Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Mata hippies FC (435243) - Malaquito de Memphis CF (1333799) » 726907445: T75/J7/VI

Liga 726907445 Información oficial sobre el partido 726907445 en Hattrick

23.03.2024 14:00:00
Liga: Temporada 75 / Jornada 7 / VI.189 (14507)

Mata hippies FC Alineación oficial del equipo 'Mata hippies FC' en el partido 7 - 0 Malaquito de Memphis CF Alineación oficial del equipo 'Malaquito de Memphis CF' en el partido
Abraham Ragnarsson (12') 1 - 0
Abraham Ragnarsson (37') 2 - 0
Oday Al-Suhayl (39') 3 - 0
Edwin Hersberger (42') 4 - 0
Pierluigi Ponti (44') 5 - 0
Oday Al-Suhayl (44') 6 - 0
Oday Al-Suhayl (69') 7 - 0
Mata hippies FC Alineación oficial del equipo 'Mata hippies FC' en el partido 7 - 0 Malaquito de Memphis CF Alineación oficial del equipo 'Malaquito de Memphis CF' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Titánico (15))
Mata hippies FC Alineación oficial del equipo 'Mata hippies FC' en el partido 6 - 0 Malaquito de Memphis CF Alineación oficial del equipo 'Malaquito de Memphis CF' en el partido
Tiene un poco de suerte 6.32Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.05Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un resultado normal
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
99,9 % 0,0 % 0,0 %
 
EJEÓMETRO:
El partido entra dentro de las probabilidades (1)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Mata hippies FC

Goles Goles

  • 121 Minuto 12 (Gol por el centro): La defensa central visitant no hauria d'haver tingut problemes per aturar Abraham Ragnarsson, que no tenia cap company que l'ajudés en aquell moment; tanmateix el jugador del Matahipies se les va manegar per posar per davant el seu equip: 1 - 0 al minut 12.
  • 132 Minuto 37 (Gol por la izquierda): En Abraham Ragnarsson de Matahipies va rebre una pilota d'un canvi d'orientació, i des de la mateixa banda esquerra va fer un centre que es va enverinar i va acabar fent pujar al marcador el 2 - 0.
  • 138 Minuto 39 (Gol evento especial extremo + rematador): En Gentzen Sorabilla va arribar a línia de fons i va fer una excel·lent centrada al punt de penal on Oday Al-Suhayl la va rematar amb una volea al primer pal, posant així el 3 - 0 al marcador.
  • 131 Minuto 42 (Gol por el centro): Una mica més tard, una estupenda combinació de Matahipies pel centre va donar un gran resultat: el gol de Edwin Hersberger va posar el 4 - 0 al marcador.
  • 132 Minuto 44 (Gol por la izquierda): Al minut 44, Matahipies va aconseguir el 5 - 0 quan els defenses visitants van perdre la pilota davant de Pierluigi Ponti, que arribant per l'esquerra va driblar sense dificultats el porter i va empènyer la pilota al fons de la xarxa.
  • 118 Minuto 44 (Gol evento especial córner peinado): Matahipies va aconseguir el 6 - 0 gràcies a una jugada assajada de córner en què Pierluigi Ponti, després de rebre una passada en curt, va centrar cap a en Oday Al-Suhayl que, gairebé sol, va enviar la pilota entre els tres pals.
  • 132 Minuto 69 (Gol por la izquierda): Una jugada per l'esquerra augmentava l'avantatge de Matahipies a 7 - 0. Oday Al-Suhayl va rematar la jugada quasi sense angle.

Ocasiones Ocasiones

  • 209 Minuto 38 (Ocasión evento especial rival imprevisible (poca defensa)): Però en què devia estar pensant Dominique Rudin? Un error clamorós seu va donar a Joachim Berry una magnífica oportunitat de marcar. Al final, però, tot va acabar en un ensurt, ja que el seu xut va sortir desviat.
  • 232 Minuto 44 (Ocasión por la izquierda): Una fantàstica aturada de Antonio Alicante al minut 44 va evitar que els locals ampliessin l'avantatge quan Pierluigi Ponti va fer un impressionant xut des de l'esquerra de la frontal de l'àrea gran.
  • 232 Minuto 64 (Ocasión por la izquierda): Corria el minut 64 quan Pierluigi Ponti de Matahipies gairebé va resoldre el partit amb un fort xut des del pic esquerre de l'àrea, que va acabar sortint fora per poc.
  • 230 Minuto 65 (Ocasión de falta): L'àrbitre va assenyalar una falta per l'equip local. Mentre varis jugadors protestaven amb cara de pocs amics, en Ascenso Amante, que era més viu que la tinya, va xutar ràpidament a porteria però la pilota va anar a parar al pal.
  • 237 Minuto 70 (Ocasión evento especial extremo + rematador): Una excel·lent centrada al segon pal d'en Gentzen Sorabilla no va ser aprofitada per en Edwin Hersberger que es va entrebancar tot sol i no va poder rematar.
  • 233 Minuto 75 (Ocasión por la derecha): El jugador local Edwin Hersberger per poc que no incrementa el marcador al minut 75. El seu xut des de la dreta anava dirigit al primer pal de la porteria visitant, però Antonio Alicante va aconseguir desviar-lo amb la punta dels dits.
  • 243 Minuto 90 (Ocasión de contra por la derecha): Edwin Hersberger va trobar-se sol a la banda dreta després d'un contraatac de Matahipies que va agafar els rivals per sorpresa. Va encarar la porteria i va deixar anar un fort xut, però el porter va tapar bé el primer pal i va desviar la pilota.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 43 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Al minut 43, Edwin Hersberger de Matahipies va caure espectacularment pels voltants de l'àrea. L'àrbitre, però, li mostrà la targeta groga interpretant que el jugador s'havia llançat a la piscina descaradament.

Malaquito de Memphis CF