Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Patxiflete Honduras (125433) - tarrossos (125327) » 726901429: T75/J1/VI

Liga 726901429 Información oficial sobre el partido 726901429 en Hattrick

10.02.2024 14:00:00
Liga: Temporada 75 / Jornada 1 / VI.82 (14400)

Patxiflete Honduras Alineación oficial del equipo 'Patxiflete Honduras' en el partido 0 - 2 tarrossos Alineación oficial del equipo 'tarrossos' en el partido
0 - 1 Renato Campigotto (29')
0 - 2 Stepan Livshits (36')
Patxiflete Honduras Alineación oficial del equipo 'Patxiflete Honduras' en el partido 0 - 2 tarrossos Alineación oficial del equipo 'tarrossos' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Divino (20))
Patxiflete Honduras Alineación oficial del equipo 'Patxiflete Honduras' en el partido 2 - 0 tarrossos Alineación oficial del equipo 'tarrossos' en el partido
Tiene mala suerte 1.87Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.05Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
99,9 % 0,0 % 0,1 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un resultado poco probable (4)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Patxiflete Honduras

Ocasiones Ocasiones

  • 224 Minuto 7 (Ocasión de penalti): Patxiflete es va veure beneficiat per la polèmica al minut 7, quan l'àrbitre va xiular un penal dubtós, però Tit Šostarka va relliscar al moment de fer el xut i el porter Kiriam Grander no va tenir cap problema per atrapar la pilota.
  • 200 Minuto 57 (Ocasión de falta): Patxiflete va disposar d'una falta prop de l'àrea al minut 57, però el xut va anar a parar al pal.
  • 203 Minuto 58 (Ocasión por la derecha): Un malentès entre el porter visitant Kiriam Grander i la defensa de l'esquerra va estar a punt d'acabar en gol per a Patxiflete, però el xut de Juan Luis Rio Garcia va sortir bastant desviat.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 34 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Després d'agafar un rival per la samarreta diverses vegades i simular una falta inexistent, Eduardo Pardo García de Patxiflete es va guanyar la targeta groga merescudament.
  • 510 Minuto 49 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va sancionar en Hensley Plaate de Patxiflete amb targeta groga per clavar-li els tacs a un rival al panxell.

tarrossos

Goles Goles

  • 142 Minuto 29 (Gol de contra por la izquierda): En Renato Campigotto va simular una falta a la banda esquerra del seu atac però l'àrbitre no va picar. Mentre es queixava del turmell el seus companys van recuperar la pilota i, per art de màgia, es va posar de peu per rebre la pilota i marcar a plaer el 0 - 1. Per dissimular, a la celebració es va doldre un altre cop del turmell...
  • 106 Minuto 36 (Gol evento especial imprevisible intercepta (anotación)): En Stepan Livshits va aparèixer del no res per interceptar una passada al mig del camp, fent tremolar els espectadors, que sabien que és capaç del millor i del pitjor. En aquest cas, al minut 36, quan tothom reclamava una passada a la dreta on hi havia un jugador totalment sol, va clavar un golàs ben arran del pal. Més d'un aficionat del tarrossos, mentre ja celebrava el 0 - 2, es va quedar amb el "Però passa-la! Tros de..." a la boca.

Ocasiones Ocasiones

  • 243 Minuto 52 (Ocasión de contra por la derecha): En un rebuig des de la defensa de tarrossos va anar a parar a la dreta de l'atac on en Kaleel Salah El-Jabali, tot sol, va provar de muntar un ràpid contraatac. Va aconseguir arribar a la línia de fons però la seva centrada no la va poder aprofitar ningú.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 8 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Al minut 8, Émerick Brosse de tarrossos va rebre una targeta groga per una entrada molt lletja sense pilota.
  • 512 Minuto 19 (2ª Tarjeta amarilla (Agresividad)): En Émerick Brosse va deixar al seu equip amb un jugador menys després d'entrar amb les dues cames per davant a un rival.
  • 510 Minuto 68 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va mostrar a Aldo Gadaleta de tarrossos la targeta groga després d'una entrada molt forta per darrere.