Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Pake+ U. D. (772972) - Deskiziadores (773587) » 726901824: T75/J2/VI

Liga 726901824 Información oficial sobre el partido 726901824 en Hattrick

17.02.2024 14:00:00
Liga: Temporada 75 / Jornada 2 / VI.89 (14407)

Pake+ U. D. Alineación oficial del equipo 'Pake+ U. D.' en el partido 2 - 0 Deskiziadores Alineación oficial del equipo 'Deskiziadores' en el partido
Theo Schoenmaker (63') 1 - 0
Manuel Fuenleal (79') 2 - 0
Pake+ U. D. Alineación oficial del equipo 'Pake+ U. D.' en el partido 2 - 0 Deskiziadores Alineación oficial del equipo 'Deskiziadores' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Utópico (19))
Pake+ U. D. Alineación oficial del equipo 'Pake+ U. D.' en el partido 1 - 2 Deskiziadores Alineación oficial del equipo 'Deskiziadores' en el partido
Tiene un poco de suerte 0.94Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 1.98Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene mala suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
17,7 % 3,2 % 79,1 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un marcador algo improbable (3)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Pake+ U. D.

Goles Goles

  • 123 Minuto 63 (Gol por la derecha): Passats 63 minuts, Theo Schoenmaker, per la dreta, va fer una bona finta superant la defensa que havia quedat descompensada i va marcar el gol que suposava el 1 - 0. Pake+ es posava per davant!
  • 106 Minuto 79 (Gol evento especial imprevisible intercepta (anotación)): El panell digital mostrava el minut 79 i semblava que Pake+ desaprofitava una altra ocasió de gol, però de sobte Manuel Fuenleal va interceptar un refús de la defensa i va disparar una canonada que si es descuida forada la xarxa! El marcador quedava amb 2 gols per als locals i 0 per als visitants.

Tarjetas Tarjetas

  • 514 Minuto 38 (Tarjeta roja directa): El col·legiat va haver de mostrar la vermella directa a Renzo Vanelli Coralli després que el jugador de Pake+ li digués "Ets una meretriu, marfanta, bagassa i maturranga!" a un pam de la cara.

Deskiziadores

Ocasiones Ocasiones

  • 207 Minuto 4 (Ocasión evento especial tiro lejano (bp. o anot)): Dskiziados va ser a punt de marcar al minut 4, quan el seu jugador Rafael Horaicoechea va xutar des de lluny, però la pilota va sortir molts metres per sobre de la porteria. La gent sospirava, preguntant-se si havia estat mala sort o l'engavanyament de l'equipament, que l'impedia fer els moviments amb què sorprenia les graderies tot sovint.
  • 272 Minuto 23 (Ocasión por la izquierda): Rafał Dąbrowiecki va marcar al minut 23 quan es va anticipar al porter rival després d'una passada des de l'esquerra, però el VAR va anul·lar el gol per fora de joc.
  • 272 Minuto 39 (Ocasión por la izquierda): Al minut 39, un refús desafortunat de Felipe Vigalondo, que va enviar a la zona de la defensa dreta, va donar als visitants l'oportunitat de posar-se per damunt al marcador, però Mark Cox no va saber driblar el porter, i finalment va perdre la pilota.
  • 273 Minuto 40 (Ocasión por la derecha): En Arout Sarafyan va lluitar una pilota amb un rival, escorat a la banda dreta. Se les va manegar per endur-se-la, però quan va voler entrar a l'àrea dos rivals se li van plantar davant, i va decidir temporitzar, retrocedint la pilota fins al central.
  • 271 Minuto 61 (Ocasión por el centro): Al minut 61 de partit, Óscar Monferrato quasi posa per davant el seu equip però la seva mitja tisora va sortir desviada.
  • 215 Minuto 70 (Ocasión evento especial delantero/extremo rápido): Óscar Monferrato va superar els defenses rivals per velocitat al minut 70 i podria haver marcat si el porter no hagués fet una gran aturada.