Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Cska Chorro FC (799478) - FC Larri (774239) » 726897963: T75/J2/VI

Liga 726897963 Información oficial sobre el partido 726897963 en Hattrick

17.02.2024 14:00:00
Liga: Temporada 75 / Jornada 2 / VI.20 (14338)

Cska Chorro FC Alineación oficial del equipo 'Cska Chorro FC' en el partido 2 - 0 FC Larri Alineación oficial del equipo 'FC Larri' en el partido
Héctor Estramigas (35') 1 - 0
Ramón Guerrero (38') 2 - 0
Cska Chorro FC Alineación oficial del equipo 'Cska Chorro FC' en el partido 2 - 0 FC Larri Alineación oficial del equipo 'FC Larri' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Utópico (19))
Cska Chorro FC Alineación oficial del equipo 'Cska Chorro FC' en el partido 1 - 2 FC Larri Alineación oficial del equipo 'FC Larri' en el partido
Tiene un poco de suerte 0.83Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 1.99Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene mala suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
14,6 % 1,7 % 83,7 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un marcador algo improbable (3)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Cska Chorro FC

Goles Goles

  • 108 Minuto 35 (Gol evento especial imprevisible (general)): En Köbi Vogelbacher és capaç de sorprendre tothom i ho va demostrar fent-li un túnel al defensa contrari i acabant la jugada amb una majestuosa "rabona" que va donar el gol fet a en Héctor Estramigas perquè aconseguís el 1 - 0. El públic i fins i tot els jugadors rivals van aplaudir la magnífica jugada i un comentarista va exclamar "Qué bueno que viniste! Sos macanudo!".
  • 141 Minuto 38 (Gol de contra por el centro): Ramón Guerrero va demostrar perquè fa por en els contraatacs quan va aconseguir rematar una ràpida jugada duta a terme perfectament pel seu equip, Chorro, al minut 38. El marcador va canviar a 2 - 0.

Ocasiones Ocasiones

  • 231 Minuto 55 (Ocasión por el centro): En Ramón Guerrero, entrant des de la segona línia pel centre de la defensa va estar a punt de marcar, però la pilota va sortir llepant el pal.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 17 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): En Héctor Estramigas es va endur una targeta groga per evitar que un rival servís una falta ràpidament.

FC Larri

Ocasiones Ocasiones

  • 272 Minuto 26 (Ocasión por la izquierda): Vilhelm Kauppinen va marcar al minut 26 quan es va anticipar al porter rival després d'una passada des de l'esquerra, però el VAR va anul·lar el gol per fora de joc.
  • 263 Minuto 37 (Ocasión por la derecha): Després d'una passada en profunditat des de la dreta, un defensor local va tombar en Viktor Majzinger quan es disposava a xutar a porteria. Tothom a l'estadi va pensar que l'àrbitre havia xiulat un penal que semblava clar, però finalment va assenyalar falta en atac.
  • 253 Minuto 77 (Ocasión por la derecha): Jakub Drnovský quasi redueix la diferència al marcador al minut 77, però una gran estirada d'en Boris Lerosier va impedir que la pilota arribés a la xarxa. Quan es va aixecar, va esbroncar a la seva defensa esquerra per deixar xutar al rival.
  • 241 Minuto 81 (Ocasión de contra por el centro): En Vilhelm Kauppinen va robar una pilota al centre del camp i va sortir ràpidament en conducció. Va arribar a la frontal de l'àrea però allà, quan es disposava a xutar a porteria va relliscar i va perdre una bona oportunitat.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 40 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Les entrades per darrere són sancionades amb targeta groga, i és el que va fer l'àrbitre amb en Kamis bin Hj Timbang.