Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Blackburn Aluche (315053) - Malaquito de Memphis CF (1333799) » 726907434: T75/J4/VI

Liga 726907434 Información oficial sobre el partido 726907434 en Hattrick

02.03.2024 14:00:00
Liga: Temporada 75 / Jornada 4 / VI.189 (14507)

Blackburn Aluche Alineación oficial del equipo 'Blackburn Aluche' en el partido 5 - 1 Malaquito de Memphis CF Alineación oficial del equipo 'Malaquito de Memphis CF' en el partido
0 - 1 Licinio Navargás (5')
Thomas Cassez (22') 1 - 1
Matthieu Guyomar (26') 2 - 1
Juan Pedro Oliva (40') 3 - 1
Muhammet Bağcı (43') 4 - 1
Ismail Uščuplić (64') 5 - 1
Blackburn Aluche Alineación oficial del equipo 'Blackburn Aluche' en el partido 5 - 1 Malaquito de Memphis CF Alineación oficial del equipo 'Malaquito de Memphis CF' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Utópico (19))
Blackburn Aluche Alineación oficial del equipo 'Blackburn Aluche' en el partido 3 - 0 Malaquito de Memphis CF Alineación oficial del equipo 'Malaquito de Memphis CF' en el partido
Tiene suerte 2.95Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.50Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
97,2 % 0,1 % 2,7 %
 
EJEÓMETRO:
El partido entra dentro de las probabilidades (1)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Blackburn Aluche

Goles Goles

  • 118 Minuto 22 (Gol evento especial córner peinado): Al minut 22, el Blackburn va treure un córner ras cap a la frontal de l'àrea, des d'on en Thomas Cassez, completament sol després dels moviments de distracció dels companys, va rematar de primeres, marcant així el 1 - 1.
  • 121 Minuto 26 (Gol por el centro): Blackburn va aconseguir el 2 - 1 que desfeia l'empat quan al minut 26 Matthieu Guyomar va rebre una passada mil·limètrica dins l'àrea i la va rematar amb un sublim xut de mitja volea amb el punt de mira just sota el travesser.
  • 138 Minuto 40 (Gol evento especial extremo + rematador): Una meravellosa centrada de Ismail Uščuplić va anar directament als peus de Juan Pedro Oliva que va aconseguir sense complicacions, amb una rematada suau i col·locada amb l'interior del peu, el 3 - 1.
  • 133 Minuto 43 (Gol por la derecha): Blackburn va aconseguir el 4 - 1 quan Muhammet Bağcı va insistir per la dreta i després d'aprofitar-se d'uns quants rebots va superar la defensa rival i va marcar amb un xut ras.
  • 132 Minuto 64 (Gol por la izquierda): En Ismail Uščuplić va doblar per banda esquerra al seu company, que li va fer una passada en profunditat i, precedit per un gran control, va marcar amb l'exterior del peu pel pal llarg. El marcador dels locals augmentava: 5 - 1.

Ocasiones Ocasiones

  • 213 Minuto 15 (Ocasión por la derecha): Augusto Emílio Nunes Fernandes de Blackburn va intentar batre la porteria rival al minut 15 amb un xut de gran potència i habilitat des de la dreta, però va sortir desviat després de tocar al pal.
  • 207 Minuto 39 (Ocasión evento especial tiro lejano (bp. o anot)): Un xut increïble de Juan Pedro Oliva de Blackburn no va ser gol per ben poc.
  • 232 Minuto 42 (Ocasión por la izquierda): En Matthieu Guyomar, en situació d'extrem esquerre, va intentar marxar del seu marcador però aquest va allargar la cama i va aconseguir robar-li la pilota netament.
  • 231 Minuto 59 (Ocasión por el centro): Juan Pedro Oliva una mica més i incrementa el compte de gols del seu equip al minut 59, però una magnífica aturada de Antonio Alicante va mantenir l'equip visitant dins del partit.
  • 231 Minuto 62 (Ocasión por el centro): Al minut 62, Reinaldo Linares gairebé va aconseguir sentenciar el partit per a l'equip de casa, després d'anar-se'n de dos defenses, però Antonio Alicante va estar molt atent i va realitzar una magnífica intervenció, probablement l'aturada del partit!

Malaquito de Memphis CF

Goles Goles

  • 173 Minuto 5 (Gol por la derecha): Molts conceptes tàctics ofensius es van veure en el gol que posava per davant als visitants: Una creació d'espai lliure a la banda passiva de l'atac produït per un desmarcatge de ruptura i un canvi d'orientació. Gràcies a això, el desajust a l'esquerra de la defensa va ser monumental i en Licinio Navargás va poder marcar tot sol el 0 - 1.

Ocasiones Ocasiones

  • 235 Minuto 41 (Ocasión evento especial experiencia intercepción pase): Noelio de la Iglesia gairebé marca per a Malaquito al minut 41 fent valer la seva dilatada experiència, però el porter va estar molt atent al xut.
  • 253 Minuto 52 (Ocasión por la derecha): En Matías Bereciartu va fer una estirada espectacular al minut 52, desviant amb la mà canviada un obús disparat des de la dreta de l'atac per part d'en Alejandro Seco.
  • 252 Minuto 60 (Ocasión por la izquierda): Una llarga i pacient circulació de pilota del Malaquito va acabar amb una bona passada a la banda esquerra, que en Jonas Åhlgård no va poder controlar.