Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Atlético Munera (49396) - La Unión Club Deportivo (122180) » 726903533: T75/J9/VI

Liga 726903533 Información oficial sobre el partido 726903533 en Hattrick

06.04.2024 14:00:00
Liga: Temporada 75 / Jornada 9 / VI.119 (14437)

Atlético Munera Alineación oficial del equipo 'Atlético Munera' en el partido 2 - 0 La Unión Club Deportivo Alineación oficial del equipo 'La Unión Club Deportivo' en el partido
Dilshod Qayumov (20') 1 - 0
Rithipol Sarith (69') 2 - 0
Atlético Munera Alineación oficial del equipo 'Atlético Munera' en el partido 2 - 0 La Unión Club Deportivo Alineación oficial del equipo 'La Unión Club Deportivo' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Utópico (19))
Atlético Munera Alineación oficial del equipo 'Atlético Munera' en el partido 3 - 0 La Unión Club Deportivo Alineación oficial del equipo 'La Unión Club Deportivo' en el partido
Tiene un poco de mala suerte 2.86Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.13Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un resultado normal
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
99,7 % 0,0 % 0,2 %
 
EJEÓMETRO:
El partido entra dentro de las probabilidades (1)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Atlético Munera

Goles Goles

  • 136 Minuto 20 (Gol evento especial inexperiencia rival): A Raúl Marcet encara li queda molt per aprendre, com per exemple no fer passades arriscades a les zones compromeses, com la que va permetre a Dilshod Qayumov anotar per a Munera el 1 - 0. Millor no veure'n la repetició.
  • 130 Minuto 69 (Gol de falta): Als 69 minuts, Rithipol Sarith va ampliar l'avantatge de Munera amb un 2 - 0 mitjançant un tir lliure directe que va tocar la barrera i va despistar el porter.

Ocasiones Ocasiones

  • 222 Minuto 4 (Ocasión por la izquierda): Munera va desaprofitar l'oportunitat de posar-se per davant al marcador quan al minut 4 la defensa visitant va aconseguir enviar la pilota a córner un cop Jan Fraisinó ja havia driblat el porter venint des de l'esquerra i es disposava a marcar.
  • 222 Minuto 5 (Ocasión por la izquierda): En Jan Fraisinó va controlar una pilota a la punta esquerra de l'atac de tal manera que ja va deixar enrere el defensor i entrar a l'àrea, però l'àrbitre assistent va assenyalar un fora de joc inexistent.
  • 231 Minuto 29 (Ocasión por el centro): Al minut 29, Catarino Villaret gairebé va aconseguir sentenciar el partit per a l'equip de casa, després d'anar-se'n de dos defenses, però Tomás La Losa va estar molt atent i va realitzar una magnífica intervenció, probablement l'aturada del partit!
  • 232 Minuto 34 (Ocasión por la izquierda): Passaven 34 minuts quan una jugada de manual per l'esquerra de l'equip local no va acabar en gol perquè en Jan Fraisinó va rematar alt.
  • 232 Minuto 35 (Ocasión por la izquierda): Una fantàstica aturada de Tomás La Losa al minut 35 va evitar que els locals ampliessin l'avantatge quan Dilshod Qayumov va fer un impressionant xut des de l'esquerra de la frontal de l'àrea gran.
  • 231 Minuto 47 (Ocasión por el centro): Catarino Villaret una mica més i incrementa el compte de gols del seu equip al minut 47, però una magnífica aturada de Tomás La Losa va mantenir l'equip visitant dins del partit.
  • 233 Minuto 53 (Ocasión por la derecha): El jugador local Catarino Villaret per poc que no incrementa el marcador al minut 53. El seu xut des de la dreta anava dirigit al primer pal de la porteria visitant, però Tomás La Losa va aconseguir desviar-lo amb la punta dels dits.
  • 241 Minuto 84 (Ocasión de contra por el centro): Una llarga passada de la defensa de Munera va crear un bon contraatac que va acabar en un bon xut de Rithipol Sarith, però el porter rival va fer una gran aturada.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 33 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Després d'agafar un rival per la samarreta diverses vegades i simular una falta inexistent, Enrico Mauro Daverio de Munera es va guanyar la targeta groga merescudament.

La Unión Club Deportivo

Ocasiones Ocasiones

  • 239 Minuto 82 (Ocasión evento especial técnico vs. cabeceador): Mostrant tota la seva tècnica, en Jordi Arimany va aprofitar la debilitat en el joc terrestre d'en Zygmunt Madejsza per fer-li una sotana i encarar la porteria, però el seu xut va ser aturat pel porter.