Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Equipo M (47896) - Malaquito de Memphis CF (1333799) » 726907436: T75/J5/VI

Liga 726907436 Información oficial sobre el partido 726907436 en Hattrick

09.03.2024 14:00:00
Liga: Temporada 75 / Jornada 5 / VI.189 (14507)

Equipo M Alineación oficial del equipo 'Equipo M' en el partido 4 - 1 Malaquito de Memphis CF Alineación oficial del equipo 'Malaquito de Memphis CF' en el partido
Janusz Wolter (3') 1 - 0
1 - 1 Noelio de la Iglesia (27')
Giuseppe Lanconelli (28') 2 - 1
Paolo Bertaso (86') 3 - 1
Talal Al-Jabri (89') 4 - 1
Equipo M Alineación oficial del equipo 'Equipo M' en el partido 4 - 1 Malaquito de Memphis CF Alineación oficial del equipo 'Malaquito de Memphis CF' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Mítico (17))
Equipo M Alineación oficial del equipo 'Equipo M' en el partido 5 - 0 Malaquito de Memphis CF Alineación oficial del equipo 'Malaquito de Memphis CF' en el partido
Tiene un poco de mala suerte 4.86Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.03Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
100,0 % 0,0 % 0,0 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene ciertas diferencias (2)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Equipo M

Goles Goles

  • 121 Minuto 3 (Gol por el centro): Janusz Wolter va donar a EqM un avantatge de 1 - 0, quan va rebre una passada des del mig camp, la va controlar dins l'àrea i va col·locar la pilota suaument al pal dret del porter.
  • 121 Minuto 28 (Gol por el centro): EqM va aconseguir el 2 - 1 que desfeia l'empat quan al minut 28 Giuseppe Lanconelli va rebre una passada mil·limètrica dins l'àrea i la va rematar amb un sublim xut de mitja volea amb el punt de mira just sota el travesser.
  • 133 Minuto 86 (Gol por la derecha): EqM va aconseguir el 3 - 1 quan Paolo Bertaso va insistir per la dreta i després d'aprofitar-se d'uns quants rebots va superar la defensa rival i va marcar amb un xut ras.
  • 133 Minuto 89 (Gol por la derecha): EqM va trobar una esquerda a la defensa rival quan en Talal Al-Jabri va poder fer el 4 - 1 conduint tot sol per l'atac dret, per causa d'una errada amb el marcatge que el va deixar sol.

Ocasiones Ocasiones

  • 218 Minuto 30 (Ocasión evento especial córner peinado): Paolo Bertaso hauria d'haver marcat després d'un servei de cantonada que en Marius Schöttner havia pentinat al primer pal, però va enviar la pilota per damunt de la porteria.
  • 285 Minuto 33 (Ocasión de tiro libre indirecto): Els jugadors del EqM van tocar en curt un tir lliure indirecte xiulat a conseqüència d'una cessió al porter. L'encarregat de xutar a porteria, en Giuseppe Lanconelli, es pensava que l'havia de deixar passar entre les cames perquè un altre xutés, però no hi havia ningú darrere seu. L'entrenador el va esbroncar per no saber-se l'estratègia, i ell es va defensar dient que el dia que ho van assajar estava al gimnàs fent treball de musculació.
  • 233 Minuto 37 (Ocasión por la derecha): El EqM ho intentava per la dreta per mitjà de Ebbo Thys van den Audenaerde, però la defensa visitant estava ben situada i rebutjava el perill sense problemes.
  • 232 Minuto 52 (Ocasión por la izquierda): Una fantàstica aturada de Antonio Alicante al minut 52 va evitar que els locals ampliessin l'avantatge quan Enzo Paolo Reviglione va fer un impressionant xut des de l'esquerra de la frontal de l'àrea gran.
  • 233 Minuto 77 (Ocasión por la derecha): El jugador local Giuseppe Lanconelli per poc que no incrementa el marcador al minut 77. El seu xut des de la dreta anava dirigit al primer pal de la porteria visitant, però Antonio Alicante va aconseguir desviar-lo amb la punta dels dits.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 54 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va mostrar a Marius Schöttner de EqM la targeta groga després d'una entrada molt forta per darrere.

Malaquito de Memphis CF

Goles Goles

  • 162 Minuto 27 (Gol por la izquierda): Noelio de la Iglesia va controlar la pilota després d'una genial jugada d'equip per la banda esquerra, i va creuar la pilota davant la inútil estirada del porter, marcant així el 1 - 1 al minut 27.

Ocasiones Ocasiones

  • 208 Minuto 25 (Ocasión evento especial imprevisible (general)): Cameron Sparrow de Malaquito va fer un magnífic control orientat, va deixar un defensor rival assegut a terra, va fintar, retallar i mirant cap a l'altra banda va meravellar el públic amb un impressionant xut a porteria. El porter va poder desviar el xut però la pilota va anar a parar a Alejandro Seco que, sol davant del porter estirat al terra, li va tirar la pilota a les mans.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 29 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Les entrades per darrere són sancionades amb targeta groga, i és el que va fer l'àrbitre amb en Nikodémusz Zsámboki.
  • 511 Minuto 50 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Pierre Utribe de Malaquito va patir un "sobtat desmai" quan s'apropava a l'àrea rival. L'àrbitre, però, li mostrà la targeta groga interpretant que el jugador hi havia posat més pa que formatge.