Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

VickTeam (1419911) - Shunkanido DBZ (772131) » 726905743: T75/J1/VI

Liga 726905743 Información oficial sobre el partido 726905743 en Hattrick

10.02.2024 14:00:00
Liga: Temporada 75 / Jornada 1 / VI.159 (14477)

VickTeam Alineación oficial del equipo 'VickTeam' en el partido 4 - 1 Shunkanido DBZ Alineación oficial del equipo 'Shunkanido DBZ' en el partido
Antonio Ríos López (21') 1 - 0
Sake Harperink (43') 2 - 0
Sake Harperink (44') 3 - 0
3 - 1 Gün Eroğlu (65')
Pau Tirado Barranco (68') 4 - 1
VickTeam Alineación oficial del equipo 'VickTeam' en el partido 4 - 1 Shunkanido DBZ Alineación oficial del equipo 'Shunkanido DBZ' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Mágico (18))
VickTeam Alineación oficial del equipo 'VickTeam' en el partido 4 - 0 Shunkanido DBZ Alineación oficial del equipo 'Shunkanido DBZ' en el partido
Tiene un resultado normal 4.28Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.19Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
99,8 % 0,0 % 0,2 %
 
EJEÓMETRO:
El partido entra dentro de las probabilidades (1)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

VickTeam

Goles Goles

  • 121 Minuto 21 (Gol por el centro): Al minut 21 l'estadi va començar a corejar el nom d'en Antonio Ríos López ja que gràcies a un gran gol seu, fruit d'una jugada pel centre, VickTeam es posava per davant 1 a 0.
  • 132 Minuto 43 (Gol por la izquierda): En Sake Harperink de VickTeam va rebre una pilota d'un canvi d'orientació, i des de la mateixa banda esquerra va fer un centre que es va enverinar i va acabar fent pujar al marcador el 2 - 0.
  • 185 Minuto 44 (Gol de tiro libre indirecto): En una falta directa prop del córner, els jugadors del VickTeam van decidir no llençar-la directa a porteria, sinó que van idear una jugada d'estratègia en la qual en Sake Harperink va quedar absolutament sol, gràcies a la maniobra de distracció dels seus companys. El 3 - 0 pujava al marcador.
  • 133 Minuto 68 (Gol por la derecha): VickTeam va aconseguir el 4 - 1 quan Pau Tirado Barranco va insistir per la dreta i després d'aprofitar-se d'uns quants rebots va superar la defensa rival i va marcar amb un xut ras.

Ocasiones Ocasiones

  • 236 Minuto 40 (Ocasión evento especial inexperiencia rival): Božidar Šimunac va ser durament esbroncat pel seu entrenador en cometre un error per inexperiència que podria haver costat un gol al minut 40 de joc.
  • 233 Minuto 42 (Ocasión por la derecha): Un error greu en el control del jugador local Dejan Ruehle va aixafar la guitarra als seus aficionats que veien la pilota a la xarxa després d'una jugada col·lectiva per la dreta.
  • 232 Minuto 44 (Ocasión por la izquierda): Una fantàstica aturada de Luis Moya al minut 44 va evitar que els locals ampliessin l'avantatge quan Luis Sánchez va fer un impressionant xut des de l'esquerra de la frontal de l'àrea gran.
  • 208 Minuto 60 (Ocasión evento especial imprevisible (general)): Cosimo Paludetto va agafar a tothom per sorpresa amb una imprevisible vaselina al minut 60. En Abel Muñoz va voler empènyer la pilota quan aquesta ja entrava però, com que va partir de situació en fora de joc, l'àrbitre va haver d'anular el gol.
  • 233 Minuto 76 (Ocasión por la derecha): El VickTeam ho intentava per la dreta per mitjà de Dejan Ruehle, però la defensa visitant estava ben situada i rebutjava el perill sense problemes.
  • 233 Minuto 77 (Ocasión por la derecha): Al minut 77 va saltar una streaker al camp mostrant les seves parts íntimes. Poc després Iván Riveros Martín de VickTeam va tenir una ocasió de gol flagrant aprofitant una badada de la defensa esquerra, però encara estava pensant en l'exhibicionista i es va fer un embolic. La defensa va resoldre el perill sense més problemes.
  • 208 Minuto 79 (Ocasión evento especial imprevisible (general)): Cosimo Paludetto de VickTeam va fer-se una espectacular auto-passada d'esperó però malauradament en Sake Harperink es va posar al mig i ho va espatllar tot.
  • 231 Minuto 80 (Ocasión por el centro): Al minut 80, Pau Tirado Barranco gairebé va aconseguir sentenciar el partit per a l'equip de casa, després d'anar-se'n de dos defenses, però Luis Moya va estar molt atent i va realitzar una magnífica intervenció, probablement l'aturada del partit!
  • 231 Minuto 90 (Ocasión por el centro): Una bona jugada dels locals pel mig va deixar sol a en Pau Tirado Barranco. Malauradament, es va adormir a la palla preparant-se la pilota per xutar i un defensa li va prendre la pilota.

Shunkanido DBZ

Goles Goles

  • 141 Minuto 65 (Gol de contra por el centro): Shunkanido va demostrar la seva habilitat per contraatacar al minut 65, quan Gün Eroğlu, sol dins l'àrea, va aconseguir el 3 - 1.