Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Falos de Pardiñas, CF (1419379) - Galicia Calidade (779551) » 726906665: T75/J8/VI

Liga 726906665 Información oficial sobre el partido 726906665 en Hattrick

30.03.2024 14:00:00
Liga: Temporada 75 / Jornada 8 / VI.175 (14493)

Falos de Pardiñas, CF Alineación oficial del equipo 'Falos de Pardiñas, CF' en el partido 1 - 2 Galicia Calidade Alineación oficial del equipo 'Galicia Calidade' en el partido
0 - 1 Leopoldo Sciandrone (2')
Helge Dankwart (56') 1 - 1
1 - 2 Boris Schoof (67')
Falos de Pardiñas, CF Alineación oficial del equipo 'Falos de Pardiñas, CF' en el partido 1 - 2 Galicia Calidade Alineación oficial del equipo 'Galicia Calidade' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Extraterrestre (16))
Falos de Pardiñas, CF Alineación oficial del equipo 'Falos de Pardiñas, CF' en el partido 0 - 5 Galicia Calidade Alineación oficial del equipo 'Galicia Calidade' en el partido
Tiene un poco de suerte 0.43Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 5.25Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene bastante mala suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
0,7 % 0,1 % 99,3 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un resultado poco probable (4)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Falos de Pardiñas, CF

Goles Goles

  • 111 Minuto 56 (Gol por el centro): Passat el minut 56 de joc, Helge Dankwart facilitava les coses al Pardiñas, amb un gol ben maco pel centre que donava l'empat a 1.

Ocasiones Ocasiones

  • 216 Minuto 17 (Ocasión evento especial rápido + pase): Després que el seu entrenador li demanés més implicació al joc, en Niraj Purve va fer una ràpida incursió per banda. El seu centre el va rematar en Bruno Rissoson, sol al punt de penal, però va fer misto i la jugada va acabar en res.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 66 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Després d'agafar un rival per la samarreta diverses vegades i simular una falta inexistent, Jordi Cortadillo de Pardiñas, es va guanyar la targeta groga merescudament.
  • 513 Minuto 75 (2ª Tarjeta amarilla (Honestidad)): Jordi Cortadillo va simular un penal, però el col·legiat va veure que intentava ensarronar-lo i li va ensenyar la segona targeta groga, de manera que Pardiñas, va haver d'acabar el partit amb un jugador menys.

Galicia Calidade

Goles Goles

  • 173 Minuto 2 (Gol por la derecha): Al minut 2 els visitants, aprofitant les facilitats defensives per la banda dreta, van aconseguir el 0 - 1, gràcies a una bona internada de Leopoldo Sciandrone que, encara que va relliscar dins l'àrea, va poder superar el porter amb un xut creuat.
  • 171 Minuto 67 (Gol por el centro): La defensa local va aconseguir aturar l'atac dels visitants, però el refús va anar a parar a en Boris Schoof que va driblar fàcilment al porter i tranquil·lament va xutar per fer pujar el 1 - 2 per a Calidade.

Ocasiones Ocasiones

  • 280 Minuto 4 (Ocasión de falta): El porter local va aturar amb dos temps un tir lliure directe de Elazar Gibson al minut 4.
  • 281 Minuto 8 (Ocasión por el centro): Amb una sola finta, en Biel Blanquer va deixar assegut al central local. Per sort, el lateral estava ben col·locat i va arribar a temps per fer-li la cobertura.
  • 282 Minuto 25 (Ocasión por la izquierda): Biel Blanquer va tenir l'oportunitat d'augmentar la diferència al marcador al minut 25, després d'una escapada per l'esquerra, però el pal va evitar el gol.
  • 280 Minuto 53 (Ocasión de falta): Elazar Gibson va estar a punt de donar un avantatge encara més gran als visitants, però el seu xut directe de falta va sortir fregant el travesser.
  • 283 Minuto 81 (Ocasión por la derecha): Podria haver incrementat el marcador en Ángel Pinilla al minut 81, però la rematada des de la dreta va sortir tan desviada que va fer gestos per fer creure als seus companys que era una centrada.
  • 218 Minuto 90 (Ocasión evento especial córner peinado): Vitaliy Zhulenkov hauria d'haver marcat després d'un servei de cantonada que en Ergün Yıldırım havia pentinat al primer pal, però va enviar la pilota per damunt de la porteria.