Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Actualizaciones en curso. 2 procesos en marcha (más detalles)

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

C.E.Roda de Ter (795437) - Luarca Promesas (1580786) » 726904740: T75/J2/VI

Liga 726904740 Información oficial sobre el partido 726904740 en Hattrick

17.02.2024 14:00:00
Liga: Temporada 75 / Jornada 2 / VI.141 (14459)

C.E.Roda de Ter Alineación oficial del equipo 'C.E.Roda de Ter' en el partido 2 - 0 Luarca Promesas Alineación oficial del equipo 'Luarca Promesas' en el partido
Régis Fiquet (32') 1 - 0
Iván Malpartida (64') 2 - 0
C.E.Roda de Ter Alineación oficial del equipo 'C.E.Roda de Ter' en el partido 2 - 0 Luarca Promesas Alineación oficial del equipo 'Luarca Promesas' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Utópico (19))
C.E.Roda de Ter Alineación oficial del equipo 'C.E.Roda de Ter' en el partido 2 - 1 Luarca Promesas Alineación oficial del equipo 'Luarca Promesas' en el partido
Tiene un resultado normal 2.08Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.63Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de mala suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
91,3 % 0,4 % 8,3 %
 
EJEÓMETRO:
El partido entra dentro de las probabilidades (1)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

C.E.Roda de Ter

Goles Goles

  • 108 Minuto 32 (Gol evento especial imprevisible (general)): Al minut 32, en Süleyman Berker la parà amb el cap, l'abaixà amb el pit, l'adormí amb l'esquerra, travessà el mig camp amb l'esfèrica enganxada a la bota, se n'anà del volant i entrà a l'àrea gran, rifant la pilota, l'amagà amb el cos, l'empentà amb el cul i se'n sortí d'esperó; es pixà el central amb un teva meva amb dedicatòria i la tocà just per posar-la en el camí de la glòria...la glòria que s'endugué en Régis Fiquet que sobre la línia de gol va empènyer la pilota.
  • 108 Minuto 64 (Gol evento especial imprevisible (general)): El 2 - 0 s'ha de veure repetit: en Jozef Boldižar de C.E.Roda va driblar dos defenses, va passar la pilota per sobre el cap del porter i va donar el gol fet a en Iván Malpartida, que no va perdonar.

Ocasiones Ocasiones

  • 220 Minuto 10 (Ocasión de falta): Jozef Boldižar quasi dona a C.E.Roda l'avantatge després d'una falta, però el seu xut va sortir desviat.
  • 223 Minuto 29 (Ocasión por la derecha): C.E.Roda per poc no aconsegueix avançar-se al marcador al minut 29, quan Muci Soto va rematar horrorosament un centre molt precís des de la banda dreta.
  • 231 Minuto 35 (Ocasión por el centro): Régis Fiquet una mica més i incrementa el compte de gols del seu equip al minut 35, però una magnífica aturada de Enrico Colonna va mantenir l'equip visitant dins del partit.
  • 231 Minuto 61 (Ocasión por el centro): Una bona jugada dels locals pel mig va deixar sol a en Jozef Boldižar. Malauradament, es va adormir a la palla preparant-se la pilota per xutar i un defensa li va prendre la pilota.

Luarca Promesas

Ocasiones Ocasiones

  • 242 Minuto 62 (Ocasión de contra por la izquierda): Promesas van tenir l'oportunitat de marcar en un contraatac al minut 62, però el xut de Glen Cruicksfield des de l'esquerra va sortir desviat.
  • 252 Minuto 71 (Ocasión por la izquierda): Al minut 71 un espontani va saltar al terreny de joc vestit amb una barretina i va llançar a la cara de José Alejandro Huenchumán la bandera del seu antic club abans de llançar-se com una exhalació contra la xarxa de la porteria on segons abans el jugador de Promesas havia fallat una clara oportunitat, tot sol des de l'esquerra.
  • 252 Minuto 73 (Ocasión por la izquierda): Promesas va tenir l'ocasió de reduir distàncies al minut 73 des de l'esquerra, però un defensa local va treure la pilota de damunt la mateixa ratlla de gol, enviant-la a fora de banda.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 31 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Les entrades per darrere són sancionades amb targeta groga, i és el que va fer l'àrbitre amb en Glen Cruicksfield.