Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

The Dublin Metros (487985) - alarófc (1455643) » 726905661: T75/J8/VI

Liga 726905661 Información oficial sobre el partido 726905661 en Hattrick

30.03.2024 14:00:00
Liga: Temporada 75 / Jornada 8 / VI.157 (14475)

The Dublin Metros Alineación oficial del equipo 'The Dublin Metros' en el partido 0 - 3 alarófc Alineación oficial del equipo 'alarófc' en el partido
0 - 1 Vladimír Kotrla (59')
0 - 2 Pruden Pacheco (72')
0 - 3 Vladimír Kotrla (85')
The Dublin Metros Alineación oficial del equipo 'The Dublin Metros' en el partido 0 - 3 alarófc Alineación oficial del equipo 'alarófc' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Utópico (19))
The Dublin Metros Alineación oficial del equipo 'The Dublin Metros' en el partido 2 - 1 alarófc Alineación oficial del equipo 'alarófc' en el partido
Tiene mala suerte 2.36Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.83Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
88,1 % 0,8 % 11,1 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un resultado poco probable (4)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

The Dublin Metros

Ocasiones Ocasiones

  • 241 Minuto 5 (Ocasión de contra por el centro): La defensa de Dublin va iniciar un contraatac amb una passada llarga cap a Apolo Barbado, que va driblar l'últim defensor, va esquivar el porter amb una finta, però es va quedar sense angle i el seu xut va anar al pal.
  • 223 Minuto 34 (Ocasión por la derecha): Al minut 34, Udo Knogler arrencà un sonor "Uiiiiii" de la seva afició, quan va estar a punt d'avançar l'equip local amb un xut des de la dreta molt precís que es va estavellar a l'escaire dret de la porteria visitant.
  • 221 Minuto 41 (Ocasión por el centro): En Marcos Torres va marxar de dos marcadors centrals amb més coratge que tècnica, però va finalitzar l'acció xutant tan desviat que fins i tot algun aficionat de Dublin se li va escapar el riure, tot i que significava perdre una bona oportunitat de posar-se per davant al marcador.
  • 223 Minuto 54 (Ocasión por la derecha): Dublin per poc no aconsegueix avançar-se al marcador al minut 54, quan Abel Miguel Couto va rematar horrorosament un centre molt precís des de la banda dreta.
  • 235 Minuto 65 (Ocasión evento especial experiencia intercepción pase): Una jugada intel·ligent, pròpia d'un jugador amb la seva experiència, va permetre a Javier Santana de disposar d'una bona ocasió, però el seu xut va sortir fregant el pal.
  • 202 Minuto 82 (Ocasión por la izquierda): Dublin va fer un xut impressionant des de l'esquerra al minut 82 que Jens Olsson no va poder aturar, però l'esfèric va topar amb el pal dret i va sortir a fora.
  • 202 Minuto 86 (Ocasión por la izquierda): Kiko Medina Davila va tenir l'oportunitat d'apropar el seu equip al marcador al minut 86 amb una jugada per l'esquerra, però un mal control va fer perdre la pilota per línia de banda.

alarófc

Goles Goles

  • 108 Minuto 59 (Gol evento especial imprevisible (general)): Al minut 59, en Joaquín La Roche la parà amb el cap, l'abaixà amb el pit, l'adormí amb l'esquerra, travessà el mig camp amb l'esfèrica enganxada a la bota, se n'anà del volant i entrà a l'àrea gran, rifant la pilota, l'amagà amb el cos, l'empentà amb el cul i se'n sortí d'esperó; es pixà el central amb un teva meva amb dedicatòria i la tocà just per posar-la en el camí de la glòria...la glòria que s'endugué en Vladimír Kotrla que sobre la línia de gol va empènyer la pilota.
  • 182 Minuto 72 (Gol por la izquierda): Al minut 72 un xut de difícil execució des de l'esquerra va significar que els visitants es distanciessin al marcador. En Pruden Pacheco va ser l'anotador del 0 - 2.
  • 105 Minuto 85 (Gol evento especial imprevisible pase largo (pases)): Al minut 85, Giulio Riggio va sorprendre els rivals i els seus propis companys, amb una passada llarga cap a Vladimír Kotrla, que es va anticipar al porter i va anotar amb la puntera el 0 - 3.

Ocasiones Ocasiones

  • 272 Minuto 4 (Ocasión por la izquierda): Al minut 4, un refús desafortunat de Rodrigo Jubón, que va enviar a la zona de la defensa dreta, va donar als visitants l'oportunitat de posar-se per damunt al marcador, però Vladimír Kotrla no va saber driblar el porter, i finalment va perdre la pilota.
  • 218 Minuto 39 (Ocasión evento especial córner peinado): Joaquín La Roche hauria d'haver marcat després d'un servei de cantonada que en Jawad Lamari havia pentinat al primer pal, però va enviar la pilota per damunt de la porteria.