Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Actualizaciones en curso. 3 procesos en marcha (más detalles)

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Los Cansaliebres (776890) - CCSKA Red Bull (486283) » 726902115: T75/J4/VI

Liga 726902115 Información oficial sobre el partido 726902115 en Hattrick

02.03.2024 14:00:00
Liga: Temporada 75 / Jornada 4 / VI.94 (14412)

Los Cansaliebres Alineación oficial del equipo 'Los Cansaliebres' en el partido 1 - 0 CCSKA Red Bull Alineación oficial del equipo 'CCSKA Red Bull' en el partido
Jovan Tripković (10') 1 - 0
Los Cansaliebres Alineación oficial del equipo 'Los Cansaliebres' en el partido 1 - 0 CCSKA Red Bull Alineación oficial del equipo 'CCSKA Red Bull' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Divino (20))
Los Cansaliebres Alineación oficial del equipo 'Los Cansaliebres' en el partido 2 - 0 CCSKA Red Bull Alineación oficial del equipo 'CCSKA Red Bull' en el partido
Tiene un poco de mala suerte 2.36Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.08Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un resultado normal
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
99,8 % 0,0 % 0,1 %
 
EJEÓMETRO:
El partido entra dentro de las probabilidades (1)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Los Cansaliebres

Goles Goles

  • 121 Minuto 10 (Gol por el centro): Jovan Tripković va donar a Cansaliebres un avantatge de 1 - 0, quan va rebre una passada des del mig camp, la va controlar dins l'àrea i va col·locar la pilota suaument al pal dret del porter.

Ocasiones Ocasiones

  • 232 Minuto 51 (Ocasión por la izquierda): Al minut 51, Jovan Tripković gairebé va marcar per a Cansaliebres des de l'esquerra, però el seu xut va sortir fregant el pal dret i va acabar impactant espectacularment al cap d'un recollidor de pilotes.
  • 237 Minuto 52 (Ocasión evento especial extremo + rematador): Marc-Pierre Grégoire va realitzar una excel·lent centrada des de la seva banda, però Rangel Vasilev va fer una rematada lamentable que va acabar a les mans del porter.
  • 232 Minuto 54 (Ocasión por la izquierda): Una fantàstica aturada de David Schneidhofer al minut 54 va evitar que els locals ampliessin l'avantatge quan Jokin Azkonaga va fer un impressionant xut des de l'esquerra de la frontal de l'àrea gran.
  • 232 Minuto 75 (Ocasión por la izquierda): En Jokin Azkonaga, en situació d'extrem esquerre, va intentar marxar del seu marcador però aquest va allargar la cama i va aconseguir robar-li la pilota netament.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 19 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va mostrar a Alfie Lloyd-Davies de Cansaliebres la targeta groga després d'una entrada molt forta per darrere.

CCSKA Red Bull

Ocasiones Ocasiones

  • 241 Minuto 29 (Ocasión de contra por el centro): Una llarga passada de la defensa de CCSKA va crear un bon contraatac que va acabar en un bon xut de Ánxel Cao, però el porter rival va fer una gran aturada.
  • 241 Minuto 76 (Ocasión de contra por el centro): Fruit dels bons moviments defensius de CCSKA, l'equip va recuperar la pilota al minut 76 i va contraatacar. En Ánxel Cao va desmarcar-se pel centre però la passada que li van fer no la va saber controlar.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 2 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): En Eddo van de Werken es va endur una targeta groga per evitar que un rival servís una falta ràpidament.