Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Sigueruelo CF (994979) - Santoña Anchoas (120997) » 726897076: T75/J6/VI

Liga 726897076 Información oficial sobre el partido 726897076 en Hattrick

16.03.2024 14:00:00
Liga: Temporada 75 / Jornada 6 / VI.4 (14322)

Sigueruelo CF Alineación oficial del equipo 'Sigueruelo CF' en el partido 0 - 4 Santoña Anchoas Alineación oficial del equipo 'Santoña Anchoas' en el partido
0 - 1 Conrado Cabale (7')
0 - 2 Conrado Cabale (78')
0 - 3 Àngel Moliné (79')
0 - 4 Erich Autischer (87')
Sigueruelo CF Alineación oficial del equipo 'Sigueruelo CF' en el partido 0 - 4 Santoña Anchoas Alineación oficial del equipo 'Santoña Anchoas' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Divino (20))
Sigueruelo CF Alineación oficial del equipo 'Sigueruelo CF' en el partido 0 - 1 Santoña Anchoas Alineación oficial del equipo 'Santoña Anchoas' en el partido
Tiene un resultado normal 0.24Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 1.49Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene bastante suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
2,5 % 0,1 % 97,4 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un marcador algo improbable (3)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Sigueruelo CF

Ocasiones Ocasiones

  • 243 Minuto 21 (Ocasión de contra por la derecha): Tots els jugadors del Sigueruelo sabien que si recuperaven la pilota, la podien enviar a en Petr Cheredov, perquè sempre sortia ràpid al contraatac per la dreta. Una bona mostra d'això es va veure al minut 21 però la rematada final no va ser digne d'un jugador de la seva categoria.
  • 242 Minuto 38 (Ocasión de contra por la izquierda): El Sigueruelo va tenir una gran oportunitat de marcar gràcies a un contraatac per l'esquerra al minut 38, però en Renzo Tapparello va xutar massa creuat i la pilota va acabar a fora de banda.
  • 216 Minuto 52 (Ocasión evento especial rápido + pase): La velocitat de Renzo Tapparello va ser clau en la jugada d'atac de Sigueruelo al minut 52, quan ell mateix va fer una passada brutal a Abel Pandeiro, que aquest va espifiar espectacularment davant el gran "ooooh" del públic.
  • 211 Minuto 62 (Ocasión por el centro): Una bona jugada de Abel Pandeiro hauria d'haver estat gol al minut 62 si no hagués estat per la actuació destacada de la defensa central visitant.
  • 242 Minuto 68 (Ocasión de contra por la izquierda): Al minut 68 una passada llarga a l'esquerra la va controlar en Àngel Sangres, però un defensa, amb una càrrega legal el va desestabilitzar i li va robar la pilota quan ja es disposava a finalitzar el ràpid contraatac.
  • 241 Minuto 83 (Ocasión de contra por el centro): Una llarga passada de la defensa de Sigueruelo va crear un bon contraatac que va acabar en un bon xut de Àngel Sangres, però el porter rival va fer una gran aturada.
  • 243 Minuto 85 (Ocasión de contra por la derecha): En un rebuig des de la defensa de Sigueruelo va anar a parar a la dreta de l'atac on en Abel Pandeiro, tot sol, va provar de muntar un ràpid contraatac. Va aconseguir arribar a la línia de fons però la seva centrada no la va poder aprofitar ningú.

Santoña Anchoas

Goles Goles

  • 137 Minuto 7 (Gol evento especial extremo + rematador): Àngel Moliné va efectuar una centrada mil·limètrica des de la seva banda al minut 7 de joc. Conrado Cabale es va elevar per sobre els rivals i va connectar una rematada de cap impressionant que va significar el 0 - 1. El gol va quedar gravat a la retina de molts aficionats durant una bona temporada.
  • 141 Minuto 78 (Gol de contra por el centro): Mentre els rivals celebraven un gol que l'àrbitre havia anul·lat per fora de joc, els jugadors de Santoña van posar en joc ràpidament la pilota, muntant un contraatac que els va permetre plantar-se sense oposició davant el porter i marcar el 0 - 2 mitjançant en Conrado Cabale.
  • 119 Minuto 79 (Gol evento especial córner rematado por cabeceador): Un córner ben llançat per Nicanor da Pobra el va rematar Àngel Moliné amb un magnífic cop de cap que va suposar el 0 - 3.
  • 182 Minuto 87 (Gol por la izquierda): Els visitants van augmentar l'avantatge amb un bon xut al primer pal des de l'esquerra de l'atac. En Erich Autischer, que va ser qui va marcar 0 - 4, va anar corrents a celebrar-ho amb el petit grup d'aficionats que es van desplaçar per seguir l'equip.

Ocasiones Ocasiones

  • 281 Minuto 30 (Ocasión por el centro): Al minut 30 de partit, Santi Abbiati va estar a punt de fer pujar un gol més al marcador quan va xutar just des de fora l'àrea, però la pilota va sortir pel damunt del travesser.
  • 282 Minuto 37 (Ocasión por la izquierda): Al minut 37 Pablo Morente va aconseguir desviar amb la punta dels dits el xut des de la banda esquerra de Augustinas Petravivičius, i va impedir que l'equip visitant augmentés el seu avantatge al marcador.
  • 282 Minuto 56 (Ocasión por la izquierda): Egídio Cavaca, situat a la banda esquerra, va disposar d'una gran oportunitat als 56 minuts, però el mitja punta va fer la passada un segon tard, quan la defensa ja havia provocat el fora de joc. Santoña va quedar sense poder incrementar el seu marcador.
  • 282 Minuto 84 (Ocasión por la izquierda): Després d'una passada des de la banda esquerra, Justo Tolosán es va quedar sol davant del porter, al minut 84. Realment hauria d'haver marcat, però el porter va ser més ràpid que ell i li va prendre la pilota.