Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

U.D.Almería (1421409) - Al'Iskander CF (1581605) » 726906333: T75/J9/VI

Liga 726906333 Información oficial sobre el partido 726906333 en Hattrick

06.04.2024 14:00:00
Liga: Temporada 75 / Jornada 9 / VI.169 (14487)

U.D.Almería Alineación oficial del equipo 'U.D.Almería' en el partido 1 - 0 Al'Iskander CF Alineación oficial del equipo 'Al'Iskander CF' en el partido
Jānis Lapiņš (84') 1 - 0
U.D.Almería Alineación oficial del equipo 'U.D.Almería' en el partido 1 - 0 Al'Iskander CF Alineación oficial del equipo 'Al'Iskander CF' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Utópico (19))
U.D.Almería Alineación oficial del equipo 'U.D.Almería' en el partido 3 - 0 Al'Iskander CF Alineación oficial del equipo 'Al'Iskander CF' en el partido
Tiene mala suerte 2.76Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.00Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un resultado normal
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
100,0 % 0,0 % 0,0 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene ciertas diferencias (2)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

U.D.Almería

Goles Goles

  • 121 Minuto 84 (Gol por el centro): Al minut 84 els aficionats van embogir quan en Jānis Lapiņš va rebre la pilota d’esquena a la porteria, va fer una “cua de vaca” que li va trencar la cintura al central, i va clavar un xut ras i sec impossible d’aturar pel porter. El marcador quedava 1 - 0 a favor de U.D.Almería.

Ocasiones Ocasiones

  • 221 Minuto 22 (Ocasión por el centro): El perill seguia venint pel mig. De fet, Bozorgmehr Khodabandelou va estar a punt d'avançar els locals al minut 22 quan després d'una magnífica jugada va enviar la pilota a pocs centímetres del pal.
  • 221 Minuto 30 (Ocasión por el centro): La jugada pel mig de Loek Bezuyen va estar a punt d'acabar en gol al minut 30, però el porter visitant Ulrik Lafontaine va llançar-se als peus del davanter, en el que molts van pensar que era un penal com una casa de pagès.
  • 221 Minuto 31 (Ocasión por el centro): En Riccardo Malvezzi del U.D.Almería ho seguia intentant pel mig, però la defensa visitant va aconseguir aturar totes les seves ocasions de gol. Mentrestant, l'entrenador es desesperava a la banqueta local.
  • 221 Minuto 49 (Ocasión por el centro): En Bozorgmehr Khodabandelou va marxar de dos marcadors centrals amb més coratge que tècnica, però va finalitzar l'acció xutant tan desviat que fins i tot algun aficionat de U.D.Almería se li va escapar el riure, tot i que significava perdre una bona oportunitat de posar-se per davant al marcador.
  • 218 Minuto 67 (Ocasión evento especial córner peinado): El jugador de l'equip U.D.Almería Ivar Herdlevær quasi marca al minut 67 a la sortida d'un córner gràcies a que astutament en Esteban Quitián l'havia deixat sol, però la seva rematada es va estavellar espectacularment al travesser.
  • 223 Minuto 83 (Ocasión por la derecha): Al minut 83, Valeriy Pushkin arrencà un sonor "Uiiiiii" de la seva afició, quan va estar a punt d'avançar l'equip local amb un xut des de la dreta molt precís que es va estavellar a l'escaire dret de la porteria visitant.
  • 230 Minuto 86 (Ocasión de falta): L'àrbitre va assenyalar una falta per l'equip local. Mentre varis jugadors protestaven amb cara de pocs amics, en Bozorgmehr Khodabandelou, que era més viu que la tinya, va xutar ràpidament a porteria però la pilota va anar a parar al pal.
  • 232 Minuto 88 (Ocasión por la izquierda): Passaven 88 minuts quan una jugada de manual per l'esquerra de l'equip local no va acabar en gol perquè en Riccardo Malvezzi va rematar alt.

Al'Iskander CF

Ocasiones Ocasiones

  • 241 Minuto 23 (Ocasión de contra por el centro): La defensa de AlIskander va iniciar un contraatac amb una passada llarga cap a Juan Belinchón, que va driblar l'últim defensor, va esquivar el porter amb una finta, però es va quedar sense angle i el seu xut va anar al pal.
  • 241 Minuto 26 (Ocasión de contra por el centro): Fruit dels bons moviments defensius de AlIskander, l'equip va recuperar la pilota al minut 26 i va contraatacar. En Carlos Pacheco va desmarcar-se pel centre però la passada que li van fer no la va saber controlar.
  • 225 Minuto 47 (Ocasión evento especial rival imprevisible (gol en propia puerta)): Un rebot dins l'àrea gairebé va provocar que Alin-Ştefan Ortiz Aspe es fes un gol en pròpia porteria, però un company va aconseguir evitar-ho pels pèls.
  • 243 Minuto 50 (Ocasión de contra por la derecha): Tots els jugadors del AlIskander sabien que si recuperaven la pilota, la podien enviar a en Fabrizio Dal Corso, perquè sempre sortia ràpid al contraatac per la dreta. Una bona mostra d'això es va veure al minut 50 però la rematada final no va ser digne d'un jugador de la seva categoria.
  • 241 Minuto 87 (Ocasión de contra por el centro): La defensa de AlIskander va robar la pilota i l'equip va sortir ràpidament al contraatac, però la rematada final de Jordi Dach va sortir per sobre el travesser.