Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Luisinhos C. F. (777873) - Brancos CF (1437439) » 726897814: T75/J7/VI

Liga 726897814 Información oficial sobre el partido 726897814 en Hattrick

23.03.2024 14:00:00
Liga: Temporada 75 / Jornada 7 / VI.17 (14335)

Luisinhos C. F. Alineación oficial del equipo 'Luisinhos C. F.' en el partido 1 - 0 Brancos CF Alineación oficial del equipo 'Brancos CF' en el partido
Giorgio Acharju (60') 1 - 0
Luisinhos C. F. Alineación oficial del equipo 'Luisinhos C. F.' en el partido 1 - 0 Brancos CF Alineación oficial del equipo 'Brancos CF' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Mítico (17))
Luisinhos C. F. Alineación oficial del equipo 'Luisinhos C. F.' en el partido 5 - 0 Brancos CF Alineación oficial del equipo 'Brancos CF' en el partido
Es un cenizo 4.95Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.27Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un resultado normal
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
99,7 % 0,0 % 0,3 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un resultado poco probable (4)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Luisinhos C. F.

Goles Goles

  • 138 Minuto 60 (Gol evento especial extremo + rematador): Era de sentit comú que alguna de les bones centrades de Russ Freeman arribés a peus de Giorgio Acharju, que va rematar la pilota amb força i col·locació fent pujar per a Luisinhos el 1 - 0.

Ocasiones Ocasiones

  • 220 Minuto 34 (Ocasión de falta): Amb 34 minuts disputats, Maximilià Llusar gairebé va aconseguir marcar per a l'equip local amb un magnífic xut de falta, però Ignacio Arrechea va fer una gran aturada quan ja es cantava el gol a les graderies.
  • 232 Minuto 67 (Ocasión por la izquierda): En Bon Lamy, en situació d'extrem esquerre, va intentar marxar del seu marcador però aquest va allargar la cama i va aconseguir robar-li la pilota netament.
  • 233 Minuto 74 (Ocasión por la derecha): El jugador local Russ Freeman per poc que no incrementa el marcador al minut 74. El seu xut des de la dreta anava dirigit al primer pal de la porteria visitant, però Ignacio Arrechea va aconseguir desviar-lo amb la punta dels dits.
  • 230 Minuto 76 (Ocasión de falta): Un xut de falta de l'equip local al minut 76 podia haver acabat en gol, però Ignacio Arrechea va estar molt atent i va desviar la pilota per sobre del travesser.

Brancos CF

Ocasiones Ocasiones

  • 271 Minuto 49 (Ocasión por el centro): Per ben poc l'equip visitant no agafa avantatge amb una jugada pel centre que va acabar amb un xut de Íñigo Cerezo que va botar davant del porter, però que aquest va saber blocar sense gaires problemes.
  • 236 Minuto 50 (Ocasión evento especial inexperiencia rival): En una falta, en Adam Mathews no es va posar davant de la pilota per evitar que el rival xutés ràpidament a porteria. Per sort en Pablo Tavera estava col·locant l'esfèric i no se'n va adonar. El capità de l'equip el va escridassar de tal manera que segurament mai més tornarà a fer aquest error degut a la falta d'experiència.
  • 271 Minuto 53 (Ocasión por el centro): La defensa local es resistia a ser superada. En Pedro Corroto ho va intentar tot sol pel mig, però l'únic que va aconseguir va ser perdre la pilota, l'esbroncada de l'entrenador i una trepitjada intencionada al turmell que l'àrbitre no va voler veure.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 75 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va sancionar en Edy Reuder de Brancos amb targeta groga per clavar-li els tacs a un rival al panxell.