Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

MuntsaTeam (1417573) - youth barcelona (794741) » 726896917: T75/J7/VI

Liga 726896917 Información oficial sobre el partido 726896917 en Hattrick

23.03.2024 14:00:00
Liga: Temporada 75 / Jornada 7 / VI.1 (14319)

MuntsaTeam Alineación oficial del equipo 'MuntsaTeam' en el partido 1 - 0 youth barcelona Alineación oficial del equipo 'youth barcelona' en el partido
Yoel Cotoner (35') 1 - 0
MuntsaTeam Alineación oficial del equipo 'MuntsaTeam' en el partido 1 - 0 youth barcelona Alineación oficial del equipo 'youth barcelona' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Divino (20))
MuntsaTeam Alineación oficial del equipo 'MuntsaTeam' en el partido 1 - 1 youth barcelona Alineación oficial del equipo 'youth barcelona' en el partido
Tiene un resultado normal 1.45Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.72Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de mala suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
76,6 % 4,3 % 19,1 %
 
EJEÓMETRO:
El partido entra dentro de las probabilidades (1)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

MuntsaTeam

Goles Goles

  • 124 Minuto 35 (Gol de penalti): Després de consultar el monitor del VAR, l'àrbitre va xiular un penal al minut 35 que va permetre a l'equip local marcar el 1 - 0. El porter visitant no hi va tenir res a fer, ja que quan Yoel Cotoner llença els penals així, ningú és capaç d'aturar-los.

Ocasiones Ocasiones

  • 215 Minuto 34 (Ocasión evento especial delantero/extremo rápido): Un esprint de Adrián Urraca quasi acaba en gol, però la pilota va ser desviada per un defensa quan ja entrava a la porteria.
  • 205 Minuto 38 (Ocasión evento especial imprevisible pase largo (pases)): Krasimir Rachin va sorprendre tothom amb una passada llarguíssima als peus de Ibai Aparrain, que, també sorprès, va fer un control horrible i va perdre una oportunitat magnífica.
  • 231 Minuto 42 (Ocasión por el centro): Una bona jugada dels locals pel mig va deixar sol a en Erasmus Schinharl. Malauradament, es va adormir a la palla preparant-se la pilota per xutar i un defensa li va prendre la pilota.
  • 232 Minuto 74 (Ocasión por la izquierda): En Emilio Cegama, en situació d'extrem esquerre, va intentar marxar del seu marcador però aquest va allargar la cama i va aconseguir robar-li la pilota netament.
  • 233 Minuto 76 (Ocasión por la derecha): El jugador local Carlos Vellisca per poc que no incrementa el marcador al minut 76. El seu xut des de la dreta anava dirigit al primer pal de la porteria visitant, però Joan Andreu Bohé va aconseguir desviar-lo amb la punta dels dits.
  • 235 Minuto 80 (Ocasión evento especial experiencia intercepción pase): Carlos Vellisca gairebé marca per a MuntsaTeam al minut 80 fent valer la seva dilatada experiència, però el porter va estar molt atent al xut.

youth barcelona

Ocasiones Ocasiones

  • 287 Minuto 37 (Ocasión tiro lejano): El youth_bcn se centrava a trobar opcions llunyanes de tir. En el minut 37, en José Rollán va xutar amb una força increïble, però la pilota va anar a parar al cap d'un venedor de branques regalèssia.
  • 287 Minuto 66 (Ocasión tiro lejano): Al minut 66 un refús amb el peu d'en Krasimir Rachin va anar a parar als peus del José Rollán que, sense controlar la pilota va xutar a porteria des de 25 metres. La pilota anava a porteria i el porter estava fora de l'àrea, però la pilota va anar a topar a l'esquena de l'àrbitre, que la jugada l'havia enganxat mal col·locat.
  • 218 Minuto 70 (Ocasión evento especial córner peinado): En un servei de cantonada, en Venancio Bonaval va entorpir al marcador d'en Ruperto Ove per tal que aquest marqués tot sol, però aquest no va dirigir bé la pilota i va errar la rematada.
  • 287 Minuto 82 (Ocasión tiro lejano): L'entrenador d'en José Delbalps ja els havia advertit que el porter contrari, en Krasimir Rachin, acostumava a jugar molt avançat quan la pilota era a camp contrari. Així que quan va poder, va intentar un xut llunyà des del mig del camp que va marxar per sobre el travesser per ben poc.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 17 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va sancionar en Miguel Murillo de youth_bcn amb targeta groga per clavar-li els tacs a un rival al panxell.