Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Irreal Madris (1586152) - DAMERO TEAM (1435697) » 726900911: T75/J11/VI

Liga 726900911 Información oficial sobre el partido 726900911 en Hattrick

20.04.2024 14:00:00
Liga: Temporada 75 / Jornada 11 / VI.72 (14390)

Irreal Madris Alineación oficial del equipo 'Irreal Madris' en el partido 0 - 2 DAMERO TEAM Alineación oficial del equipo 'DAMERO TEAM' en el partido
0 - 1 Maiorga Laurkain (76')
0 - 2 Robert Brøchner (76')
Irreal Madris Alineación oficial del equipo 'Irreal Madris' en el partido 0 - 2 DAMERO TEAM Alineación oficial del equipo 'DAMERO TEAM' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Utópico (19))
Irreal Madris Alineación oficial del equipo 'Irreal Madris' en el partido 1 - 3 DAMERO TEAM Alineación oficial del equipo 'DAMERO TEAM' en el partido
Tiene un poco de mala suerte 0.60Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 2.88Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de mala suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
4,2 % 0,1 % 95,6 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un marcador normal (0)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Irreal Madris

Ocasiones Ocasiones

  • 221 Minuto 5 (Ocasión por el centro): En Pepe Santa María del Irreal ho seguia intentant pel mig, però la defensa visitant va aconseguir aturar totes les seves ocasions de gol. Mentrestant, l'entrenador es desesperava a la banqueta local.
  • 241 Minuto 20 (Ocasión de contra por el centro): Una llarga passada de la defensa de Irreal va crear un bon contraatac que va acabar en un bon xut de Emanuele Toschi, però el porter rival va fer una gran aturada.
  • 221 Minuto 21 (Ocasión por el centro): Déu meu! Quina errada d'en Óscar Echepare! Quan tothom ja cantava el gol que suposava l'avantatge local, la pilota li va passar entre les cames quan estava sobre la línia de gol. La cara de tonto que li va quedar contrastava amb la d'espant del porter.
  • 221 Minuto 74 (Ocasión por el centro): En Samppa Liukkonen va marxar de dos marcadors centrals amb més coratge que tècnica, però va finalitzar l'acció xutant tan desviat que fins i tot algun aficionat de Irreal se li va escapar el riure, tot i que significava perdre una bona oportunitat de posar-se per davant al marcador.

Eventos clima Eventos clima

  • 307 Minuto 18 (Evento clima: SE: Support player boost succeeded): En Pepe Santa María va ajudar molt al Irreal. Hi va posar molt esforç, i això fa millors als jugadors del voltant.

DAMERO TEAM

Goles Goles

  • 172 Minuto 76 (Gol por la izquierda): Passats 76 minuts de partit, DAMERO es va posar per davant amb un 0 - 1 quan Maiorga Laurkain es va anticipar al porter rival després d'una passada des de l'esquerra. El VAR va validar el gol després de comprovar que no hi havia fora de joc per ben poc.
  • 183 Minuto 76 (Gol por la derecha): Al minut 76, un xut de Robert Brøchner des de la dreta va entrar com una exhalació a la porteria: 0 - 2 i el públic s'enfadava.

Ocasiones Ocasiones

  • 273 Minuto 4 (Ocasión por la derecha): Els visitants quasi marquen el gol que hagués suposat agafar avantatge al minut 4, quan en Ben Windesheim va avançar per la dreta davant la mirada passiva dels rivals propers. La jugada va acabar amb un centre massa fort que ningú va poder rematar.
  • 271 Minuto 19 (Ocasión por el centro): Christian Masina va estar a punt de posar els visitants per davant al minut 19, quan va quedar-se sol a 10 metres de la porteria, però Rodney Blackman va aconseguir desviar el seu xut a córner.
  • 271 Minuto 23 (Ocasión por el centro): Per ben poc l'equip visitant no agafa avantatge amb una jugada pel centre que va acabar amb un xut de Olman Fallas que va botar davant del porter, però que aquest va saber blocar sense gaires problemes.
  • 215 Minuto 48 (Ocasión evento especial delantero/extremo rápido): Michal Pohl va intentar anar-se'n per velocitat al minut 48 però va perdre el control de la pilota quan estava prop de la línia de fons, així que la jugada va acabar amb la pilota per l'equip rival.
  • 271 Minuto 59 (Ocasión por el centro): DAMERO va tenir diverses oportunitats de gol, especialment la del minut 59, quan Michal Pohl va quedar-se sol davant el porter Rodney Blackman, però aquest va poder aturar el xut.