Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Chal (117847) - Heteropatriarcado Opresor FC (1457977) » 726899270: T75/J7/VI

Liga 726899270 Información oficial sobre el partido 726899270 en Hattrick

23.03.2024 14:00:00
Liga: Temporada 75 / Jornada 7 / VI.43 (14361)

Chal Alineación oficial del equipo 'Chal' en el partido 3 - 1 Heteropatriarcado Opresor FC Alineación oficial del equipo 'Heteropatriarcado Opresor FC' en el partido
0 - 1 Víctor Rodríguez (2')
Edward Gnojek (63') 1 - 1
Žygintas Gediminas (75') 2 - 1
Žygintas Gediminas (88') 3 - 1
Chal Alineación oficial del equipo 'Chal' en el partido 3 - 1 Heteropatriarcado Opresor FC Alineación oficial del equipo 'Heteropatriarcado Opresor FC' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Mítico (17))
Chal Alineación oficial del equipo 'Chal' en el partido 5 - 0 Heteropatriarcado Opresor FC Alineación oficial del equipo 'Heteropatriarcado Opresor FC' en el partido
Tiene mala suerte 5.22Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.11Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
99,9 % 0,0 % 0,0 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un marcador algo improbable (3)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Chal

Goles Goles

  • 110 Minuto 63 (Gol de falta): Chal equilibrava els comptes al minut 63 quan en Edward Gnojek va transformar una falta en el 1 a 1.
  • 121 Minuto 75 (Gol por el centro): La defensa central visitant no hauria d'haver tingut problemes per aturar Žygintas Gediminas, que no tenia cap company que l'ajudés en aquell moment; tanmateix el jugador del Chal se les va manegar per posar per davant el seu equip: 2 - 1 al minut 75.
  • 133 Minuto 88 (Gol por la derecha): Chal va aconseguir el 3 - 1 quan Žygintas Gediminas va insistir per la dreta i després d'aprofitar-se d'uns quants rebots va superar la defensa rival i va marcar amb un xut ras.

Ocasiones Ocasiones

  • 213 Minuto 7 (Ocasión por la derecha): Samson Takidze de Chal va rematar amb un cop de cap una centrada des de la banda dreta al minut 7, però no va estar gaire encertat.
  • 212 Minuto 11 (Ocasión por la izquierda): Els aficionats locals estaven quasi cantant el gol quan en Edward Gnojek va rebre una passada des de l'esquerra que el va deixar en situació d'u contra u amb el porter. Se'l va regatejar però quan va voler empènyer la pilota a la porteria va relliscar i la pilota va sortir fora.
  • 212 Minuto 24 (Ocasión por la izquierda): En Žygintas Gediminas va tenir l'ocasió d'empatar el partit al minut 24, però va fallar estrepitosament. Un aficionat de les terres de l'Ebre va esclatar: "Bons collons, este noi no mos fotrà un gol en tota la temporada, és més dolent que la carn de gos!".

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 8 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): En Adrián Morales es va endur una targeta groga per evitar que un rival servís una falta ràpidament.
  • 510 Minuto 69 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Al minut 69, Ägidius Prax de Chal va rebre una targeta groga per una entrada molt lletja sense pilota.

Heteropatriarcado Opresor FC

Goles Goles

  • 139 Minuto 2 (Gol evento especial técnico vs. cabeceador): Mostrant tota la seva tècnica, en Víctor Rodríguez va aprofitar la debilitat en el joc terrestre d'en Moris De Nicola per fer-li una sotana i encarar la porteria. Quan tothom esperava una canonada, va sorprendre tothom amb una vaselina magistral, anotant el 0 - 1

Ocasiones Ocasiones

  • 239 Minuto 80 (Ocasión evento especial técnico vs. cabeceador): En Víctor Rodríguez va marxar de Moris De Nicola en un pam de terreny de joc. Tot i no acabar en gol per ben poc, els aficionats de Heteropatriarcado van aplaudir-lo demostrant què contents que estaven que el seu ídol mostrés la seva tècnica davant dels rivals.
  • 215 Minuto 87 (Ocasión evento especial delantero/extremo rápido): Andre Bender va superar els defenses rivals per velocitat al minut 87 i podria haver marcat si el porter no hagués fet una gran aturada.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 87 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va sancionar en Lucian Semenescu de Heteropatriarcado amb targeta groga per clavar-li els tacs a un rival al panxell.