Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

A.C Brugal (1370326) - cabo quintres (315140) » 726907766: T75/J2/VI

Liga 726907766 Información oficial sobre el partido 726907766 en Hattrick

17.02.2024 14:00:00
Liga: Temporada 75 / Jornada 2 / VI.195 (14513)

A.C Brugal Alineación oficial del equipo 'A.C Brugal' en el partido 2 - 1 cabo quintres Alineación oficial del equipo 'cabo quintres' en el partido
Adrià Jufré (44') 1 - 0
1 - 1 Àngel Saladich (67')
Iván Taracido (78') 2 - 1
A.C Brugal Alineación oficial del equipo 'A.C Brugal' en el partido 2 - 1 cabo quintres Alineación oficial del equipo 'cabo quintres' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Divino (20))
A.C Brugal Alineación oficial del equipo 'A.C Brugal' en el partido 0 - 1 cabo quintres Alineación oficial del equipo 'cabo quintres' en el partido
Tiene suerte 0.34Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 1.12Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un resultado normal
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
8,7 % 0,4 % 90,9 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene ciertas diferencias (2)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

A.C Brugal

Goles Goles

  • 115 Minuto 44 (Gol evento especial delantero/extremo rápido): Després de 44 minuts, Adrià Jufré va superar per velocitat Hurbil Gaintzarain per posar el 1 - 0 al marcador.
  • 141 Minuto 78 (Gol de contra por el centro): El Brugal era un equip que es notava que havia treballat el contraatac. Amb una única passada en Iván Taracido va poder encarar al porter, que tot i sortir desesperadament no va poder evitar el gol. El 2 - 1 pujava al marcador.

Ocasiones Ocasiones

  • 240 Minuto 21 (Ocasión de contra de falta): L'àrbitre va castigar amb falta una empenta quan el Brugal sortien al contraatac. La falta llançada per Miguel Sánchez va sortir força alta sense massa perill.
  • 242 Minuto 32 (Ocasión de contra por la izquierda): Brugal van estar a punt de marcar en un contraatac al minut 32, però Jordi Caballé va xutar desviat tot i tenir bon angle de tir des de l'esquerra de l'atac.
  • 286 Minuto 64 (Ocasión de tiro libre indirecto de contra): Per tal d'evitar un contraatac perillós, l'encarregat del material va sortir corrents des de la banqueta i va enviar la pilota a la graderia. L'àrbitre, tal com marca el reglament, el va expulsar i va assenyalar tir lliure indirecte. En Samuel Ramsden va demostrar no saber-se el reglament, ja que va marcar fent un xut directe. L'àrbitre, que tenia la mà alçada marcant tir lliure indirecte, va anular el gol.
  • 239 Minuto 75 (Ocasión evento especial técnico vs. cabeceador): En Dagoberto Lorenzo va ridiculitzar a en Riccardo Frattarelli amb la seva tècnica depurada: primer el va deixar uns metres enrere amb un canvi de ritme, va aturar-se trepitjant la pilota i la va amagar de tal manera que es passés de llarg, el va encarar novament i el va superar amb un túnel. Després d'això no va aguantar més i li va clavar una coça al genoll que li va deixar els tacs marcats.
  • 243 Minuto 81 (Ocasión de contra por la derecha): Els jugadors de Brugal van construir un bon contraatac, però el xut des de la dreta de l'atac d'en Adrià Jufré va sortir desviat a la dreta de la porteria.

cabo quintres

Goles Goles

  • 161 Minuto 67 (Gol por el centro): quintres van aconseguir igualar el partit a 1 - 1 al minut 67, quan Àngel Saladich va anar-se'n del seu marcador després d'una passada llarga i va rematar amb una volea imparable.

Ocasiones Ocasiones

  • 271 Minuto 44 (Ocasión por el centro): Al minut 44 de partit, Obialo De Souza quasi posa per davant el seu equip però la seva mitja tisora va sortir desviada.
  • 261 Minuto 63 (Ocasión por el centro): Davant d'un atac visitant, l'entrenador local va tirar una pilota al terreny de joc per aturar la jugada, però l'àrbitre va deixar seguir el joc. Tot i així, en Hurbil Gaintzarain va rematar amb l'empenya exterior desviat.
  • 271 Minuto 77 (Ocasión por el centro): Per ben poc l'equip visitant no agafa avantatge amb una jugada pel centre que va acabar amb un xut de Alfredo Ruiz de Viana que va botar davant del porter, però que aquest va saber blocar sense gaires problemes.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 89 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va mostrar a Riccardo Frattarelli de quintres la targeta groga després d'una entrada molt forta per darrere.