Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Salsiki (491121) - C.E.Roda de Ter (795437) » 726904736: T75/J1/VI

Liga 726904736 Información oficial sobre el partido 726904736 en Hattrick

10.02.2024 14:00:00
Liga: Temporada 75 / Jornada 1 / VI.141 (14459)

Salsiki Alineación oficial del equipo 'Salsiki' en el partido 1 - 4 C.E.Roda de Ter Alineación oficial del equipo 'C.E.Roda de Ter' en el partido
0 - 1 Jozef Boldižar (34')
0 - 2 Régis Fiquet (35')
0 - 3 Jakob Patsch (74')
0 - 4 Régis Fiquet (75')
Alpaslan Alas (79') 1 - 4
Salsiki Alineación oficial del equipo 'Salsiki' en el partido 1 - 4 C.E.Roda de Ter Alineación oficial del equipo 'C.E.Roda de Ter' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Utópico (19))
Salsiki Alineación oficial del equipo 'Salsiki' en el partido 2 - 2 C.E.Roda de Ter Alineación oficial del equipo 'C.E.Roda de Ter' en el partido
Tiene un poco de mala suerte 1.81Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 1.96Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
29,2 % 36,3 % 34,5 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un marcador algo improbable (3)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Salsiki

Goles Goles

  • 102 Minuto 79 (Gol por la izquierda): El rellotge indicava el minut 79 de partit i el marcador es posà 1 - 4 quan en Alpaslan Alas, després d'una llarga cursa per la banda esquerra, marcava per a acostar una mica més el Salsiki a l'empat.

Ocasiones Ocasiones

  • 237 Minuto 22 (Ocasión evento especial extremo + rematador): Mattia Termali estava en un especial estat de gràcia, i això es va veure sobretot quan va fer una magnífica centrada que Alexander Schmugge, als 22 minuts, va fallar per ben poc.
  • 221 Minuto 29 (Ocasión por el centro): En José Español del Salsiki ho seguia intentant pel mig, però la defensa visitant va aconseguir aturar totes les seves ocasions de gol. Mentrestant, l'entrenador es desesperava a la banqueta local.
  • 221 Minuto 31 (Ocasión por el centro): La jugada pel mig de Gerard de Berlo va estar a punt d'acabar en gol al minut 31, però el porter visitant Luca Mayer va llançar-se als peus del davanter, en el que molts van pensar que era un penal com una casa de pagès.
  • 201 Minuto 52 (Ocasión por el centro): Els locals van estar a punt de reduir diferències, però la vaselina de Abbud Al Muraikhai no va entrar per centímetres.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 21 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Al minut 21, Alberto San German de Salsiki va caure espectacularment pels voltants de l'àrea. L'àrbitre, però, li mostrà la targeta groga interpretant que el jugador s'havia llançat a la piscina descaradament.
  • 510 Minuto 36 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va sancionar en Heiko Effenberg de Salsiki amb targeta groga per clavar-li els tacs a un rival al panxell.

C.E.Roda de Ter

Goles Goles

  • 173 Minuto 34 (Gol por la derecha): Molts conceptes tàctics ofensius es van veure en el gol que posava per davant als visitants: Una creació d'espai lliure a la banda passiva de l'atac produït per un desmarcatge de ruptura i un canvi d'orientació. Gràcies a això, el desajust a l'esquerra de la defensa va ser monumental i en Jozef Boldižar va poder marcar tot sol el 0 - 1.
  • 181 Minuto 35 (Gol por el centro): Régis Fiquet va aprofitar-se d'un error de coordinació entre el defensa central i el porter rivals al minut 35, i va fer pujar el 0 - 2 per a C.E.Roda.
  • 185 Minuto 74 (Gol de tiro libre indirecto): En una falta directa prop del córner, els jugadors del C.E.Roda van decidir no llençar-la directa a porteria, sinó que van idear una jugada d'estratègia en la qual en Jakob Patsch va quedar absolutament sol, gràcies a la maniobra de distracció dels seus companys. El 0 - 3 pujava al marcador.
  • 108 Minuto 75 (Gol evento especial imprevisible (general)): El 0 - 4 s'ha de veure repetit: en Jozef Boldižar de C.E.Roda va driblar dos defenses, va passar la pilota per sobre el cap del porter i va donar el gol fet a en Régis Fiquet, que no va perdonar.

Ocasiones Ocasiones

  • 272 Minuto 27 (Ocasión por la izquierda): Es duien 27 minuts de partit jugats quan Régis Fiquet va estar a punt de posar per davant a C.E.Roda amb un xut precedit d'un túnel al defensor dret, però una gran intervenció amb el peu de Antonio Gerardo Di Puccio va impedir un gol cantat.
  • 242 Minuto 33 (Ocasión de contra por la izquierda): C.E.Roda van estar a punt de marcar en un contraatac al minut 33, però Muci Soto va xutar desviat tot i tenir bon angle de tir des de l'esquerra de l'atac.
  • 282 Minuto 48 (Ocasión por la izquierda): Muci Soto, situat a la banda esquerra, va disposar d'una gran oportunitat als 48 minuts, però el mitja punta va fer la passada un segon tard, quan la defensa ja havia provocat el fora de joc. C.E.Roda va quedar sense poder incrementar el seu marcador.
  • 282 Minuto 56 (Ocasión por la izquierda): Després d'una passada des de la banda esquerra, 沈 (Shen) 偌皓 (Ruohao) es va quedar sol davant del porter, al minut 56. Realment hauria d'haver marcat, però el porter va ser més ràpid que ell i li va prendre la pilota.