Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Robles de la Valcueva (434790) - Triki boys (308497) » 726897161: T75/J12/VI

Liga 726897161 Información oficial sobre el partido 726897161 en Hattrick

27.04.2024 14:00:00
Liga: Temporada 75 / Jornada 12 / VI.5 (14323)

Robles de la Valcueva Alineación oficial del equipo 'Robles de la Valcueva' en el partido 1 - 1 Triki boys Alineación oficial del equipo 'Triki boys' en el partido
Thomas Lage (22') 1 - 0
1 - 1 Armando Peixoto (33')
Robles de la Valcueva Alineación oficial del equipo 'Robles de la Valcueva' en el partido 1 - 1 Triki boys Alineación oficial del equipo 'Triki boys' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Utópico (19))
Robles de la Valcueva Alineación oficial del equipo 'Robles de la Valcueva' en el partido 0 - 3 Triki boys Alineación oficial del equipo 'Triki boys' en el partido
Tiene un poco de suerte 0.45Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 3.28Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene mala suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
1,8 % 0,1 % 98,1 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un marcador algo improbable (3)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Robles de la Valcueva

Goles Goles

  • 121 Minuto 22 (Gol por el centro): Thomas Lage va donar a Valcueva un avantatge de 1 - 0, quan va rebre una passada des del mig camp, la va controlar dins l'àrea i va col·locar la pilota suaument al pal dret del porter.

Ocasiones Ocasiones

  • 218 Minuto 28 (Ocasión evento especial córner peinado): En un servei de cantonada, en Diego Bermúdez de Castro va entorpir al marcador d'en Răzvan Barbura per tal que aquest marqués tot sol, però aquest no va dirigir bé la pilota i va errar la rematada.
  • 223 Minuto 56 (Ocasión por la derecha): Un xut des de la dreta que anava a gol d'en Adrian Rechişan va agafar desprevingut a un company que estava a la trajectòria de la pilota i es va endur una forta pilotada a les seves parts més íntimes.

Triki boys

Goles Goles

  • 162 Minuto 33 (Gol por la izquierda): Una centrada des de la banda esquerra la va pentinar un defensor al primer pal, amb tanta mala sort que al segon pal, tot sol, hi havia en Armando Peixoto per marcar pels visitants. Al marcador pujava el gol de l'empat: 1 - 1.

Ocasiones Ocasiones

  • 272 Minuto 9 (Ocasión por la izquierda): El petit grup d'aficionats del Triki que s'havien desplaçat per veure l'equip van desesperar-se amb en Jan Carbonell, que va relliscar quan havia controlat una pilota a la punta esquerra de l'atac que el deixava amb bones opcions de marcar.
  • 285 Minuto 17 (Ocasión de tiro libre indirecto): Una bona jugada d'estratègia com a conseqüència d'un tir lliure indirecte va deixar amb disposició de xut a en Zsolt Lakatos, que malauradament pels seus interessos va finalitzar massa centrat i el porter va poder blocar la pilota sense problemes.
  • 261 Minuto 32 (Ocasión por el centro): Triki va tenir l'empat a l'abast de la mà quan Jan Carbonell es va trobar sol davant del porter, però el seu xut va topar amb el travesser.
  • 273 Minuto 72 (Ocasión por la derecha): Enrique Candenas de Triki, va estar a punt de posar els visitants pel davant al minut 72, quan es va endur una pilota dividida a la punta dreta de l'atac, però el seu xut, massa creuat, va sortir fora etzibant un jugador despistat que escalfava al costat del banderí de córner!

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 34 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va sancionar en Jan Carbonell de Triki amb targeta groga per clavar-li els tacs a un rival al panxell.
  • 512 Minuto 50 (2ª Tarjeta amarilla (Agresividad)): Al minut 50 de partit, Jan Carbonell de Triki va rebre la segona targeta groga per una entrada sense pilota a un rival i va haver d'abandonar el partit.
  • 511 Minuto 90 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Vital Dénervaud de Triki va patir un "sobtat desmai" quan s'apropava a l'àrea rival. L'àrbitre, però, li mostrà la targeta groga interpretant que el jugador hi havia posat més pa que formatge.