Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

CD MASRIVER (773184) - C.F. Aston Birra (487517) » 726900943: T75/J5/VI

Liga 726900943 Información oficial sobre el partido 726900943 en Hattrick

09.03.2024 14:00:00
Liga: Temporada 75 / Jornada 5 / VI.73 (14391)

CD MASRIVER Alineación oficial del equipo 'CD MASRIVER' en el partido 1 - 2 C.F. Aston Birra Alineación oficial del equipo 'C.F. Aston Birra' en el partido
0 - 1 Fatih Kavruk (28')
0 - 2 Fatih Kavruk (40')
Petri Niinimäki (81') 1 - 2
CD MASRIVER Alineación oficial del equipo 'CD MASRIVER' en el partido 1 - 2 C.F. Aston Birra Alineación oficial del equipo 'C.F. Aston Birra' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Divino (20))
CD MASRIVER Alineación oficial del equipo 'CD MASRIVER' en el partido 2 - 1 C.F. Aston Birra Alineación oficial del equipo 'C.F. Aston Birra' en el partido
Tiene un poco de mala suerte 1.71Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.72Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
83,4 % 1,8 % 14,9 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene ciertas diferencias (2)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

CD MASRIVER

Goles Goles

  • 137 Minuto 81 (Gol evento especial extremo + rematador): Una bona centrada de Juan Manuel Coalla la va convertir en gol amb un remat de cap en Petri Niinimäki tal com marquen els cànons. El porter es va estirar però no hi va poder fer res. Al minut 81 el marcador es va actualitzar: 1 - 2.

Ocasiones Ocasiones

  • 221 Minuto 16 (Ocasión por el centro): En Francisco Ignacio Cadreita va marxar de dos marcadors centrals amb més coratge que tècnica, però va finalitzar l'acció xutant tan desviat que fins i tot algun aficionat de MASRIVER se li va escapar el riure, tot i que significava perdre una bona oportunitat de posar-se per davant al marcador.
  • 241 Minuto 42 (Ocasión de contra por el centro): En Loren Sánchez-Sola va robar una pilota al centre del camp i va sortir ràpidament en conducció. Va arribar a la frontal de l'àrea però allà, quan es disposava a xutar a porteria va relliscar i va perdre una bona oportunitat.
  • 243 Minuto 61 (Ocasión de contra por la derecha): Juan Manuel Coalla va trobar-se sol a la banda dreta després d'un contraatac de MASRIVER que va agafar els rivals per sorpresa. Va encarar la porteria i va deixar anar un fort xut, però el porter va tapar bé el primer pal i va desviar la pilota.
  • 201 Minuto 80 (Ocasión por el centro): Una bona ocasió de Tomé Ratón va estar a punt de reduir el desavantatge dels locals al minut 80 però el xut va sortir desviat a la dreta del porter.
  • 211 Minuto 82 (Ocasión por el centro): Al minut 82 el MASRIVER va posar setge sobre la defensa central visitant però en Shmil Tabachnik no va estar gens encertat.

C.F. Aston Birra

Goles Goles

  • 173 Minuto 28 (Gol por la derecha): Molts conceptes tàctics ofensius es van veure en el gol que posava per davant als visitants: Una creació d'espai lliure a la banda passiva de l'atac produït per un desmarcatge de ruptura i un canvi d'orientació. Gràcies a això, el desajust a l'esquerra de la defensa va ser monumental i en Fatih Kavruk va poder marcar tot sol el 0 - 1.
  • 183 Minuto 40 (Gol por la derecha): Fatih Kavruk va augmentar l'avantatge visitant amb una volea meravellosa des de la dreta. El marcador va posar-se 0 - 2 per als visitants.

Ocasiones Ocasiones

  • 283 Minuto 43 (Ocasión por la derecha): Podria haver incrementat el marcador en Fatih Kavruk al minut 43, però la rematada des de la dreta va sortir tan desviada que va fer gestos per fer creure als seus companys que era una centrada.
  • 283 Minuto 60 (Ocasión por la derecha): Juan Montufar de Aston va rebre una gran passada des de la dreta, va aconseguir driblar el porter al minut 60 i va empènyer la pilota cap a la xarxa, però un defensa va impedir el gol creuant-se al moment precís.
  • 283 Minuto 91 (Ocasión por la derecha): Després de 91 minuts, Fatih Kavruk va tenir una excel·lent oportunitat per marcar un gol més per als visitants, quan va executar una magnífica volea des de la dreta, però Mieczysław Kłos va estar atent i va desviar la pilota a córner.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 71 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Sergej Radosavljević de Aston va rebre una targeta groga després d'una dura entrada.