Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

F.C. ULTRA SOLO (1414990) - Moraños (992541) » 726900220: T75/J6/VI

Liga 726900220 Información oficial sobre el partido 726900220 en Hattrick

16.03.2024 14:00:00
Liga: Temporada 75 / Jornada 6 / VI.60 (14378)

F.C. ULTRA SOLO Alineación oficial del equipo 'F.C. ULTRA SOLO' en el partido 1 - 3 Moraños Alineación oficial del equipo 'Moraños' en el partido
Tim Edvinsson (40') 1 - 0
1 - 1 Sami Pursiainen (58')
1 - 2 Bill Piper (67')
1 - 3 Bill Piper (74')
F.C. ULTRA SOLO Alineación oficial del equipo 'F.C. ULTRA SOLO' en el partido 1 - 3 Moraños Alineación oficial del equipo 'Moraños' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Titánico (15))
F.C. ULTRA SOLO Alineación oficial del equipo 'F.C. ULTRA SOLO' en el partido 0 - 6 Moraños Alineación oficial del equipo 'Moraños' en el partido
Tiene un poco de suerte 0.07Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 6.24Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene bastante mala suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
0,0 % 0,0 % 99,9 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un resultado poco probable (4)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

F.C. ULTRA SOLO

Goles Goles

  • 118 Minuto 40 (Gol evento especial córner peinado): Al minut 40, el ULTRA va treure un córner ras cap a la frontal de l'àrea, des d'on en Tim Edvinsson, completament sol després dels moviments de distracció dels companys, va rematar de primeres, marcant així el 1 - 0.

Ocasiones Ocasiones

  • 215 Minuto 43 (Ocasión evento especial delantero/extremo rápido): Un esprint de Gustavo Torlacoff quasi acaba en gol, però la pilota va ser desviada per un defensa quan ja entrava a la porteria.
  • 241 Minuto 78 (Ocasión de contra por el centro): Una llarga passada de la defensa de ULTRA va crear un bon contraatac que va acabar en un bon xut de Gethin Andrews, però el porter rival va fer una gran aturada.

Moraños

Goles Goles

  • 163 Minuto 58 (Gol por la derecha): El jugador visitant Sami Pursiainen va aconseguir empatar 1 - 1 al minut 58 mitjançant una bona rematada després d'una centrada des de la banda dreta.
  • 172 Minuto 67 (Gol por la izquierda): Passats 67 minuts de partit, Moraños es va posar per davant amb un 1 - 2 quan Bill Piper es va anticipar al porter rival després d'una passada des de l'esquerra. El VAR va validar el gol després de comprovar que no hi havia fora de joc per ben poc.
  • 180 Minuto 74 (Gol de falta): Passaven 74 minuts quan en Bill Piper va convertir en gol una falta des de 30 metres que va significar el 1 - 3.

Ocasiones Ocasiones

  • 270 Minuto 2 (Ocasión de falta): El Moraños va tenir l'oportunitat de posar-se per davant al minut 2 amb un llançament de falta perillós. En Àngel Moragues però, la va tirar centrada i amb poca potència.
  • 271 Minuto 37 (Ocasión por el centro): Moraños va tenir diverses oportunitats de gol, especialment la del minut 37, quan Markiian Levchenko va quedar-se sol davant el porter Ricardo Barriga, però aquest va poder aturar el xut.
  • 272 Minuto 39 (Ocasión por la izquierda): El petit grup d'aficionats del Moraños que s'havien desplaçat per veure l'equip van desesperar-se amb en Luís Inácio Domingos Silva, que va relliscar quan havia controlat una pilota a la punta esquerra de l'atac que el deixava amb bones opcions de marcar.
  • 263 Minuto 40 (Ocasión por la derecha): Àngel Moragues va entrar a l'àrea per la banda dreta, però els defenses no van permetre que arribés més lluny i van enviar la pilota a córner.
  • 263 Minuto 44 (Ocasión por la derecha): Després d'una passada en profunditat des de la dreta, un defensor local va tombar en Salvatore Domenici quan es disposava a xutar a porteria. Tothom a l'estadi va pensar que l'àrbitre havia xiulat un penal que semblava clar, però finalment va assenyalar falta en atac.
  • 283 Minuto 76 (Ocasión por la derecha): Va semblar que la defensa esquerra deixés passar a en Sami Pursiainen, però realment el mèrit va ser d'ell que va marxar d'ells amb molta habilitat. Malauradament, no va mostrar la mateixa habilitat a l'hora de fer la centrada. Tot i tenir dos companys completament desmarcats a l’altra banda, en Sami Pursiainen va preferir seguir regatejant defenses a la banda esquerra, fins que, finalment, li van prendre la pilota. Els seus companys li van recriminar el seu individualisme.
  • 283 Minuto 77 (Ocasión por la derecha): Després de 77 minuts, Raven Kervyn va tenir una excel·lent oportunitat per marcar un gol més per als visitants, quan va executar una magnífica volea des de la dreta, però Ricardo Barriga va estar atent i va desviar la pilota a córner.