Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

C.D Zarret (990880) - eudoro (440690) » 726907868: T75/J14/VI

Liga 726907868 Información oficial sobre el partido 726907868 en Hattrick

11.05.2024 14:00:00
Liga: Temporada 75 / Jornada 14 / VI.196 (14514)

C.D Zarret Alineación oficial del equipo 'C.D Zarret' en el partido 1 - 0 eudoro Alineación oficial del equipo 'eudoro' en el partido
Juho Jalonen (34') 1 - 0
C.D Zarret Alineación oficial del equipo 'C.D Zarret' en el partido 1 - 0 eudoro Alineación oficial del equipo 'eudoro' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Utópico (19))
C.D Zarret Alineación oficial del equipo 'C.D Zarret' en el partido 3 - 0 eudoro Alineación oficial del equipo 'eudoro' en el partido
Tiene mala suerte 2.79Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.23Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un resultado normal
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
99,2 % 0,1 % 0,7 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene ciertas diferencias (2)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

C.D Zarret

Goles Goles

  • 122 Minuto 34 (Gol por la izquierda): Al minut 34 l'equip local va aprofitar un espai per l'esquerra i va marcar el 1 - 0. L'autor del gol per a Zarret va ser Juho Jalonen.

Ocasiones Ocasiones

  • 221 Minuto 4 (Ocasión por el centro): En Juho Jalonen del Zarret ho seguia intentant pel mig, però la defensa visitant va aconseguir aturar totes les seves ocasions de gol. Mentrestant, l'entrenador es desesperava a la banqueta local.
  • 222 Minuto 25 (Ocasión por la izquierda): Zarret va desaprofitar l'oportunitat de posar-se per davant al marcador quan al minut 25 la defensa visitant va aconseguir enviar la pilota a córner un cop Blas Aymerich ja havia driblat el porter venint des de l'esquerra i es disposava a marcar.
  • 221 Minuto 27 (Ocasión por el centro): El perill seguia venint pel mig. De fet, Juho Jalonen va estar a punt d'avançar els locals al minut 27 quan després d'una magnífica jugada va enviar la pilota a pocs centímetres del pal.
  • 230 Minuto 35 (Ocasión de falta): L'àrbitre va assenyalar una falta per l'equip local. Mentre varis jugadors protestaven amb cara de pocs amics, en Nils Athanase, que era més viu que la tinya, va xutar ràpidament a porteria però la pilota va anar a parar al pal.
  • 233 Minuto 52 (Ocasión por la derecha): Al minut 52 va saltar una streaker al camp mostrant les seves parts íntimes. Poc després Yassine Khayat de Zarret va tenir una ocasió de gol flagrant aprofitant una badada de la defensa esquerra, però encara estava pensant en l'exhibicionista i es va fer un embolic. La defensa va resoldre el perill sense més problemes.
  • 233 Minuto 79 (Ocasión por la derecha): En Oier Agirrebengoa es va escapolir de l'escomesa d'un rival marxant per la dreta de l'atac. Va encarar la porteria i va xutar a mitja altura, però la seva rematada la va desviar el porter rival a córner.

eudoro

Ocasiones Ocasiones

  • 243 Minuto 26 (Ocasión de contra por la derecha): Tots els jugadors del eudoro sabien que si recuperaven la pilota, la podien enviar a en Celedonio Paul, perquè sempre sortia ràpid al contraatac per la dreta. Una bona mostra d'això es va veure al minut 26 però la rematada final no va ser digne d'un jugador de la seva categoria.
  • 205 Minuto 33 (Ocasión evento especial imprevisible pase largo (pases)): Una de les habilitats de Martino Margutti era fer passades de llarga distància. Al minut 33 en va fer una que deixava tot sol davant del porter a en Tomasz Janowski però la pilota li va passar per sota el peu al voler-la controlar.
  • 263 Minuto 75 (Ocasión por la derecha): Una centrada des de la dreta va deixar a Luis Miralles sol davant la porteria al minut 75, però la seva rematada va ser molt fluixa.
  • 262 Minuto 78 (Ocasión por la izquierda): Al minut 78 Rickard Ecking va xutar a porteria des de la banda esquerra, però Scotty Boulanger va aturar la seva gardela amb una estirada espectacular, cosa que va provocar que tot l’estadi es posés dempeus i es deixés la gargamella corejant el seu nom.