Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Actualizaciones en curso. 2 procesos en marcha (más detalles)

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Real Sporting de León (485386) - Lleida Esportiu TCF (794709) » 726906489: T75/J6/VI

Liga 726906489 Información oficial sobre el partido 726906489 en Hattrick

16.03.2024 14:00:00
Liga: Temporada 75 / Jornada 6 / VI.172 (14490)

Real Sporting de León Alineación oficial del equipo 'Real Sporting de León' en el partido 0 - 3 Lleida Esportiu TCF Alineación oficial del equipo 'Lleida Esportiu TCF' en el partido
0 - 1 Hildemar Fröling (37')
0 - 2 Hj Sagap bin Hj Abu Azni (47')
0 - 3 Raúl Prudencio (87')
Real Sporting de León Alineación oficial del equipo 'Real Sporting de León' en el partido 0 - 3 Lleida Esportiu TCF Alineación oficial del equipo 'Lleida Esportiu TCF' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Utópico (19))
Real Sporting de León Alineación oficial del equipo 'Real Sporting de León' en el partido 1 - 3 Lleida Esportiu TCF Alineación oficial del equipo 'Lleida Esportiu TCF' en el partido
Tiene un poco de mala suerte 1.24Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 2.64Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un resultado normal
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
17,4 % 3,1 % 79,5 %
 
EJEÓMETRO:
El partido entra dentro de las probabilidades (1)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Real Sporting de León

Goles Goles

  • 109 Minuto 47 (Gol evento especial rival imprevisible (poca defensa)): L'imprevisible Attila Poliak va arriscar més del compte i va relliscar quan es disposava a fer una passada llarga a un company. En Hj Sagap bin Hj Abu Azni va aprofitar el regal, anotant el 0 - 2.

Ocasiones Ocasiones

  • 221 Minuto 32 (Ocasión por el centro): El perill seguia venint pel mig. De fet, Iván Villablanca Zuñiga va estar a punt d'avançar els locals al minut 32 quan després d'una magnífica jugada va enviar la pilota a pocs centímetres del pal.
  • 201 Minuto 58 (Ocasión por el centro): Iván Villablanca Zuñiga va disposar d'una bona oportunitat al minut 58, però va xutar tan malament que la pilota va anar a parar a la muntanya situada darrere la porteria, fora de l'estadi!
  • 201 Minuto 86 (Ocasión por el centro): Els locals van estar a punt de reduir diferències, però la vaselina de Iván Villablanca Zuñiga no va entrar per centímetres.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 80 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Luca Pasquino de Sporting va rebre una targeta groga després d'una dura entrada.

Lleida Esportiu TCF

Goles Goles

  • 172 Minuto 37 (Gol por la izquierda): Al minut 37 una jugada preciosa iniciada i acabada per l'esquerra de l'atac va permetre a Lleida prendre l'avantatge al marcador. L'anotador del 0 - 1 va ser en Hildemar Fröling.
  • 182 Minuto 87 (Gol por la izquierda): Raúl Prudencio va aprofitar un error defensiu al minut 87, i amb un xut creuat escorat a l'esquerra de l'atac va situar el 0 - 3 al marcador per a Lleida.

Ocasiones Ocasiones

  • 285 Minuto 28 (Ocasión de tiro libre indirecto): La intenció era bona, però l'estratègia de tir lliure indirecte de Lleida la van endevinar fàcilment els defensors, que havien estat mirant vídeos del seu rival.
  • 243 Minuto 39 (Ocasión de contra por la derecha): Tots els jugadors del Lleida sabien que si recuperaven la pilota, la podien enviar a en Hj Sagap bin Hj Abu Azni, perquè sempre sortia ràpid al contraatac per la dreta. Una bona mostra d'això es va veure al minut 39 però la rematada final no va ser digne d'un jugador de la seva categoria.
  • 281 Minuto 66 (Ocasión por el centro): El porter local va fer una aturada impressionant a un xut a boca de canó de Gustavo Adolfo Dugarte. Es va fer el gallet aixecant-se amb parsimònia del terra i menyspreant les felicitacions dels companys, però a la repetició es va veure que tenia els ulls tancats, i havia estat un miracle que hagués aturat la pilota.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 69 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va mostrar a Cyril Krasický de Lleida la targeta groga després d'una entrada molt forta per darrere.