Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

notingam por (439823) - RUD La Carlota (994334) » 726902682: T75/J6/VI

Liga 726902682 Información oficial sobre el partido 726902682 en Hattrick

16.03.2024 14:00:00
Liga: Temporada 75 / Jornada 6 / VI.104 (14422)

notingam por Alineación oficial del equipo 'notingam por' en el partido 1 - 3 RUD La Carlota Alineación oficial del equipo 'RUD La Carlota' en el partido
0 - 1 Sindre Dahl (9')
0 - 2 Elias Göbelhaider (25')
0 - 3 Sindre Dahl (58')
Michiel Adams (70') 1 - 3
notingam por Alineación oficial del equipo 'notingam por' en el partido 1 - 3 RUD La Carlota Alineación oficial del equipo 'RUD La Carlota' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Utópico (19))
notingam por Alineación oficial del equipo 'notingam por' en el partido 3 - 0 RUD La Carlota Alineación oficial del equipo 'RUD La Carlota' en el partido
Tiene mala suerte 2.64Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.12Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene bastante suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
99,7 % 0,0 % 0,2 %
 
EJEÓMETRO:
El partido es un EJEA (5)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

notingam por

Goles Goles

  • 103 Minuto 70 (Gol por la derecha): notingam no perdien la fe, i al minut 70 del partit, Michiel Adams va marcar el 1 - 3 després d'una genial jugada per la banda dreta.

Ocasiones Ocasiones

  • 221 Minuto 8 (Ocasión por el centro): En Xaver Lochschwager del notingam ho seguia intentant pel mig, però la defensa visitant va aconseguir aturar totes les seves ocasions de gol. Mentrestant, l'entrenador es desesperava a la banqueta local.
  • 210 Minuto 24 (Ocasión de falta): En Xaver Lochschwager tenia una gran responsabilitat perquè havia d'executar amb precisió una falta si volia empatar el partit. La pressió que tenia es va deixar notar i la pilota va anar a parar a la tanca defensiva.
  • 201 Minuto 30 (Ocasión por el centro): Una bona ocasió de Christian Haraldsen va estar a punt de reduir el desavantatge dels locals al minut 30 però el xut va sortir desviat a la dreta del porter.
  • 202 Minuto 57 (Ocasión por la izquierda): notingam va fer un xut impressionant des de l'esquerra al minut 57 que Axel Wandel no va poder aturar, però l'esfèric va topar amb el pal dret i va sortir a fora.
  • 201 Minuto 77 (Ocasión por el centro): Els locals van estar a punt de reduir diferències, però la vaselina de Saad Sleiman Swais no va entrar per centímetres.
  • 285 Minuto 85 (Ocasión de tiro libre indirecto): L'àrbitre va xiular cessió a l'interior de l'àrea del Carlota. La jugada d'estratègia del notingam per tirs lliures indirectes no estava prou treballada, ja que després d'uns moviments de distracció en Lokman Toros va acabar xutant directament a porteria i l'àrbitre va invalidar la jugada.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 59 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va mostrar a Michiel Adams de notingam la targeta groga després d'una entrada molt forta per darrere.
  • 510 Minuto 87 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Les entrades per darrere són sancionades amb targeta groga, i és el que va fer l'àrbitre amb en Pietro Badaloni.

RUD La Carlota

Goles Goles

  • 140 Minuto 9 (Gol de contra de falta): Un ràpid contraatac de Carlota el va aturar bruscament un defensa rival a la frontal de l'àrea. L'àrbitre va xiular falta però no va treure cap targeta, tot i que era clara. De totes maneres, Sindre Dahl va xutar a la perfecció el tir lliure i va aconseguir el 0 - 1!
  • 141 Minuto 25 (Gol de contra por el centro): Carlota sabia com jugar al contraatac, i al minut 25, Elias Göbelhaider va aprofitar-ne un per entrar a l'àrea pel centre, encarar el porter i superar-lo amb una subtil vaselina, aconseguint així el 0 - 2.
  • 141 Minuto 58 (Gol de contra por el centro): El Carlota era un equip que es notava que havia treballat el contraatac. Amb una única passada en Sindre Dahl va poder encarar al porter, que tot i sortir desesperadament no va poder evitar el gol. El 0 - 3 pujava al marcador.

Ocasiones Ocasiones

  • 236 Minuto 23 (Ocasión evento especial inexperiencia rival): Per falta d'experiència, Pietro Badaloni va fer una falta innecessària a la frontal de l'àrea, però al final no va tenir conseqüències per al seu equip.
  • 243 Minuto 78 (Ocasión de contra por la derecha): Els jugadors de Carlota van construir un bon contraatac, però el xut des de la dreta de l'atac d'en Elias Göbelhaider va sortir desviat a la dreta de la porteria.