Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Valderter City (1456690) - Igualdade Muller (438619) » 726904846: T75/J1/VI

Liga 726904846 Información oficial sobre el partido 726904846 en Hattrick

10.02.2024 14:00:00
Liga: Temporada 75 / Jornada 1 / VI.143 (14461)

Valderter City Alineación oficial del equipo 'Valderter City' en el partido 2 - 0 Igualdade Muller Alineación oficial del equipo 'Igualdade Muller' en el partido
Tawfiq Kheireddine (3') 1 - 0
Iván Vita (28') 2 - 0
Valderter City Alineación oficial del equipo 'Valderter City' en el partido 2 - 0 Igualdade Muller Alineación oficial del equipo 'Igualdade Muller' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Utópico (19))
Valderter City Alineación oficial del equipo 'Valderter City' en el partido 3 - 0 Igualdade Muller Alineación oficial del equipo 'Igualdade Muller' en el partido
Tiene un poco de mala suerte 2.78Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.24Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un resultado normal
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
99,2 % 0,1 % 0,7 %
 
EJEÓMETRO:
El partido entra dentro de las probabilidades (1)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Valderter City

Goles Goles

  • 123 Minuto 3 (Gol por la derecha): El jugador Tawfiq Kheireddine de Valderter, després de 3 minuts, va donar a l'equip local un avantatge de 1 - 0 després d'una jugada col·lectiva per la dreta.
  • 133 Minuto 28 (Gol por la derecha): El 2 - 0 va pujar al marcador quan Valderter va aconseguir marcar per la dreta gràcies a un bon xut de Iván Vita des de dins de l'àrea.

Ocasiones Ocasiones

  • 241 Minuto 34 (Ocasión de contra por el centro): En Iván Vita va robar una pilota al centre del camp i va sortir ràpidament en conducció. Va arribar a la frontal de l'àrea però allà, quan es disposava a xutar a porteria va relliscar i va perdre una bona oportunitat.
  • 232 Minuto 37 (Ocasión por la izquierda): Corria el minut 37 quan Olly Gevers de Valderter gairebé va resoldre el partit amb un fort xut des del pic esquerre de l'àrea, que va acabar sortint fora per poc.
  • 232 Minuto 61 (Ocasión por la izquierda): Al minut 61, Tawfiq Kheireddine gairebé va marcar per a Valderter des de l'esquerra, però el seu xut va sortir fregant el pal dret i va acabar impactant espectacularment al cap d'un recollidor de pilotes.
  • 233 Minuto 81 (Ocasión por la derecha): Al minut 81 va saltar una streaker al camp mostrant les seves parts íntimes. Poc després Tawfiq Kheireddine de Valderter va tenir una ocasió de gol flagrant aprofitant una badada de la defensa esquerra, però encara estava pensant en l'exhibicionista i es va fer un embolic. La defensa va resoldre el perill sense més problemes.

Igualdade Muller

Ocasiones Ocasiones

  • 261 Minuto 18 (Ocasión por el centro): Davant d'un atac visitant, l'entrenador local va tirar una pilota al terreny de joc per aturar la jugada, però l'àrbitre va deixar seguir el joc. Tot i així, en Alejandro Gayangos va rematar amb l'empenya exterior desviat.
  • 251 Minuto 33 (Ocasión por el centro): Jesús Moreno Arteaga va tenir un parell de bones oportunitats d'acostar al seu equip al marcador, però el porter Mathieu Himburg no es va rendir i va fer unes grans aturades.
  • 207 Minuto 79 (Ocasión evento especial tiro lejano (bp. o anot)): Un xut des de casa seva d'en Jesús Moreno Arteaga va fer treballar al porter rival, que va haver d'estirar-se per aturar la pilota.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 64 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Jesús Sánchez Paniagua de Igualdade va rebre una targeta groga després d'una dura entrada.