Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

C.E.Jojojoi (989684) - Stoitxkov (1588145) » 726896816: T75/J9/V

Liga 726896816 Información oficial sobre el partido 726896816 en Hattrick

06.04.2024 14:00:00
Liga: Temporada 75 / Jornada 9 / V.255 (5770)

C.E.Jojojoi Alineación oficial del equipo 'C.E.Jojojoi' en el partido 2 - 3 Stoitxkov Alineación oficial del equipo 'Stoitxkov' en el partido
0 - 1 Héctor Horacio Abu Arab (8')
0 - 2 Héctor Horacio Abu Arab (33')
Markos Distomos (37') 1 - 2
Markos Distomos (50') 2 - 2
2 - 3 Valeriy Komoltsev (74')
C.E.Jojojoi Alineación oficial del equipo 'C.E.Jojojoi' en el partido 2 - 3 Stoitxkov Alineación oficial del equipo 'Stoitxkov' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Mágico (18))
C.E.Jojojoi Alineación oficial del equipo 'C.E.Jojojoi' en el partido 5 - 0 Stoitxkov Alineación oficial del equipo 'Stoitxkov' en el partido
Tiene bastante mala suerte 4.51Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.07Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene bastante suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
99,9 % 0,0 % 0,0 %
 
EJEÓMETRO:
El partido es un EJEÓN (6)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

C.E.Jojojoi

Goles Goles

  • 102 Minuto 37 (Gol por la izquierda): Als 37 minuts, una gran jugada per l'esquerra de C.E.Jojojoi va acabar amb la pilota als peus de Markos Distomos que no va perdonar i va aconseguir reduir el marcador a 1 - 2.
  • 113 Minuto 50 (Gol por la derecha): Al minut 50, C.E.Jojojoi aconseguia empatar el partit a 2 - 2 quan Markos Distomos va rebre una bona passada des de la dreta i va creuar-li la pilota al porter.

Ocasiones Ocasiones

  • 221 Minuto 7 (Ocasión por el centro): Déu meu! Quina errada d'en Markos Distomos! Quan tothom ja cantava el gol que suposava l'avantatge local, la pilota li va passar entre les cames quan estava sobre la línia de gol. La cara de tonto que li va quedar contrastava amb la d'espant del porter.
  • 213 Minuto 25 (Ocasión por la derecha): El C.E.Jojojoi va treure un servei de banda a prop del córner dret molt llarg. La pilota va arribar a l'àrea petita i en Markos Distomos la va pentinar, però no hi havia ningú esperant al segon pal.
  • 211 Minuto 32 (Ocasión por el centro): Mario Berchicci va estar a punt de marcar al minut 32 xutant des de fora de l'àrea, però un dels defenses visitants va aconseguir fer fora l'esfèrica.
  • 222 Minuto 64 (Ocasión por la izquierda): C.E.Jojojoi va estar a punt de posar-se per davant al minut 64 però Mario Berchicci va fallar una ocasió clamorosa de gol quan es trobava sol davant del porter gràcies a una passada precisa des de l'esquerra.
  • 211 Minuto 77 (Ocasión por el centro): Una bona jugada de Markos Distomos hauria d'haver estat gol al minut 77 si no hagués estat per la actuació destacada de la defensa central visitant.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 35 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Al minut 35, Bence Réger de C.E.Jojojoi va caure espectacularment pels voltants de l'àrea. L'àrbitre, però, li mostrà la targeta groga interpretant que el jugador s'havia llançat a la piscina descaradament.
  • 511 Minuto 67 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Askold Vodopianov de C.E.Jojojoi va patir un "sobtat desmai" quan s'apropava a l'àrea rival. L'àrbitre, però, li mostrà la targeta groga interpretant que el jugador hi havia posat més pa que formatge.

Stoitxkov

Goles Goles

  • 140 Minuto 8 (Gol de contra de falta): Stoitxkov va dur a terme un magnífic contraatac que només van poder frenar amb una falta. Héctor Horacio Abu Arab la va transformar en el 0 - 1.
  • 140 Minuto 33 (Gol de contra de falta): Un ràpid contraatac de Stoitxkov el va aturar bruscament un defensa rival a la frontal de l'àrea. L'àrbitre va xiular falta però no va treure cap targeta, tot i que era clara. De totes maneres, Héctor Horacio Abu Arab va xutar a la perfecció el tir lliure i va aconseguir el 0 - 2!
  • 172 Minuto 74 (Gol por la izquierda): Una jugada col·lectiva de tot l'equip de Stoitxkov va ser finalitzada des de l'esquerra per Valeriy Komoltsev al minut 74. Els visitants es posaven per davant del marcador: 2 - 3.

Ocasiones Ocasiones

  • 241 Minuto 65 (Ocasión de contra por el centro): La defensa de Stoitxkov va iniciar un contraatac amb una passada llarga cap a Carlos Pajarel, que va driblar l'últim defensor, va esquivar el porter amb una finta, però es va quedar sense angle i el seu xut va anar al pal.
  • 241 Minuto 72 (Ocasión de contra por el centro): La defensa de Stoitxkov va robar la pilota i l'equip va sortir ràpidament al contraatac, però la rematada final de Connor Stainer va sortir per sobre el travesser.
  • 283 Minuto 89 (Ocasión por la derecha): Krzysztof Licznerski de Stoitxkov va rebre una gran passada des de la dreta, va aconseguir driblar el porter al minut 89 i va empènyer la pilota cap a la xarxa, però un defensa va impedir el gol creuant-se al moment precís.