Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Sisante C.F. (989173) - calamar@donas (1339108) » 726900673: T75/J8/VI

Liga 726900673 Información oficial sobre el partido 726900673 en Hattrick

30.03.2024 14:00:00
Liga: Temporada 75 / Jornada 8 / VI.68 (14386)

Sisante C.F. Alineación oficial del equipo 'Sisante C.F.' en el partido 2 - 5 calamar@donas Alineación oficial del equipo 'calamar@donas' en el partido
Luis 'El nano' Uceda (2') 1 - 0
1 - 1 Andrey Chapurin (15')
1 - 2 Andrey Chapurin (19')
1 - 3 Fouad M'Changama (38')
1 - 4 Antoni Sadurní (48')
1 - 5 Antoni Sadurní (53')
Anouer Ghozzi (58') 2 - 5
Sisante C.F. Alineación oficial del equipo 'Sisante C.F.' en el partido 2 - 5 calamar@donas Alineación oficial del equipo 'calamar@donas' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Utópico (19))
Sisante C.F. Alineación oficial del equipo 'Sisante C.F.' en el partido 3 - 0 calamar@donas Alineación oficial del equipo 'calamar@donas' en el partido
Tiene un poco de mala suerte 2.79Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.02Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene una suerte increíble
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
100,0 % 0,0 % 0,0 %
 
EJEÓMETRO:
El partido es un EJEÓN (6)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Sisante C.F.

Goles Goles

  • 108 Minuto 2 (Gol evento especial imprevisible (general)): Sifis Valioulis de Sisante va estar a l'alçada de la seva reputació de trobar maneres inesperades d'introduir la pilota al fons de la xarxa, quan es va inventar una passada cap al seu company Luis 'El nano' Uceda que va completar la jugada que feia pujar el 1 - 0 al marcador.
  • 108 Minuto 58 (Gol evento especial imprevisible (general)): Al minut 58, en Sifis Valioulis la parà amb el cap, l'abaixà amb el pit, l'adormí amb l'esquerra, travessà el mig camp amb l'esfèrica enganxada a la bota, se n'anà del volant i entrà a l'àrea gran, rifant la pilota, l'amagà amb el cos, l'empentà amb el cul i se'n sortí d'esperó; es pixà el central amb un teva meva amb dedicatòria i la tocà just per posar-la en el camí de la glòria...la glòria que s'endugué en Anouer Ghozzi que sobre la línia de gol va empènyer la pilota.

Ocasiones Ocasiones

  • 237 Minuto 6 (Ocasión evento especial extremo + rematador): Luis 'El nano' Uceda estava en un especial estat de gràcia, i això es va veure sobretot quan va fer una magnífica centrada que Anouer Ghozzi, als 6 minuts, va fallar per ben poc.
  • 231 Minuto 14 (Ocasión por el centro): Luis 'El nano' Uceda una mica més i incrementa el compte de gols del seu equip al minut 14, però una magnífica aturada de Przemysław Jedlicki va mantenir l'equip visitant dins del partit.
  • 224 Minuto 18 (Ocasión de penalti): Sisante es va veure beneficiat per la polèmica al minut 18, quan l'àrbitre va xiular un penal dubtós, però Atanas Chakmakov va relliscar al moment de fer el xut i el porter Przemysław Jedlicki no va tenir cap problema per atrapar la pilota.
  • 211 Minuto 30 (Ocasión por el centro): Sisante enviava constantment pilotes cap als seus davanters, però la defensa central visitant semblava una paret!
  • 285 Minuto 47 (Ocasión de tiro libre indirecto): Una bona jugada d'estratègia com a conseqüència d'un tir lliure indirecte va deixar amb disposició de xut a en Juan Narváez, que malauradament pels seus interessos va finalitzar massa centrat i el porter va poder blocar la pilota sense problemes.
  • 200 Minuto 52 (Ocasión de falta): Atanas Chakmakov va xutar una falta al minut 52 amb molta potència, però la pilota va sortir desviada a centímetres de la porteria rival.
  • 204 Minuto 64 (Ocasión de penalti): Atanas Chakmakov va perdre una oportunitat de reduir diferències des del punt de penal al minut 64 quan va enviar la pilota per una banda de la porteria i la bota (que tenia mal cordada) per l'altra. Un espectador es va aixecar amb la bota clavada al cap cridant "neeeeeeeeng!".
  • 201 Minuto 74 (Ocasión por el centro): Una bona ocasió de Jon Agledal va estar a punt de reduir el desavantatge dels locals al minut 74 però el xut va sortir desviat a la dreta del porter.

calamar@donas

Goles Goles

  • 141 Minuto 15 (Gol de contra por el centro): Mentre els rivals celebraven un gol que l'àrbitre havia anul·lat per fora de joc, els jugadors de calamar@donas van posar en joc ràpidament la pilota, muntant un contraatac que els va permetre plantar-se sense oposició davant el porter i marcar el 1 - 1 mitjançant en Andrey Chapurin.
  • 141 Minuto 19 (Gol de contra por el centro): calamar@donas sabia com jugar al contraatac, i al minut 19, Andrey Chapurin va aprofitar-ne un per entrar a l'àrea pel centre, encarar el porter i superar-lo amb una subtil vaselina, aconseguint així el 1 - 2.
  • 140 Minuto 38 (Gol de contra de falta): Un ràpid contraatac de calamar@donas el va aturar bruscament un defensa rival a la frontal de l'àrea. L'àrbitre va xiular falta però no va treure cap targeta, tot i que era clara. De totes maneres, Fouad M'Changama va xutar a la perfecció el tir lliure i va aconseguir el 1 - 3!
  • 142 Minuto 48 (Gol de contra por la izquierda): Antoni Sadurní va rematar un contraatac des de l'esquerra i va marcar així el 1 - 4 per a calamar@donas.
  • 141 Minuto 53 (Gol de contra por el centro): El calamar@donas era un equip que es notava que havia treballat el contraatac. Amb una única passada en Antoni Sadurní va poder encarar al porter, que tot i sortir desesperadament no va poder evitar el gol. El 1 - 5 pujava al marcador.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 28 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va sancionar en Pablo Ignacio Pagarday de calamar@donas amb targeta groga per clavar-li els tacs a un rival al panxell.
  • 512 Minuto 32 (2ª Tarjeta amarilla (Agresividad)): En Pablo Ignacio Pagarday va deixar al seu equip amb un jugador menys després d'entrar amb les dues cames per davant a un rival.