Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

C.E Xarxa (120061) - Quintela-Benfiquistas (991242) » 726897863: T75/J5/VI

Liga 726897863 Información oficial sobre el partido 726897863 en Hattrick

09.03.2024 14:00:00
Liga: Temporada 75 / Jornada 5 / VI.18 (14336)

C.E Xarxa Alineación oficial del equipo 'C.E Xarxa' en el partido 3 - 0 Quintela-Benfiquistas Alineación oficial del equipo 'Quintela-Benfiquistas' en el partido
Calvin Jungmann (2') 1 - 0
Sergio Moreno Daoiz (13') 2 - 0
Alberto Pascual (27') 3 - 0
C.E Xarxa Alineación oficial del equipo 'C.E Xarxa' en el partido 3 - 0 Quintela-Benfiquistas Alineación oficial del equipo 'Quintela-Benfiquistas' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Divino (20))
C.E Xarxa Alineación oficial del equipo 'C.E Xarxa' en el partido 2 - 0 Quintela-Benfiquistas Alineación oficial del equipo 'Quintela-Benfiquistas' en el partido
Tiene un poco de suerte 1.80Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.01Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un resultado normal
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
100,0 % 0,0 % 0,0 %
 
EJEÓMETRO:
El partido entra dentro de las probabilidades (1)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

C.E Xarxa

Goles Goles

  • 121 Minuto 2 (Gol por el centro): Calvin Jungmann va donar a Xarxa un avantatge de 1 - 0, quan va rebre una passada des del mig camp, la va controlar dins l'àrea i va col·locar la pilota suaument al pal dret del porter.
  • 131 Minuto 13 (Gol por el centro): Un desmarcatge del davanter centre de Xarxa va propiciar la creació d'un espai lliure al centre de la defensa que va aprofitar en Sergio Moreno Daoiz progressant des de la segona línia i definint ras i ajustat al pal. El marcador era de 2 - 0.
  • 132 Minuto 27 (Gol por la izquierda): En Alberto Pascual de Xarxa va rebre una pilota d'un canvi d'orientació, i des de la mateixa banda esquerra va fer un centre que es va enverinar i va acabar fent pujar al marcador el 3 - 0.

Ocasiones Ocasiones

  • 232 Minuto 11 (Ocasión por la izquierda): Una fantàstica aturada de Suphi Ulay al minut 11 va evitar que els locals ampliessin l'avantatge quan Fernando Remedios va fer un impressionant xut des de l'esquerra de la frontal de l'àrea gran.
  • 218 Minuto 26 (Ocasión evento especial córner peinado): El jugador de l'equip Xarxa Faxildo Vilacide quasi marca al minut 26 a la sortida d'un córner gràcies a que astutament en Alfredo Reguero Manjón l'havia deixat sol, però la seva rematada es va estavellar espectacularment al travesser.
  • 232 Minuto 33 (Ocasión por la izquierda): Al minut 33, Alfredo Reguero Manjón gairebé va marcar per a Xarxa des de l'esquerra, però el seu xut va sortir fregant el pal dret i va acabar impactant espectacularment al cap d'un recollidor de pilotes.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 85 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va sancionar en Rubén Estalrich de Xarxa amb targeta groga per clavar-li els tacs a un rival al panxell.

Quintela-Benfiquistas

Ocasiones Ocasiones

  • 241 Minuto 34 (Ocasión de contra por el centro): En Danilo Polanco va robar una pilota al centre del camp i va sortir ràpidament en conducció. Va arribar a la frontal de l'àrea però allà, quan es disposava a xutar a porteria va relliscar i va perdre una bona oportunitat.
  • 243 Minuto 78 (Ocasión de contra por la derecha): Tots els jugadors del Quintela-Benfiquist sabien que si recuperaven la pilota, la podien enviar a en Cătălin Hazu, perquè sempre sortia ràpid al contraatac per la dreta. Una bona mostra d'això es va veure al minut 78 però la rematada final no va ser digne d'un jugador de la seva categoria.
  • 251 Minuto 86 (Ocasión por el centro): Enrique Rodríguez Girón va tenir un parell de bones oportunitats d'acostar al seu equip al marcador, però el porter Marcos Tacón no es va rendir i va fer unes grans aturades.
  • 206 Minuto 89 (Ocasión evento especial imprevisible intercepta (anotación)): Al minut 89, tothom va saber perquè en Oleg Larchenko era considerat un jugador imprevisible: Va voler treure ràpidament un servei de banda a l'esquena d'un rival per recollir el rebot i encarar al porter. Li va sortir bé però el porter li va desviar a córner el xut.