Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

frontera de son negre f.c. (438768) - Tuercebotas YA (489099) » 726898022: T75/J3/VI

Liga 726898022 Información oficial sobre el partido 726898022 en Hattrick

24.02.2024 14:00:00
Liga: Temporada 75 / Jornada 3 / VI.21 (14339)

frontera de son negre f.c. Alineación oficial del equipo 'frontera de son negre f.c.' en el partido 4 - 1 Tuercebotas YA Alineación oficial del equipo 'Tuercebotas YA' en el partido
Xoel Peiteado (13') 1 - 0
Teodosio Cavalcanti (34') 2 - 0
Alfredo Moyano (51') 3 - 0
3 - 1 Josian Kermarrec (70')
Patrik Etxekonenea (89') 4 - 1
frontera de son negre f.c. Alineación oficial del equipo 'frontera de son negre f.c.' en el partido 4 - 1 Tuercebotas YA Alineación oficial del equipo 'Tuercebotas YA' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Divino (20))
frontera de son negre f.c. Alineación oficial del equipo 'frontera de son negre f.c.' en el partido 1 - 1 Tuercebotas YA Alineación oficial del equipo 'Tuercebotas YA' en el partido
Tiene bastante suerte 1.43Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.92Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un resultado normal
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
60,2 % 14,9 % 24,9 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un marcador algo improbable (3)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

frontera de son negre f.c.

Goles Goles

  • 121 Minuto 13 (Gol por el centro): Al minut 13 els aficionats van embogir quan en Xoel Peiteado va rebre la pilota d’esquena a la porteria, va fer una “cua de vaca” que li va trencar la cintura al central, i va clavar un xut ras i sec impossible d’aturar pel porter. El marcador quedava 1 - 0 a favor de frontera.
  • 131 Minuto 34 (Gol por el centro): Després d'un fort xut, el refús del porter visitant va deixar una pilota enverinada a la frontal de l'àrea que Teodosio Cavalcanti va aprofitar per marcar el 2 - 0 a plaer.
  • 185 Minuto 51 (Gol de tiro libre indirecto): L'àrbitre va xiular cessió a l'interior de l'àrea del Tuercebotas. En una jugada assajada, un company va tocar la pilota amb el taló i en Alfredo Moyano la va col·locar a l'escaire. L'entrenador del frontera es va girar cap al seu ajudant i, fent veure que es treia un puro de la boca, li va dir: "m'agrada que els plans surtin bé". El 3 - 0 arribava al minut 51.
  • 132 Minuto 89 (Gol por la izquierda): Al minut 89, frontera va aconseguir el 4 - 1 quan els defenses visitants van perdre la pilota davant de Patrik Etxekonenea, que arribant per l'esquerra va driblar sense dificultats el porter i va empènyer la pilota al fons de la xarxa.

Ocasiones Ocasiones

  • 221 Minuto 8 (Ocasión por el centro): La jugada pel mig de Lütjen Donaubauer va estar a punt d'acabar en gol al minut 8, però el porter visitant Sergi Tintorer va llançar-se als peus del davanter, en el que molts van pensar que era un penal com una casa de pagès.
  • 231 Minuto 14 (Ocasión por el centro): Genial va ser la jugada que van aconseguir els locals pel mig, de fet Lütjen Donaubauer va estar a punt de sentenciar el partit al minut 14, però el seu xut es va estavellar a la base del pal dret abans d'acabar fora de porteria.
  • 230 Minuto 76 (Ocasión de falta): Grzesiek Oleksyk va sorprendre Sergi Tintorer amb un llançament de falta directa, però el seu tir va anar a parar al pal.

Tuercebotas YA

Goles Goles

  • 119 Minuto 70 (Gol evento especial córner rematado por cabeceador): Un córner ben llançat per Emre Can Atılay el va rematar Josian Kermarrec amb un magnífic cop de cap que va suposar el 3 - 1.

Ocasiones Ocasiones

  • 241 Minuto 15 (Ocasión de contra por el centro): Una llarga passada de la defensa de Tuercebotas va crear un bon contraatac que va acabar en un bon xut de Emre Can Atılay, però el porter rival va fer una gran aturada.
  • 237 Minuto 20 (Ocasión evento especial extremo + rematador): Emre Can Atılay va fer una magnífica centrada, però la rematada de Josian Kermarrec va ser fluixa i innocent i el porter la va aturar sense problemes.
  • 251 Minuto 36 (Ocasión por el centro): Al minut 36, Gorka Ibarzabal va rebre la passada de la mort a l’àrea petita, però va voler rematar amb el taló i ho va fer amb tan poca gràcia que la pilota va passar entre les seves cames sense poder colpejar-la.
  • 251 Minuto 65 (Ocasión por el centro): El visitants van tenir l'oportunitat d'acostar-se al minut 65, quan un error defensiu va deixar Lev Vasin completament sol. El seu xut, però, va ser molt dolent i no va donar problemes al porter local.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 33 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Al minut 33, Maciej Dubiński de Tuercebotas va rebre una targeta groga per una entrada molt lletja sense pilota.
  • 510 Minuto 64 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va sancionar en Bogdan Brancu de Tuercebotas amb targeta groga per clavar-li els tacs a un rival al panxell.