Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

VilaGran (995943) - PSValencia (774082) » 726907214: T75/J5/VI

Liga 726907214 Información oficial sobre el partido 726907214 en Hattrick

09.03.2024 14:00:00
Liga: Temporada 75 / Jornada 5 / VI.185 (14503)

VilaGran Alineación oficial del equipo 'VilaGran' en el partido 4 - 0 PSValencia Alineación oficial del equipo 'PSValencia' en el partido
Hélder Carro (3') 1 - 0
Ivan Lagresa (8') 2 - 0
Abraham Calderon (72') 3 - 0
Holger Wikbo (75') 4 - 0
VilaGran Alineación oficial del equipo 'VilaGran' en el partido 4 - 0 PSValencia Alineación oficial del equipo 'PSValencia' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Utópico (19))
VilaGran Alineación oficial del equipo 'VilaGran' en el partido 2 - 1 PSValencia Alineación oficial del equipo 'PSValencia' en el partido
Tiene suerte 2.26Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.92Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de mala suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
84,4 % 1,5 % 14,0 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un marcador algo improbable (3)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

VilaGran

Goles Goles

  • 118 Minuto 3 (Gol evento especial córner peinado): En Ivan Lagresa entomà la pilota, tal com venia des del córner, amb una volea forta i molt ben dirigida que el porter va poder refusar. Afortunadament per al VilaGran, un peu providencial d'en Hélder Carro va situar el 1-0 al panell digital.
  • 131 Minuto 8 (Gol por el centro): Un desmarcatge del davanter centre de VilaGran va propiciar la creació d'un espai lliure al centre de la defensa que va aprofitar en Ivan Lagresa progressant des de la segona línia i definint ras i ajustat al pal. El marcador era de 2 - 0.
  • 131 Minuto 72 (Gol por el centro): Una mica més tard, una estupenda combinació de VilaGran pel centre va donar un gran resultat: el gol de Abraham Calderon va posar el 3 - 0 al marcador.
  • 134 Minuto 75 (Gol de penalti): Holger Wikbo va augmentar la diferència de VilaGran a 4 - 0 des del punt de penal.

Ocasiones Ocasiones

  • 230 Minuto 14 (Ocasión de falta): En Holger Wikbo es disposava a llançar una falta perillosa per l'equip local. El públic l'aplaudia, primer lentament i a poc a poc augmentant el ritme, abans del llançament; i el xiulava just després per haver xutat tan desviat.
  • 232 Minuto 55 (Ocasión por la izquierda): Corria el minut 55 quan Hélder Carro de VilaGran gairebé va resoldre el partit amb un fort xut des del pic esquerre de l'àrea, que va acabar sortint fora per poc.

PSValencia

Ocasiones Ocasiones

  • 251 Minuto 11 (Ocasión por el centro): En Jorge Neve va intentar una incursió pel centre de l'atac que va finalitzar amb un xut massa fluix, fàcil per en Gennaro Piralli.
  • 286 Minuto 15 (Ocasión de tiro libre indirecto de contra): Al minut 15, el PSValencia estava en disposició d'efectuar un tir lliure directe perillós com a conseqüència d'un contraatac. En Fernando Mañas va voler enganyar als rivals centrant la pilota al segon pal, però també va enganyar als seus companys, que no es van desmarcar perquè esperaven un llançament directe.
  • 235 Minuto 35 (Ocasión evento especial experiencia intercepción pase): En Benjamin Davenel, fent gala de la seva experiència contrastada, es va quedar darrere del porter per robar-li la pilota si la deixava sobre la gespa per xutar. Quan el porter ho estava a punt de fer, el públic va començar a murmurar i el porter se'n va adonar.
  • 253 Minuto 36 (Ocasión por la derecha): L'atac dret visitant feia temps que portava perill. Al minut 36 en Benjamin Davenel va aconseguir xutar tot i estar envoltat de contraris, però l'aturada d'en Gennaro Piralli va impedir que reduïssin les diferències al marcador.
  • 253 Minuto 76 (Ocasión por la derecha): En Gennaro Piralli va fer una estirada espectacular al minut 76, desviant amb la mà canviada un obús disparat des de la dreta de l'atac per part d'en Marco Carbajo.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 64 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Marco Carbajo de PSValencia va patir un "sobtat desmai" quan s'apropava a l'àrea rival. L'àrbitre, però, li mostrà la targeta groga interpretant que el jugador hi havia posat més pa que formatge.