Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Armilla MQM (123329) - Atletic Gavarrenc (123520) » 726907311: T75/J1/VI

Liga 726907311 Información oficial sobre el partido 726907311 en Hattrick

10.02.2024 14:00:00
Liga: Temporada 75 / Jornada 1 / VI.187 (14505)

Armilla MQM Alineación oficial del equipo 'Armilla MQM' en el partido 2 - 1 Atletic Gavarrenc Alineación oficial del equipo 'Atletic Gavarrenc' en el partido
Vilson Moreira Azevedo (2') 1 - 0
Itzel Bolunburu (62') 2 - 0
2 - 1 Mateja Bjelić (78')
Armilla MQM Alineación oficial del equipo 'Armilla MQM' en el partido 2 - 1 Atletic Gavarrenc Alineación oficial del equipo 'Atletic Gavarrenc' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Divino (20))
Armilla MQM Alineación oficial del equipo 'Armilla MQM' en el partido 2 - 0 Atletic Gavarrenc Alineación oficial del equipo 'Atletic Gavarrenc' en el partido
Tiene un resultado normal 1.74Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.42Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
94,3 % 0,2 % 5,5 %
 
EJEÓMETRO:
El partido entra dentro de las probabilidades (1)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Armilla MQM

Goles Goles

  • 121 Minuto 2 (Gol por el centro): Armilla va aconseguir el 1 - 0 que desfeia l'empat quan al minut 2 Vilson Moreira Azevedo va rebre una passada mil·limètrica dins l'àrea i la va rematar amb un sublim xut de mitja volea amb el punt de mira just sota el travesser.
  • 132 Minuto 62 (Gol por la izquierda): En Itzel Bolunburu de Armilla va rebre una pilota d'un canvi d'orientació, i des de la mateixa banda esquerra va fer un centre que es va enverinar i va acabar fent pujar al marcador el 2 - 0.

Ocasiones Ocasiones

  • 232 Minuto 5 (Ocasión por la izquierda): En Vilson Moreira Azevedo, en situació d'extrem esquerre, va intentar marxar del seu marcador però aquest va allargar la cama i va aconseguir robar-li la pilota netament.
  • 209 Minuto 33 (Ocasión evento especial rival imprevisible (poca defensa)): Els companys de Jess Thøgersen van haver de treure-li les castanyes del foc ja que aquest va voler driblar en Matteo Abbruscato a dins de la seva pròpia àrea. Com que va perdre la pilota, els companys van haver de córrer per esmenar l'error i robar la pilota un altre cop.
  • 232 Minuto 89 (Ocasión por la izquierda): Al minut 89, Xoaquín Pontenova gairebé va marcar per a Armilla des de l'esquerra, però el seu xut va sortir fregant el pal dret i va acabar impactant espectacularment al cap d'un recollidor de pilotes.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 32 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Itzel Bolunburu de Armilla va rebre una targeta groga després d'una dura entrada.

Atletic Gavarrenc

Goles Goles

  • 153 Minuto 78 (Gol por la derecha): Tot i anar per sota al marcador, Gavarrenc seguien lluitant fins al final. Al minut 78, fruit d'aquests esforços, Mateja Bjelić va marcar el 2 - 1 després d'una gran jugada per la dreta, que va finalitzar amb un fort xut.

Ocasiones Ocasiones

  • 263 Minuto 3 (Ocasión por la derecha): El Gavarrenc creava perill des de la dreta al minut 3, però en Kornel Breeman, amb un bon moviment tàctic, va anticipar-se a Celalettin Demir desviant la pilota a servei de cantonada.
  • 262 Minuto 11 (Ocasión por la izquierda): Gavarrenc va estar a punt d'empatar al 11 quan un jugador local va perdre la pilota dins l'àrea gràcies a la pressió de Cosmin Tatulescu que va avançar fins l'àrea petita pel flanc esquerre, però l'embolic va acabar en no res.
  • 241 Minuto 18 (Ocasión de contra por el centro): La defensa de Gavarrenc va robar la pilota i l'equip va sortir ràpidament al contraatac, però la rematada final de Celalettin Demir va sortir per sobre el travesser.
  • 263 Minuto 54 (Ocasión por la derecha): Després d'una passada en profunditat des de la dreta, un defensor local va tombar en Jamel Ghanes quan es disposava a xutar a porteria. Tothom a l'estadi va pensar que l'àrbitre havia xiulat un penal que semblava clar, però finalment va assenyalar falta en atac.
  • 242 Minuto 76 (Ocasión de contra por la izquierda): El Gavarrenc va tenir una gran oportunitat de marcar gràcies a un contraatac per l'esquerra al minut 76, però en Jesús Barceló va xutar massa creuat i la pilota va acabar a fora de banda.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 16 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Les entrades per darrere són sancionades amb targeta groga, i és el que va fer l'àrbitre amb en Brian West.
  • 510 Minuto 69 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Al minut 69, Roberto Rutelli de Gavarrenc va rebre una targeta groga per una entrada molt lletja sense pilota.