Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Linares (1420775) - public f.c (1338481) » 726901619: T75/J6/VI

Liga 726901619 Información oficial sobre el partido 726901619 en Hattrick

16.03.2024 14:00:00
Liga: Temporada 75 / Jornada 6 / VI.85 (14403)

Linares Alineación oficial del equipo 'Linares' en el partido 0 - 3 public f.c Alineación oficial del equipo 'public f.c' en el partido
0 - 1 Ruben Dias (44')
0 - 2 Pablo Gil (63')
0 - 3 Ruben Dias (67')
Linares Alineación oficial del equipo 'Linares' en el partido 0 - 3 public f.c Alineación oficial del equipo 'public f.c' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Mágico (18))
Linares Alineación oficial del equipo 'Linares' en el partido 0 - 4 public f.c Alineación oficial del equipo 'public f.c' en el partido
Tiene un resultado normal 0.40Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 3.78Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de mala suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
1,1 % 0,1 % 98,8 %
 
EJEÓMETRO:
El partido entra dentro de las probabilidades (1)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Linares

Ocasiones Ocasiones

  • 241 Minuto 44 (Ocasión de contra por el centro): En Rodrigo Barco va robar una pilota al centre del camp i va sortir ràpidament en conducció. Va arribar a la frontal de l'àrea però allà, quan es disposava a xutar a porteria va relliscar i va perdre una bona oportunitat.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 22 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Després d'agafar un rival per la samarreta diverses vegades i simular una falta inexistent, Raitis Jass de Linares es va guanyar la targeta groga merescudament.
  • 511 Minuto 64 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Cozmin Urse de Linares es va emportar una amonestació al minut 64 per provocar un rival.

public f.c

Goles Goles

  • 173 Minuto 44 (Gol por la derecha): El jugador de public Ruben Dias va aconseguir el 0 - 1 per als visitants al minut 44 amb un gran xut des de la banda dreta.
  • 183 Minuto 63 (Gol por la derecha): Al 63 del partit, un error a l'esquerra de la defensa va permetre a public augmentar el seu avantatge en el marcador, després que Pablo Gil es rifés el porter i marqués el 0 - 2.
  • 183 Minuto 67 (Gol por la derecha): Al minut 67, un xut de Ruben Dias des de la dreta va entrar com una exhalació a la porteria: 0 - 3 i el públic s'enfadava.

Ocasiones Ocasiones

  • 207 Minuto 18 (Ocasión evento especial tiro lejano (bp. o anot)): Un xut des de casa seva d'en Paweł Molka va fer treballar al porter rival, que va haver d'estirar-se per aturar la pilota.
  • 273 Minuto 33 (Ocasión por la derecha): Julio Rueda va crear una jugada d'autèntic perill per la banda dreta i es va esmunyir de la defensa per quedar-se sol davant de Miguel Téllez Peña, però aquest va aconseguir salvar pels pèls la situació.
  • 272 Minuto 41 (Ocasión por la izquierda): Al minut 41, un refús desafortunat de Miguel Téllez Peña, que va enviar a la zona de la defensa dreta, va donar als visitants l'oportunitat de posar-se per damunt al marcador, però Urtsin Agirregurreta no va saber driblar el porter, i finalment va perdre la pilota.
  • 205 Minuto 43 (Ocasión evento especial imprevisible pase largo (pases)): Una passada de Pablo Gil marca de la casa va deixar en disposició d'u contra u a en Urtsin Agirregurreta que va xutar a fora per molt poc.
  • 225 Minuto 43 (Ocasión evento especial rival imprevisible (gol en propia puerta)): En Tor-Arne Gravbrøt va demostrar el perquè era un jugador tan imprevisible. Va voler rebutjar un centre i una mica més i l'envia a gol…però a la seva pròpia porteria.
  • 281 Minuto 44 (Ocasión por el centro): L'equip visitant va estar a punt d'incrementar el seu marcador per mitjà de Urtsin Agirregurreta després de 44 minuts, amb un xut molt ben col·locat, però finalment el porter Miguel Téllez Peña va poder desviar-lo a córner.
  • 283 Minuto 69 (Ocasión por la derecha): Va semblar que la defensa esquerra deixés passar a en Urtsin Agirregurreta, però realment el mèrit va ser d'ell que va marxar d'ells amb molta habilitat. Malauradament, no va mostrar la mateixa habilitat a l'hora de fer la centrada. Tot i tenir dos companys completament desmarcats a l’altra banda, en Urtsin Agirregurreta va preferir seguir regatejant defenses a la banda esquerra, fins que, finalment, li van prendre la pilota. Els seus companys li van recriminar el seu individualisme.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 35 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va sancionar en Tor-Arne Gravbrøt de public amb targeta groga per clavar-li els tacs a un rival al panxell.