Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

F.C. Cardedeu (1336980) - reinrag (992146) » 726899216: T75/J8/VI

Liga 726899216 Información oficial sobre el partido 726899216 en Hattrick

30.03.2024 14:00:00
Liga: Temporada 75 / Jornada 8 / VI.42 (14360)

F.C. Cardedeu Alineación oficial del equipo 'F.C. Cardedeu' en el partido 1 - 3 reinrag Alineación oficial del equipo 'reinrag' en el partido
0 - 1 Andrés Bruno (17')
0 - 2 Iso Mergerdt (31')
Toni Valenzuela Aranda (68') 1 - 2
1 - 3 Christoper Thach (72')
F.C. Cardedeu Alineación oficial del equipo 'F.C. Cardedeu' en el partido 1 - 3 reinrag Alineación oficial del equipo 'reinrag' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Mágico (18))
F.C. Cardedeu Alineación oficial del equipo 'F.C. Cardedeu' en el partido 3 - 1 reinrag Alineación oficial del equipo 'reinrag' en el partido
Tiene mala suerte 3.00Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.94Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
90,6 % 0,5 % 9,0 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un resultado poco probable (4)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

F.C. Cardedeu

Goles Goles

  • 118 Minuto 68 (Gol evento especial córner peinado): En Sergio Sanz entomà la pilota, tal com venia des del córner, amb una volea forta i molt ben dirigida que el porter va poder refusar. Afortunadament per al Cardedeu, un peu providencial d'en Toni Valenzuela Aranda va situar el 1-2 al panell digital.

Ocasiones Ocasiones

  • 212 Minuto 23 (Ocasión por la izquierda): Sergio Sanz va estar a punt d'empatar per a Cardedeu quan va afusellar al porter des de l'esquerra, però Rino Attico va desviar la pilota a l'últim instant.
  • 201 Minuto 35 (Ocasión por el centro): Al minut 35 la pilota ja entrava a la porteria de l'equip visitant, però la pilota es va frenar a prop de la línia de gol degut al mal estat de l'àrea petita, que estava plena de fang. En Sergio Sanz no s'ho podia creure.
  • 285 Minuto 57 (Ocasión de tiro libre indirecto): L'àrbitre va xiular cessió a l'interior de l'àrea del reinrag. La jugada d'estratègia del Cardedeu per tirs lliures indirectes no estava prou treballada, ja que després d'uns moviments de distracció en Toni Valenzuela Aranda va acabar xutant directament a porteria i l'àrbitre va invalidar la jugada.
  • 208 Minuto 59 (Ocasión evento especial imprevisible (general)): Toni Valenzuela Aranda de Cardedeu va fer-se una espectacular auto-passada d'esperó però malauradament en David Vahala es va posar al mig i ho va espatllar tot.
  • 202 Minuto 66 (Ocasión por la izquierda): En Sergio Sanz de Cardedeu es va trobar tot sol a l'esquerra de l'atac al minut 66, però es va posar nerviós i no va saber finalitzar una jugada que podia haver portat molt perill.

reinrag

Goles Goles

  • 173 Minuto 17 (Gol por la derecha): L'afició va callar al minut 17, quan Andrés Bruno va posar els visitants reinrag per damunt al marcador per 0 - 1, rematant un atac per la banda dreta.
  • 182 Minuto 31 (Gol por la izquierda): Una bona jugada col·lectiva per l'esquerra al minut 31 de partit va donar a reinrag l'avantatge per 0 - 2. Iso Mergerdt en va ser l'anotador.
  • 181 Minuto 72 (Gol por el centro): Christoper Thach de reinrag va rebre una passada dins l'àrea local, i va rematar per sota les cames del porter rival, posant el marcador a 1 - 3 al minut 72. Tot seguit, va córrer cap a la banda i va propinar gestos amb els braços a la grada local, que va respondre amb una pluja d'objectes al camp. A l'estadi, la megafonia demanava educació i el públic xiulava, tot exaltat!

Ocasiones Ocasiones

  • 281 Minuto 38 (Ocasión por el centro): El porter local va fer una aturada impressionant a un xut a boca de canó de Iso Mergerdt. Es va fer el gallet aixecant-se amb parsimònia del terra i menyspreant les felicitacions dels companys, però a la repetició es va veure que tenia els ulls tancats, i havia estat un miracle que hagués aturat la pilota.
  • 282 Minuto 60 (Ocasión por la izquierda): Al minut 60 Nino Despotović va aconseguir desviar amb la punta dels dits el xut des de la banda esquerra de Iso Mergerdt, i va impedir que l'equip visitant augmentés el seu avantatge al marcador.
  • 284 Minuto 65 (Ocasión de penalti): Desgraciadament per a reinrag, Charles Bergman va fallar un penal al minut 65, cosa que no va agradar gens a l'entrenador.
  • 241 Minuto 67 (Ocasión de contra por el centro): Fruit dels bons moviments defensius de reinrag, l'equip va recuperar la pilota al minut 67 i va contraatacar. En Javier Alberto Goya va desmarcar-se pel centre però la passada que li van fer no la va saber controlar.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 39 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Charif Guessouss de reinrag va rebre una targeta groga després d'una dura entrada.