Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Sisante C.F. (989173) - Animalicos C.D (1430424) » 726900652: T75/J2/VI

Liga 726900652 Información oficial sobre el partido 726900652 en Hattrick

17.02.2024 14:00:00
Liga: Temporada 75 / Jornada 2 / VI.68 (14386)

Sisante C.F. Alineación oficial del equipo 'Sisante C.F.' en el partido 5 - 2 Animalicos C.D Alineación oficial del equipo 'Animalicos C.D' en el partido
Luis 'El nano' Uceda (30') 1 - 0
1 - 1 Javier Gilete (35')
Sergio 'Legolas' Álvarez Vázquez (37') 2 - 1
2 - 2 Badreddine Zahrawi (48')
Atanas Chakmakov (53') 3 - 2
Atanas Chakmakov (84') 4 - 2
Sverre Thomassen (86') 5 - 2
Sisante C.F. Alineación oficial del equipo 'Sisante C.F.' en el partido 5 - 2 Animalicos C.D Alineación oficial del equipo 'Animalicos C.D' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Mágico (18))
Sisante C.F. Alineación oficial del equipo 'Sisante C.F.' en el partido 5 - 0 Animalicos C.D Alineación oficial del equipo 'Animalicos C.D' en el partido
Tiene un resultado normal 4.68Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.02Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
100,0 % 0,0 % 0,0 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene ciertas diferencias (2)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Sisante C.F.

Goles Goles

  • 121 Minuto 30 (Gol por el centro): Sisante va aconseguir el 1 - 0 que desfeia l'empat quan al minut 30 Luis 'El nano' Uceda va rebre una passada mil·limètrica dins l'àrea i la va rematar amb un sublim xut de mitja volea amb el punt de mira just sota el travesser.
  • 185 Minuto 37 (Gol de tiro libre indirecto): En una falta directa prop del córner, els jugadors del Sisante van decidir no llençar-la directa a porteria, sinó que van idear una jugada d'estratègia en la qual en Sergio 'Legolas' Álvarez Vázquez va quedar absolutament sol, gràcies a la maniobra de distracció dels seus companys. El 2 - 1 pujava al marcador.
  • 120 Minuto 53 (Gol de falta): Una falta al minut 53 va provocar un lliure directe. Atanas Chakmakov el va llançar amb potència i col·locació i va fer el 3 - 2, davant el deliri dels aficionats.
  • 131 Minuto 84 (Gol por el centro): Després d'un fort xut, el refús del porter visitant va deixar una pilota enverinada a la frontal de l'àrea que Atanas Chakmakov va aprofitar per marcar el 4 - 2 a plaer.
  • 132 Minuto 86 (Gol por la izquierda): En Sverre Thomassen va doblar per banda esquerra al seu company, que li va fer una passada en profunditat i, precedit per un gran control, va marcar amb l'exterior del peu pel pal llarg. El marcador dels locals augmentava: 5 - 2.

Ocasiones Ocasiones

  • 220 Minuto 5 (Ocasión de falta): Al minut 5, un xut de falta directa va estar a punt de significar un gol per a l'equip local, però va sortir desviat a l'esquerra de la porteria visitant.
  • 225 Minuto 25 (Ocasión evento especial rival imprevisible (gol en propia puerta)): En Sergio 'Legolas' Álvarez Vázquez va demostrar el perquè era un jugador tan imprevisible. Va voler rebutjar un centre i una mica més i l'envia a gol…però a la seva pròpia porteria.
  • 221 Minuto 35 (Ocasión por el centro): En Sergio 'Legolas' Álvarez Vázquez va marxar de dos marcadors centrals amb més coratge que tècnica, però va finalitzar l'acció xutant tan desviat que fins i tot algun aficionat de Sisante se li va escapar el riure, tot i que significava perdre una bona oportunitat de posar-se per davant al marcador.
  • 231 Minuto 40 (Ocasión por el centro): En Anouer Ghozzi, entrant des de la segona línia pel centre de la defensa va estar a punt de marcar, però la pilota va sortir llepant el pal.
  • 233 Minuto 47 (Ocasión por la derecha): En Daniel 'El mago' Moral Perez es va escapolir de l'escomesa d'un rival marxant per la dreta de l'atac. Va encarar la porteria i va xutar a mitja altura, però la seva rematada la va desviar el porter rival a córner.
  • 231 Minuto 70 (Ocasión por el centro): Al minut 70, Atanas Chakmakov gairebé va aconseguir sentenciar el partit per a l'equip de casa, després d'anar-se'n de dos defenses, però Ivan Aran va estar molt atent i va realitzar una magnífica intervenció, probablement l'aturada del partit!

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 81 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va sancionar en Sergio 'Legolas' Álvarez Vázquez de Sisante amb targeta groga per clavar-li els tacs a un rival al panxell.

Animalicos C.D

Goles Goles

  • 162 Minuto 35 (Gol por la izquierda): Una centrada des de la banda esquerra la va pentinar un defensor al primer pal, amb tanta mala sort que al segon pal, tot sol, hi havia en Javier Gilete per marcar pels visitants. Al marcador pujava el gol de l'empat: 1 - 1.
  • 143 Minuto 48 (Gol de contra por la derecha): Els contraatacs de Animalicos eren letals. En un d'aquests contraatacs, al minut 48, Badreddine Zahrawi va rebre una passada llarga des de la dreta i va marcar el 2 - 2.

Ocasiones Ocasiones

  • 241 Minuto 36 (Ocasión de contra por el centro): Fruit dels bons moviments defensius de Animalicos, l'equip va recuperar la pilota al minut 36 i va contraatacar. En Ivo Ganchev va desmarcar-se pel centre però la passada que li van fer no la va saber controlar.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 32 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Rico Blokhuijsen de Animalicos va patir un "sobtat desmai" quan s'apropava a l'àrea rival. L'àrbitre, però, li mostrà la targeta groga interpretant que el jugador hi havia posat més pa que formatge.
  • 510 Minuto 38 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Al minut 38, Ivo Ganchev de Animalicos va rebre una targeta groga per una entrada molt lletja sense pilota.