Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Los Trotamundos CF (485971) - Unionistas Salamanca CF (798707) » 726900007: T75/J9/VI

Liga 726900007 Información oficial sobre el partido 726900007 en Hattrick

06.04.2024 14:00:00
Liga: Temporada 75 / Jornada 9 / VI.56 (14374)

Los Trotamundos CF Alineación oficial del equipo 'Los Trotamundos CF' en el partido 3 - 1 Unionistas Salamanca CF Alineación oficial del equipo 'Unionistas Salamanca CF' en el partido
Romeo Cavaglioni (26') 1 - 0
1 - 1 Dumitru Ristea (36')
Armando Pérez-Seoane (74') 2 - 1
Gunnar Gaulhofer (81') 3 - 1
Los Trotamundos CF Alineación oficial del equipo 'Los Trotamundos CF' en el partido 3 - 1 Unionistas Salamanca CF Alineación oficial del equipo 'Unionistas Salamanca CF' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Utópico (19))
Los Trotamundos CF Alineación oficial del equipo 'Los Trotamundos CF' en el partido 2 - 1 Unionistas Salamanca CF Alineación oficial del equipo 'Unionistas Salamanca CF' en el partido
Tiene un poco de suerte 2.23Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.60Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un resultado normal
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
93,0 % 0,3 % 6,7 %
 
EJEÓMETRO:
El partido entra dentro de las probabilidades (1)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Los Trotamundos CF

Goles Goles

  • 121 Minuto 26 (Gol por el centro): Al minut 26 els aficionats van embogir quan en Romeo Cavaglioni va rebre la pilota d’esquena a la porteria, va fer una “cua de vaca” que li va trencar la cintura al central, i va clavar un xut ras i sec impossible d’aturar pel porter. El marcador quedava 1 - 0 a favor de Trotamundos.
  • 139 Minuto 74 (Gol evento especial técnico vs. cabeceador): El jugador de Trotamundos Armando Pérez-Seoane va fer ús de la magnífica tècnica i amb una sèrie de bicicletes, driblings i túnels va escapar-se dels jugadors de l'equip contrari que se li van posar al pas. Marius Trufan va intentar prendre-li la pilota a l'últim moment, però no va poder evitar el gol que posava el 2 - 1 al marcador.
  • 131 Minuto 81 (Gol por el centro): El partit empitjorava per als visitants. Gunnar Gaulhofer es va introduir dins la defensa central al minut 81, i va aconseguir el 3 - 1 davant la cridòria del públic.

Ocasiones Ocasiones

  • 208 Minuto 38 (Ocasión evento especial imprevisible (general)): Cristiano Santambrogio de Trotamundos va fer un magnífic control orientat, va deixar un defensor rival assegut a terra, va fintar, retallar i mirant cap a l'altra banda va meravellar el públic amb un impressionant xut a porteria. El porter va poder desviar el xut però la pilota va anar a parar a Romeo Cavaglioni que, sol davant del porter estirat al terra, li va tirar la pilota a les mans.
  • 221 Minuto 39 (Ocasión por el centro): La jugada pel mig de Juan Miguel Nieto va estar a punt d'acabar en gol al minut 39, però el porter visitant José Manuel Donoso va llançar-se als peus del davanter, en el que molts van pensar que era un penal com una casa de pagès.
  • 221 Minuto 71 (Ocasión por el centro): En Zoltán Benkö del Trotamundos ho seguia intentant pel mig, però la defensa visitant va aconseguir aturar totes les seves ocasions de gol. Mentrestant, l'entrenador es desesperava a la banqueta local.
  • 221 Minuto 73 (Ocasión por el centro): En Gunnar Gaulhofer va marxar de dos marcadors centrals amb més coratge que tècnica, però va finalitzar l'acció xutant tan desviat que fins i tot algun aficionat de Trotamundos se li va escapar el riure, tot i que significava perdre una bona oportunitat de posar-se per davant al marcador.
  • 230 Minuto 89 (Ocasión de falta): Un xut de falta de l'equip local al minut 89 podia haver acabat en gol, però José Manuel Donoso va estar molt atent i va desviar la pilota per sobre del travesser.

Unionistas Salamanca CF

Goles Goles

  • 161 Minuto 36 (Gol por el centro): El 1 - 1 va arribar amb una jugada de Dumitru Ristea que va marxar pel centre d'un defensor i, com que cap company li feia la cobertura, ningú va poder evitar que marqués el gol de l'empat pels visitants.

Ocasiones Ocasiones

  • 243 Minuto 8 (Ocasión de contra por la derecha): Els jugadors de USCF van construir un bon contraatac, però el xut des de la dreta de l'atac d'en Leszek Mycka va sortir desviat a la dreta de la porteria.
  • 243 Minuto 72 (Ocasión de contra por la derecha): En un rebuig des de la defensa de USCF va anar a parar a la dreta de l'atac on en Pietro Luca Chinaglia, tot sol, va provar de muntar un ràpid contraatac. Va aconseguir arribar a la línia de fons però la seva centrada no la va poder aprofitar ningú.
  • 253 Minuto 84 (Ocasión por la derecha): Ja havien passat 84 minuts quan l'equip visitant, avançant per la dreta amb en Dumitru Ristea amb la pilota als peus, va fer una centrada que degut a una ràfega de vent es va enverinar. La pilota va acabar tocant el travesser per la part de fora.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 22 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Benedetto Lo Grasso de USCF va rebre una targeta groga després d'una dura entrada.