Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Jorabase FC (492206) - Sliven United (118792) » 726907826: T75/J4/VI

Liga 726907826 Información oficial sobre el partido 726907826 en Hattrick

02.03.2024 14:00:00
Liga: Temporada 75 / Jornada 4 / VI.196 (14514)

Jorabase FC Alineación oficial del equipo 'Jorabase FC' en el partido 1 - 2 Sliven United Alineación oficial del equipo 'Sliven United' en el partido
0 - 1 Ivan Roset (33')
0 - 2 Ivan Roset (69')
Maciej Trzęsicki (74') 1 - 2
Jorabase FC Alineación oficial del equipo 'Jorabase FC' en el partido 1 - 2 Sliven United Alineación oficial del equipo 'Sliven United' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Divino (20))
Jorabase FC Alineación oficial del equipo 'Jorabase FC' en el partido 0 - 1 Sliven United Alineación oficial del equipo 'Sliven United' en el partido
Tiene un poco de suerte 0.44Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 1.35Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
9,4 % 0,5 % 90,1 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un marcador normal (0)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Jorabase FC

Goles Goles

  • 141 Minuto 74 (Gol de contra por el centro): Jorabase va demostrar la seva habilitat per contraatacar al minut 74, quan Maciej Trzęsicki, sol dins l'àrea, va aconseguir el 1 - 2.

Ocasiones Ocasiones

  • 241 Minuto 32 (Ocasión de contra por el centro): La defensa de Jorabase va iniciar un contraatac amb una passada llarga cap a Antonio Cenamor, que va driblar l'últim defensor, va esquivar el porter amb una finta, però es va quedar sense angle i el seu xut va anar al pal.
  • 241 Minuto 35 (Ocasión de contra por el centro): En Maciej Trzęsicki va robar una pilota al centre del camp i va sortir ràpidament en conducció. Va arribar a la frontal de l'àrea però allà, quan es disposava a xutar a porteria va relliscar i va perdre una bona oportunitat.
  • 240 Minuto 51 (Ocasión de contra de falta): El Jorabase va sortir al contraatac però l'equip rival sabia que en aquests casos s'havia de fer una falta tàctica. En Antonio Cenamor la va xutar sense cap convenciment i la pilota es va estavellar a la tanca.
  • 241 Minuto 67 (Ocasión de contra por el centro): Fruit dels bons moviments defensius de Jorabase, l'equip va recuperar la pilota al minut 67 i va contraatacar. En Gianvito Pizzotti va desmarcar-se pel centre però la passada que li van fer no la va saber controlar.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 28 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Després d'agafar un rival per la samarreta diverses vegades i simular una falta inexistent, Tomáš Pácal de Jorabase es va guanyar la targeta groga merescudament.

Sliven United

Goles Goles

  • 172 Minuto 33 (Gol por la izquierda): Una jugada col·lectiva de tot l'equip de Sliven va ser finalitzada des de l'esquerra per Ivan Roset al minut 33. Els visitants es posaven per davant del marcador: 0 - 1.
  • 181 Minuto 69 (Gol por el centro): Ivan Roset de Sliven va rebre una passada dins l'àrea local, i va rematar per sota les cames del porter rival, posant el marcador a 0 - 2 al minut 69. Tot seguit, va córrer cap a la banda i va propinar gestos amb els braços a la grada local, que va respondre amb una pluja d'objectes al camp. A l'estadi, la megafonia demanava educació i el públic xiulava, tot exaltat!

Ocasiones Ocasiones

  • 272 Minuto 30 (Ocasión por la izquierda): Anton Krahulec va marcar al minut 30 quan es va anticipar al porter rival després d'una passada des de l'esquerra, però el VAR va anul·lar el gol per fora de joc.
  • 272 Minuto 31 (Ocasión por la izquierda): Franklyn Rendón, fent una bona progressió per la banda esquerra, va decidir provar sort amb un fort xut des de la frontal de l'àrea al minut 31 però la pilota va sortir lleugerament desviada.
  • 282 Minuto 50 (Ocasión por la izquierda): Tadeusz Schodowski, situat a la banda esquerra, va disposar d'una gran oportunitat als 50 minuts, però el mitja punta va fer la passada un segon tard, quan la defensa ja havia provocat el fora de joc. Sliven va quedar sense poder incrementar el seu marcador.
  • 282 Minuto 64 (Ocasión por la izquierda): Al minut 64, el Sliven va estar a prop d'augmentar el marcador després que en Franklyn Rendón s'escapés per l'esquerra. Afortunadament per l'afició local, el porter va fer bé la seva feina.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 72 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Les entrades per darrere són sancionades amb targeta groga, i és el que va fer l'àrbitre amb en Chuaquín Arlequín.