Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Torcuato Cachafeiro (990065) - FRANTABRICO F.C (125485) » 726904301: T75/J4/VI

Liga 726904301 Información oficial sobre el partido 726904301 en Hattrick

02.03.2024 14:00:00
Liga: Temporada 75 / Jornada 4 / VI.133 (14451)

Torcuato Cachafeiro Alineación oficial del equipo 'Torcuato Cachafeiro' en el partido 1 - 1 FRANTABRICO F.C Alineación oficial del equipo 'FRANTABRICO F.C' en el partido
0 - 1 Vlastimil Kokoška (70')
Sergio Vicente Español (78') 1 - 1
Torcuato Cachafeiro Alineación oficial del equipo 'Torcuato Cachafeiro' en el partido 1 - 1 FRANTABRICO F.C Alineación oficial del equipo 'FRANTABRICO F.C' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Divino (20))
Torcuato Cachafeiro Alineación oficial del equipo 'Torcuato Cachafeiro' en el partido 2 - 0 FRANTABRICO F.C Alineación oficial del equipo 'FRANTABRICO F.C' en el partido
Tiene un poco de mala suerte 1.65Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.01Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
99,9 % 0,0 % 0,0 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene ciertas diferencias (2)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Torcuato Cachafeiro

Goles Goles

  • 185 Minuto 78 (Gol de tiro libre indirecto): Al minut 78 l'àrbitre va assenyalar joc perillós del defensa sobre el davanter de THOR4. A fi d'aconseguir el 1 - 1, van tocar-la en curt per tal que Sergio Vicente Español xutés amb potència la pilota, que va entrar a porteria com un míssil terra-aire.

FRANTABRICO F.C

Goles Goles

  • 172 Minuto 70 (Gol por la izquierda): Passats 70 minuts de partit, FRANTABRICO es va posar per davant amb un 0 - 1 quan Vlastimil Kokoška es va anticipar al porter rival després d'una passada des de l'esquerra. El VAR va validar el gol després de comprovar que no hi havia fora de joc per ben poc.

Ocasiones Ocasiones

  • 242 Minuto 15 (Ocasión de contra por la izquierda): FRANTABRICO van estar a punt de marcar en un contraatac al minut 15, però Garaitz Lezama va xutar desviat tot i tenir bon angle de tir des de l'esquerra de l'atac.
  • 243 Minuto 21 (Ocasión de contra por la derecha): Tots els jugadors del FRANTABRICO sabien que si recuperaven la pilota, la podien enviar a en Garaitz Lezama, perquè sempre sortia ràpid al contraatac per la dreta. Una bona mostra d'això es va veure al minut 21 però la rematada final no va ser digne d'un jugador de la seva categoria.
  • 206 Minuto 54 (Ocasión evento especial imprevisible intercepta (anotación)): Al minut 54, tothom va saber perquè en Garaitz Lezama era considerat un jugador imprevisible: Va voler treure ràpidament un servei de banda a l'esquena d'un rival per recollir el rebot i encarar al porter. Li va sortir bé però el porter li va desviar a córner el xut.
  • 243 Minuto 75 (Ocasión de contra por la derecha): Gian Mattia Pileri va trobar-se sol a la banda dreta després d'un contraatac de FRANTABRICO que va agafar els rivals per sorpresa. Va encarar la porteria i va deixar anar un fort xut, però el porter va tapar bé el primer pal i va desviar la pilota.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 19 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Mario Quijada de FRANTABRICO es va emportar una amonestació al minut 19 per provocar un rival.
  • 513 Minuto 82 (2ª Tarjeta amarilla (Honestidad)): El sector d'aficionats de l'equip rival d'en Mario Quijada va esclatar a riure per un error infantil d'aquest. Ell es va girar a la grada i va començar a repartir botifarres. En veure això, l'àrbitre va haver d'ensenyar-li la segona groga i mostrar-li el camí dels vestidors.