Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Athletic Club Castralvo (120867) - Merce Team (119419) » 726904550: T75/J11/VI

Liga 726904550 Información oficial sobre el partido 726904550 en Hattrick

20.04.2024 14:00:00
Liga: Temporada 75 / Jornada 11 / VI.137 (14455)

Athletic Club Castralvo Alineación oficial del equipo 'Athletic Club Castralvo' en el partido 0 - 1 Merce Team Alineación oficial del equipo 'Merce Team' en el partido
0 - 1 Pep Lluís Escandell (82')
Athletic Club Castralvo Alineación oficial del equipo 'Athletic Club Castralvo' en el partido 0 - 1 Merce Team Alineación oficial del equipo 'Merce Team' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Divino (20))
Athletic Club Castralvo Alineación oficial del equipo 'Athletic Club Castralvo' en el partido 1 - 0 Merce Team Alineación oficial del equipo 'Merce Team' en el partido
Tiene un poco de mala suerte 1.35Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.00Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
100,0 % 0,0 % 0,0 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene ciertas diferencias (2)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Athletic Club Castralvo

Merce Team

Goles Goles

  • 172 Minuto 82 (Gol por la izquierda): Una jugada col·lectiva de tot l'equip de Merce va ser finalitzada des de l'esquerra per Pep Lluís Escandell al minut 82. Els visitants es posaven per davant del marcador: 0 - 1.

Ocasiones Ocasiones

  • 241 Minuto 20 (Ocasión de contra por el centro): La defensa de Merce va robar la pilota i l'equip va sortir ràpidament al contraatac, però la rematada final de Miguel Candas va sortir per sobre el travesser.
  • 240 Minuto 22 (Ocasión de contra de falta): El Merce va sortir al contraatac però l'equip rival sabia que en aquests casos s'havia de fer una falta tàctica. En Mihai Ionescu la va xutar sense cap convenciment i la pilota es va estavellar a la tanca.
  • 286 Minuto 24 (Ocasión de tiro libre indirecto de contra): Per tal d'evitar un contraatac perillós, l'encarregat del material va sortir corrents des de la banqueta i va enviar la pilota a la graderia. L'àrbitre, tal com marca el reglament, el va expulsar i va assenyalar tir lliure indirecte. En Włodzimierz Omszała va demostrar no saber-se el reglament, ja que va marcar fent un xut directe. L'àrbitre, que tenia la mà alçada marcant tir lliure indirecte, va anular el gol.
  • 286 Minuto 81 (Ocasión de tiro libre indirecto de contra): Al minut 81, el Merce estava en disposició d'efectuar un tir lliure directe perillós com a conseqüència d'un contraatac. En 窦 (Dou) 坤海 (Kunhai) va voler enganyar als rivals centrant la pilota al segon pal, però també va enganyar als seus companys, que no es van desmarcar perquè esperaven un llançament directe.
  • 241 Minuto 87 (Ocasión de contra por el centro): La defensa de Merce va iniciar un contraatac amb una passada llarga cap a Angus Martindale, que va driblar l'últim defensor, va esquivar el porter amb una finta, però es va quedar sense angle i el seu xut va anar al pal.
  • 242 Minuto 88 (Ocasión de contra por la izquierda): Al minut 88 una passada llarga a l'esquerra la va controlar en Herold Vojtekovszki, però un defensa, amb una càrrega legal el va desestabilitzar i li va robar la pilota quan ja es disposava a finalitzar el ràpid contraatac.