Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Dueñas Team (1369131) - Gazaka Team (121723) » 726898840: T75/J11/VI

Liga 726898840 Información oficial sobre el partido 726898840 en Hattrick

20.04.2024 14:00:00
Liga: Temporada 75 / Jornada 11 / VI.35 (14353)

Dueñas Team Alineación oficial del equipo 'Dueñas Team' en el partido 2 - 1 Gazaka Team Alineación oficial del equipo 'Gazaka Team' en el partido
0 - 1 Cyril Faber (53')
Thobela Kolane (69') 1 - 1
Iveri Jelia (80') 2 - 1
Dueñas Team Alineación oficial del equipo 'Dueñas Team' en el partido 2 - 1 Gazaka Team Alineación oficial del equipo 'Gazaka Team' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Divino (20))
Dueñas Team Alineación oficial del equipo 'Dueñas Team' en el partido 1 - 1 Gazaka Team Alineación oficial del equipo 'Gazaka Team' en el partido
Tiene un poco de suerte 0.96Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 1.16Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un resultado normal
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
27,7 % 31,6 % 40,8 %
 
EJEÓMETRO:
El partido entra dentro de las probabilidades (1)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Dueñas Team

Goles Goles

  • 113 Minuto 69 (Gol por la derecha): Al minut 69, Dueñas aconseguia empatar el partit a 1 - 1 quan Thobela Kolane va rebre una bona passada des de la dreta i va creuar-li la pilota al porter.
  • 185 Minuto 80 (Gol de tiro libre indirecto): L'entrenador va manar fer una jugada d'estratègia que havien preparat insistentment durant les sessions d'entrenament anteriors. Fins a 4 jugadors es van desmarcar dins de l'àrea per tal de deixar a en Iveri Jelia, que aparentment no participava a la jugada, lliure de marca. Va fer pujar el 2 - 1 amb un control orientat dins de l'àrea i un xut col·locat arran del pal.

Ocasiones Ocasiones

  • 243 Minuto 17 (Ocasión de contra por la derecha): Francés Buadella va trobar-se sol a la banda dreta després d'un contraatac de Dueñas que va agafar els rivals per sorpresa. Va encarar la porteria i va deixar anar un fort xut, però el porter va tapar bé el primer pal i va desviar la pilota.
  • 212 Minuto 63 (Ocasión por la izquierda): En Francés Buadella va tenir l'ocasió d'empatar el partit al minut 63, però va fallar estrepitosament. Un aficionat de les terres de l'Ebre va esclatar: "Bons collons, este noi no mos fotrà un gol en tota la temporada, és més dolent que la carn de gos!".
  • 211 Minuto 64 (Ocasión por el centro): Mats Ulferberg va estar a punt de marcar al minut 64 xutant des de fora de l'àrea, però un dels defenses visitants va aconseguir fer fora l'esfèrica.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 25 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va mostrar a Iveri Jelia de Dueñas la targeta groga després d'una entrada molt forta per darrere.

Gazaka Team

Goles Goles

  • 118 Minuto 53 (Gol evento especial córner peinado): Al minut 53, el Gazaka va treure un córner ras cap a la frontal de l'àrea, des d'on en Cyril Faber, completament sol després dels moviments de distracció dels companys, va rematar de primeres, marcant així el 0 - 1.

Ocasiones Ocasiones

  • 271 Minuto 5 (Ocasión por el centro): Gazaka va tenir diverses oportunitats de gol, especialment la del minut 5, quan Cyril Faber va quedar-se sol davant el porter Rangel Ogoyski, però aquest va poder aturar el xut.
  • 271 Minuto 6 (Ocasión por el centro): Al minut 6 de partit, Ioannis Yiannakoulis quasi posa per davant el seu equip però la seva mitja tisora va sortir desviada.
  • 273 Minuto 16 (Ocasión por la derecha): En Jean-Romain Biset va lluitar una pilota amb un rival, escorat a la banda dreta. Se les va manegar per endur-se-la, però quan va voler entrar a l'àrea dos rivals se li van plantar davant, i va decidir temporitzar, retrocedint la pilota fins al central.
  • 271 Minuto 24 (Ocasión por el centro): Per ben poc l'equip visitant no agafa avantatge amb una jugada pel centre que va acabar amb un xut de Menandro Caxigao que va botar davant del porter, però que aquest va saber blocar sense gaires problemes.
  • 283 Minuto 56 (Ocasión por la derecha): Podria haver incrementat el marcador en Cyril Faber al minut 56, però la rematada des de la dreta va sortir tan desviada que va fer gestos per fer creure als seus companys que era una centrada.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 77 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): En Radu-Dan Mihordea es va endur una targeta groga per evitar que un rival servís una falta ràpidament.