Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Actualización en curso. 1 proceso en marcha (más detalles)

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Barcelona Devils (1369020) - repicacampanes (988485) » 726902615: T75/J3/VI

Liga 726902615 Información oficial sobre el partido 726902615 en Hattrick

24.02.2024 14:00:00
Liga: Temporada 75 / Jornada 3 / VI.103 (14421)

Barcelona Devils Alineación oficial del equipo 'Barcelona Devils' en el partido 3 - 0 repicacampanes Alineación oficial del equipo 'repicacampanes' en el partido
Sönke Schönfels (22') 1 - 0
Sönke Schönfels (44') 2 - 0
Juan Sebastián Florio (56') 3 - 0
Barcelona Devils Alineación oficial del equipo 'Barcelona Devils' en el partido 3 - 0 repicacampanes Alineación oficial del equipo 'repicacampanes' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Magnífico (12))
Barcelona Devils Alineación oficial del equipo 'Barcelona Devils' en el partido 7 - 0 repicacampanes Alineación oficial del equipo 'repicacampanes' en el partido
Es un cenizo 7.00Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.42Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un resultado normal
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
99,6 % 0,1 % 0,4 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un resultado poco probable (4)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Barcelona Devils

Goles Goles

  • 122 Minuto 22 (Gol por la izquierda): Barcelona prenia la batuta de l'encontre al minut 22, quan en Sönke Schönfels va trencar la defensa rival per la banda esquerra i va marcar el 1 - 0 amb un xut ras i col·locat, fora de l'abast del porter.
  • 133 Minuto 44 (Gol por la derecha): Barcelona va trobar una esquerda a la defensa rival quan en Sönke Schönfels va poder fer el 2 - 0 conduint tot sol per l'atac dret, per causa d'una errada amb el marcatge que el va deixar sol.
  • 132 Minuto 56 (Gol por la izquierda): En Juan Sebastián Florio de Barcelona va rebre una pilota d'un canvi d'orientació, i des de la mateixa banda esquerra va fer un centre que es va enverinar i va acabar fent pujar al marcador el 3 - 0.

Ocasiones Ocasiones

  • 222 Minuto 20 (Ocasión por la izquierda): Barcelona va desaprofitar l'oportunitat de posar-se per davant al marcador quan al minut 20 la defensa visitant va aconseguir enviar la pilota a córner un cop Juan Sebastián Florio ja havia driblat el porter venint des de l'esquerra i es disposava a marcar.
  • 233 Minuto 37 (Ocasión por la derecha): En Alejandro Ciprés es va escapolir de l'escomesa d'un rival marxant per la dreta de l'atac. Va encarar la porteria i va xutar a mitja altura, però la seva rematada la va desviar el porter rival a córner.
  • 243 Minuto 44 (Ocasión de contra por la derecha): Jan Karlsson va trobar-se sol a la banda dreta després d'un contraatac de Barcelona que va agafar els rivals per sorpresa. Va encarar la porteria i va deixar anar un fort xut, però el porter va tapar bé el primer pal i va desviar la pilota.
  • 233 Minuto 89 (Ocasión por la derecha): El jugador local Alejandro Ciprés per poc que no incrementa el marcador al minut 89. El seu xut des de la dreta anava dirigit al primer pal de la porteria visitant, però Antonio Igal va aconseguir desviar-lo amb la punta dels dits.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 38 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va mostrar a Alejandro Ciprés de Barcelona la targeta groga després d'una entrada molt forta per darrere.

repicacampanes

Ocasiones Ocasiones

  • 250 Minuto 77 (Ocasión de falta): Quan l'àrbitre va xiular una falta perillosa, l'entrenador visitant va resar internament un parenostre perquè en Abderrahmane Kallah l'enviés a la xarxa. Malauradament feia anys que no anava a missa el diumenge.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 49 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Les entrades per darrere són sancionades amb targeta groga, i és el que va fer l'àrbitre amb en Bryan Middleton.