Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Malafolla C.F (1463009) - Xest-Xiva Antifa Pais Valencià (1369140) » 726903497: T75/J14/VI

Liga 726903497 Información oficial sobre el partido 726903497 en Hattrick

11.05.2024 14:00:00
Liga: Temporada 75 / Jornada 14 / VI.118 (14436)

Malafolla C.F Alineación oficial del equipo 'Malafolla C.F' en el partido 3 - 1 Xest-Xiva Antifa Pais Valencià Alineación oficial del equipo 'Xest-Xiva Antifa Pais Valencià' en el partido
0 - 1 Miguel Oliván (14')
Pavel Borák (28') 1 - 1
Arttur Honka (43') 2 - 1
Udo Zipter (57') 3 - 1
Malafolla C.F Alineación oficial del equipo 'Malafolla C.F' en el partido 3 - 1 Xest-Xiva Antifa Pais Valencià Alineación oficial del equipo 'Xest-Xiva Antifa Pais Valencià' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Mágico (18))
Malafolla C.F Alineación oficial del equipo 'Malafolla C.F' en el partido 5 - 0 Xest-Xiva Antifa Pais Valencià Alineación oficial del equipo 'Xest-Xiva Antifa Pais Valencià' en el partido
Tiene mala suerte 4.58Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.06Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
99,9 % 0,0 % 0,0 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un marcador algo improbable (3)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Malafolla C.F

Goles Goles

  • 139 Minuto 28 (Gol evento especial técnico vs. cabeceador): En Pavel Borák va deixar la pilota aparentment sense control davant seu. Quan el seu rival va tirar-se al terra per prendre-li la pilota, la va trepitjar i la va amagar del rival deixant-lo al terra sense capacitat de reacció. La jugada va acabar amb gol: 1 - 1. A hores d'ara encara està buscant la pilota en Hyron Holder.
  • 123 Minuto 43 (Gol por la derecha): Malafolla s'avançava al marcador al minut 43, després d'un rebot que va caçar en Arttur Honka per la banda dreta de l'atac local. El 2 - 1 va fer esclatar d'alegria els seguidors locals.
  • 131 Minuto 57 (Gol por el centro): Un desmarcatge del davanter centre de Malafolla va propiciar la creació d'un espai lliure al centre de la defensa que va aprofitar en Udo Zipter progressant des de la segona línia i definint ras i ajustat al pal. El marcador era de 3 - 1.

Ocasiones Ocasiones

  • 239 Minuto 20 (Ocasión evento especial técnico vs. cabeceador): Una hàbil croqueta marca de la casa de Melchior Mullens va servir per deixar enrere el gegant Anastazy Grzędziński al minut 20, però el seu xut final va sortir desviat i va colpejar un reporter gràfic als ronyons.
  • 213 Minuto 25 (Ocasión por la derecha): El Malafolla va treure un servei de banda a prop del córner dret molt llarg. La pilota va arribar a l'àrea petita i en Louis Wögerbauer la va pentinar, però no hi havia ningú esperant al segon pal.
  • 207 Minuto 29 (Ocasión evento especial tiro lejano (bp. o anot)): En Udo Zipter va provar sort des de 30 metres però el porter va desviar la pilota a córner.
  • 233 Minuto 63 (Ocasión por la derecha): Un error greu en el control del jugador local Arttur Honka va aixafar la guitarra als seus aficionats que veien la pilota a la xarxa després d'una jugada col·lectiva per la dreta.
  • 233 Minuto 68 (Ocasión por la derecha): El jugador local Arttur Honka per poc que no incrementa el marcador al minut 68. El seu xut des de la dreta anava dirigit al primer pal de la porteria visitant, però Germund Martinsson va aconseguir desviar-lo amb la punta dels dits.
  • 232 Minuto 90 (Ocasión por la izquierda): Una fantàstica aturada de Francesc Puigalsina al minut 90 va evitar que els locals ampliessin l'avantatge quan Louis Wögerbauer va fer un impressionant xut des de l'esquerra de la frontal de l'àrea gran.
  • 233 Minuto 90 (Ocasión por la derecha): El Malafolla ho intentava per la dreta per mitjà de Arttur Honka, però la defensa visitant estava ben situada i rebutjava el perill sense problemes.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 59 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Les entrades per darrere són sancionades amb targeta groga, i és el que va fer l'àrbitre amb en Abderraouf Salouhi.

Xest-Xiva Antifa Pais Valencià

Goles Goles

  • 118 Minuto 14 (Gol evento especial córner peinado): Al minut 14, Josué Sáenz Río va pentinar un córner cap al segon pal que Miguel Oliván va rematar a gol completament sol, marcant així el 0 - 1.

Ocasiones Ocasiones

  • 241 Minuto 26 (Ocasión de contra por el centro): Fruit dels bons moviments defensius de Xest-Xiva, l'equip va recuperar la pilota al minut 26 i va contraatacar. En Josué Sáenz Río va desmarcar-se pel centre però la passada que li van fer no la va saber controlar.
  • 242 Minuto 38 (Ocasión de contra por la izquierda): Xest-Xiva van tenir l'oportunitat de marcar en un contraatac al minut 38, però el xut de Ernesto Claramunt des de l'esquerra va sortir desviat.
  • 273 Minuto 41 (Ocasión por la derecha): Xest-Xiva va tenir l'oportunitat de desfer l'empat gràcies a la pujada del lateral per banda dreta que va crear desequilibri a la defensa, però el porter local Teo García de Axpe va desviar el xut final de Juan Antonio Longoria després d'una sèrie de rebots i molta confusió.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 40 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Després d'agafar un rival per la samarreta diverses vegades i simular una falta inexistent, Anastazy Grzędziński de Xest-Xiva es va guanyar la targeta groga merescudament.
  • 510 Minuto 44 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va sancionar en Ernesto Claramunt de Xest-Xiva amb targeta groga per clavar-li els tacs a un rival al panxell.