Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Monarro'sTeam (1371896) - Vlad Boy's (120188) » 726900346: T75/J10/VI

Liga 726900346 Información oficial sobre el partido 726900346 en Hattrick

13.04.2024 14:00:00
Liga: Temporada 75 / Jornada 10 / VI.62 (14380)

Monarro'sTeam Alineación oficial del equipo 'Monarro'sTeam' en el partido 1 - 4 Vlad Boy's Alineación oficial del equipo 'Vlad Boy's' en el partido
0 - 1 Adi Kulušić (34')
0 - 2 Uwe Pfrang (37')
0 - 3 Uwe Pfrang (50')
Alexandru Magdici (56') 1 - 3
1 - 4 Pavel Dluhoš (74')
Monarro'sTeam Alineación oficial del equipo 'Monarro'sTeam' en el partido 1 - 4 Vlad Boy's Alineación oficial del equipo 'Vlad Boy's' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Extraterrestre (16))
Monarro'sTeam Alineación oficial del equipo 'Monarro'sTeam' en el partido 1 - 5 Vlad Boy's Alineación oficial del equipo 'Vlad Boy's' en el partido
Tiene un resultado normal 1.01Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 4.58Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de mala suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
4,6 % 0,2 % 95,2 %
 
EJEÓMETRO:
El partido entra dentro de las probabilidades (1)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Monarro'sTeam

Goles Goles

  • 101 Minuto 56 (Gol por el centro): El MonarrosTeam no es deixava intimidar. Aprofitant una passada en profunditat, en Alexandru Magdici es va esmunyir pel centre al límit del fora de joc i col·locà la pilota al fons de la xarxa amb una mitja vaselina magistral. L'avantatge visitant es veia reduït: 1 - 3.

Ocasiones Ocasiones

  • 218 Minuto 5 (Ocasión evento especial córner peinado): El jugador de l'equip MonarrosTeam Lars Aleksander Jenssen quasi marca al minut 5 a la sortida d'un córner gràcies a que astutament en Fabian Graf von Zeppelin l'havia deixat sol, però la seva rematada es va estavellar espectacularment al travesser.
  • 221 Minuto 15 (Ocasión por el centro): En Ignacio Irárraga va marxar de dos marcadors centrals amb més coratge que tècnica, però va finalitzar l'acció xutant tan desviat que fins i tot algun aficionat de MonarrosTeam se li va escapar el riure, tot i que significava perdre una bona oportunitat de posar-se per davant al marcador.
  • 221 Minuto 33 (Ocasión por el centro): La jugada pel mig de Alexandru Magdici va estar a punt d'acabar en gol al minut 33, però el porter visitant Cornelis Kuehs va llançar-se als peus del davanter, en el que molts van pensar que era un penal com una casa de pagès.
  • 201 Minuto 78 (Ocasión por el centro): Al minut 78 la pilota ja entrava a la porteria de l'equip visitant, però la pilota es va frenar a prop de la línia de gol degut al mal estat de l'àrea petita, que estava plena de fang. En Gabriel Revilla no s'ho podia creure.

Vlad Boy's

Goles Goles

  • 142 Minuto 34 (Gol de contra por la izquierda): Adi Kulušić va meravellar tothom quan va rebre una passada i va creuar tot el camp per la banda esquerra fins arribar a l'àrea i superar el porter, rematant així el gran contraatac de Vlad i marcant el 0 - 1.
  • 182 Minuto 37 (Gol por la izquierda): Els visitants van augmentar l'avantatge amb un bon xut al primer pal des de l'esquerra de l'atac. En Uwe Pfrang, que va ser qui va marcar 0 - 2, va anar corrents a celebrar-ho amb el petit grup d'aficionats que es van desplaçar per seguir l'equip.
  • 182 Minuto 50 (Gol por la izquierda): Uwe Pfrang va aprofitar un error defensiu al minut 50, i amb un xut creuat escorat a l'esquerra de l'atac va situar el 0 - 3 al marcador per a Vlad.
  • 182 Minuto 74 (Gol por la izquierda): Al minut 74, els visitants es van col·locar 1 - 4 per sobre quan Pavel Dluhoš va aprofitar un servei des de l'esquerra, i va marcar amb una espectacular mitja tisora.

Ocasiones Ocasiones

  • 271 Minuto 19 (Ocasión por el centro): Per ben poc l'equip visitant no agafa avantatge amb una jugada pel centre que va acabar amb un xut de Stefano Nicasio que va botar davant del porter, però que aquest va saber blocar sense gaires problemes.
  • 237 Minuto 82 (Ocasión evento especial extremo + rematador): Una excel·lent centrada al segon pal d'en Stefano Nicasio no va ser aprofitada per en Pavel Dluhoš que es va entrebancar tot sol i no va poder rematar.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 13 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Amir Coroado de Vlad va rebre una targeta groga després d'una dura entrada.
  • 511 Minuto 23 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Al minut 23, Esteban Castilla de Vlad va caure espectacularment pels voltants de l'àrea. L'àrbitre, però, li mostrà la targeta groga interpretant que el jugador s'havia llançat a la piscina descaradament.
  • 510 Minuto 81 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va mostrar a Michelangelo Piacentini de Vlad la targeta groga després d'una entrada molt forta per darrere.