Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

C.F. Aston Birra (487517) - L'Eixample BCN (435044) » 726900944: T75/J6/VI

Liga 726900944 Información oficial sobre el partido 726900944 en Hattrick

16.03.2024 14:00:00
Liga: Temporada 75 / Jornada 6 / VI.73 (14391)

C.F. Aston Birra Alineación oficial del equipo 'C.F. Aston Birra' en el partido 1 - 2 L'Eixample BCN Alineación oficial del equipo 'L'Eixample BCN' en el partido
0 - 1 Sami Syvänen (10')
0 - 2 Jean-Marc Lemoine (14')
Juan Montufar (80') 1 - 2
C.F. Aston Birra Alineación oficial del equipo 'C.F. Aston Birra' en el partido 1 - 2 L'Eixample BCN Alineación oficial del equipo 'L'Eixample BCN' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Mágico (18))
C.F. Aston Birra Alineación oficial del equipo 'C.F. Aston Birra' en el partido 2 - 2 L'Eixample BCN Alineación oficial del equipo 'L'Eixample BCN' en el partido
Tiene un poco de mala suerte 2.30Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 1.75Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un resultado normal
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
46,5 % 26,5 % 27,0 %
 
EJEÓMETRO:
El partido entra dentro de las probabilidades (1)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

C.F. Aston Birra

Goles Goles

  • 101 Minuto 80 (Gol por el centro): El públic local es va tornar a engrescar de valent, veient com en Juan Montufar trencava les files de la defensa central i superava sense dificultat el porter, que devia estar a la lluna de València. El 1 - 2 encara permetia alguna esperança.

Ocasiones Ocasiones

  • 222 Minuto 5 (Ocasión por la izquierda): Aston va tenir una magnífica oportunitat d'avançar-se al marcador quan Max Lyssand va rematar des de l'esquerra, però el seu xut el va poder aturar el porter Arkadiusz Korzeniowski.
  • 222 Minuto 6 (Ocasión por la izquierda): Aston va estar a punt de posar-se per davant al minut 6 però Max Lyssand va fallar una ocasió clamorosa de gol quan es trobava sol davant del porter gràcies a una passada precisa des de l'esquerra.
  • 211 Minuto 13 (Ocasión por el centro): Al minut 13 el Aston va posar setge sobre la defensa central visitant però en Sergej Radosavljević no va estar gens encertat.
  • 201 Minuto 20 (Ocasión por el centro): Els locals van estar a punt de reduir diferències, però la vaselina de Max Lyssand no va entrar per centímetres.
  • 207 Minuto 22 (Ocasión evento especial tiro lejano (bp. o anot)): En Angel Nasev va provar sort des de 30 metres però el porter va desviar la pilota a córner.
  • 201 Minuto 71 (Ocasión por el centro): Al minut 71 la pilota ja entrava a la porteria de l'equip visitant, però la pilota es va frenar a prop de la línia de gol degut al mal estat de l'àrea petita, que estava plena de fang. En Piotr Baranowski no s'ho podia creure.
  • 203 Minuto 75 (Ocasión por la derecha): Aston va tenir una gran oportunitat d'apropar-se al marcador quan Juan Montufar va deixar enrere els jugadors que havien baixat a cobrir la banda esquerra, però el seu xut va fer llufa i va anar directament a les mans del porter.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 70 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va mostrar a Enric Algaba de Aston la targeta groga després d'una entrada molt forta per darrere.

L'Eixample BCN

Goles Goles

  • 173 Minuto 10 (Gol por la derecha): L'afició va callar al minut 10, quan Sami Syvänen va posar els visitants Eixample per damunt al marcador per 0 - 1, rematant un atac per la banda dreta.
  • 182 Minuto 14 (Gol por la izquierda): Els visitants van augmentar l'avantatge amb un bon xut al primer pal des de l'esquerra de l'atac. En Jean-Marc Lemoine, que va ser qui va marcar 0 - 2, va anar corrents a celebrar-ho amb el petit grup d'aficionats que es van desplaçar per seguir l'equip.

Ocasiones Ocasiones

  • 282 Minuto 60 (Ocasión por la izquierda): Dávid Hancz va tenir l'oportunitat d'augmentar la diferència al marcador al minut 60, després d'una escapada per l'esquerra, però el pal va evitar el gol.
  • 282 Minuto 69 (Ocasión por la izquierda): Després d'una passada des de la banda esquerra, Sami Syvänen es va quedar sol davant del porter, al minut 69. Realment hauria d'haver marcat, però el porter va ser més ràpid que ell i li va prendre la pilota.
  • 218 Minuto 79 (Ocasión evento especial córner peinado): En una jugada assajada de córner, en Botond Palló va deixar passar la pilota entre les cames per tal que en Dávid Hancz rematés tot sol, però aquest no estava al seu lloc i la jugada va acabar sense perill.