Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Bylary FC (991876) - Celta.Cenicero (489072) » 726902010: T75/J6/VI

Liga 726902010 Información oficial sobre el partido 726902010 en Hattrick

16.03.2024 14:00:00
Liga: Temporada 75 / Jornada 6 / VI.92 (14410)

Bylary FC Alineación oficial del equipo 'Bylary FC' en el partido 1 - 4 Celta.Cenicero Alineación oficial del equipo 'Celta.Cenicero' en el partido
0 - 1 Gerard Casases (2')
0 - 2 Fabio Aversa (9')
0 - 3 Pachi Carro (11')
0 - 4 Gerard Casases (26')
David Clarà (50') 1 - 4
Bylary FC Alineación oficial del equipo 'Bylary FC' en el partido 1 - 4 Celta.Cenicero Alineación oficial del equipo 'Celta.Cenicero' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Divino (20))
Bylary FC Alineación oficial del equipo 'Bylary FC' en el partido 0 - 2 Celta.Cenicero Alineación oficial del equipo 'Celta.Cenicero' en el partido
Tiene un poco de suerte 0.01Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 1.88Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
0,0 % 0,0 % 100,0 %
 
EJEÓMETRO:
El partido entra dentro de las probabilidades (1)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Bylary FC

Goles Goles

  • 118 Minuto 50 (Gol evento especial córner peinado): Al minut 50, el Bylary va treure un córner ras cap a la frontal de l'àrea, des d'on en David Clarà, completament sol després dels moviments de distracció dels companys, va rematar de primeres, marcant així el 1 - 4.

Ocasiones Ocasiones

  • 225 Minuto 10 (Ocasión evento especial rival imprevisible (gol en propia puerta)): En David Clarà de Bylary va rebre una esbroncada del porter que no oblidarà mai. I no era per menys, gairebé va introduir la pilota a la seva porteria per error.
  • 243 Minuto 57 (Ocasión de contra por la derecha): David Clarà va trobar-se sol a la banda dreta després d'un contraatac de Bylary que va agafar els rivals per sorpresa. Va encarar la porteria i va deixar anar un fort xut, però el porter va tapar bé el primer pal i va desviar la pilota.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 84 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Les entrades per darrere són sancionades amb targeta groga, i és el que va fer l'àrbitre amb en David Clarà.

Celta.Cenicero

Goles Goles

  • 171 Minuto 2 (Gol por el centro): Amb 2 minuts jugats, Gerard Casases de Celta.Cenicero va penetrar pel mig i, amb molta calma, va posar els visitants per sobre en el marcador amb un 0 - 1.
  • 183 Minuto 9 (Gol por la derecha): Al 9 del partit, un error a l'esquerra de la defensa va permetre a Celta.Cenicero augmentar el seu avantatge en el marcador, després que Fabio Aversa es rifés el porter i marqués el 0 - 2.
  • 180 Minuto 11 (Gol de falta): Passaven 11 minuts quan en Pachi Carro va convertir en gol una falta des de 30 metres que va significar el 0 - 3.
  • 183 Minuto 26 (Gol por la derecha): Quan es va arribar al minut 26, Celta.Cenicero va augmentar el seu avantatge a 0 - 4, després que la defensa esquerra es fes un embolic. L'autor de la diana va ser Gerard Casases.

Ocasiones Ocasiones

  • 283 Minuto 12 (Ocasión por la derecha): Fabio Aversa de Celta.Cenicero va rebre una gran passada des de la dreta, va aconseguir driblar el porter al minut 12 i va empènyer la pilota cap a la xarxa, però un defensa va impedir el gol creuant-se al moment precís.
  • 282 Minuto 56 (Ocasión por la izquierda): Al minut 56, el Celta.Cenicero va estar a prop d'augmentar el marcador després que en Pere Pericàs s'escapés per l'esquerra. Afortunadament per l'afició local, el porter va fer bé la seva feina.
  • 282 Minuto 72 (Ocasión por la izquierda): Després d'una passada des de la banda esquerra, Sahri Sewgobind es va quedar sol davant del porter, al minut 72. Realment hauria d'haver marcat, però el porter va ser més ràpid que ell i li va prendre la pilota.
  • 282 Minuto 81 (Ocasión por la izquierda): Al minut 81 Ezequiel Gil va aconseguir desviar amb la punta dels dits el xut des de la banda esquerra de Sahri Sewgobind, i va impedir que l'equip visitant augmentés el seu avantatge al marcador.
  • 283 Minuto 83 (Ocasión por la derecha): Va semblar que la defensa esquerra deixés passar a en Sahri Sewgobind, però realment el mèrit va ser d'ell que va marxar d'ells amb molta habilitat. Malauradament, no va mostrar la mateixa habilitat a l'hora de fer la centrada. Tot i tenir dos companys completament desmarcats a l’altra banda, en Sahri Sewgobind va preferir seguir regatejant defenses a la banda esquerra, fins que, finalment, li van prendre la pilota. Els seus companys li van recriminar el seu individualisme.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 83 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Pere Pericàs de Celta.Cenicero va rebre una targeta groga després d'una dura entrada.