Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

football&beers united (1369088) - Spartak de Carallo (440784) » 726896642: T75/J8/V

Liga 726896642 Información oficial sobre el partido 726896642 en Hattrick

30.03.2024 14:00:00
Liga: Temporada 75 / Jornada 8 / V.252 (5767)

football&beers united Alineación oficial del equipo 'football&beers united' en el partido 1 - 3 Spartak de Carallo Alineación oficial del equipo 'Spartak de Carallo' en el partido
0 - 1 Thyge Wittendorff (20')
Krzysztof Idziak (38') 1 - 1
1 - 2 Radiy Bryskin (55')
1 - 3 Cankut Kalelioğlu (63')
football&beers united Alineación oficial del equipo 'football&beers united' en el partido 1 - 3 Spartak de Carallo Alineación oficial del equipo 'Spartak de Carallo' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Divino (20))
football&beers united Alineación oficial del equipo 'football&beers united' en el partido 2 - 0 Spartak de Carallo Alineación oficial del equipo 'Spartak de Carallo' en el partido
Tiene un poco de mala suerte 1.50Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.00Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene bastante suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
100,0 % 0,0 % 0,0 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un resultado poco probable (4)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

football&beers united

Goles Goles

  • 112 Minuto 38 (Gol por la izquierda): F&B United equilibrava la balança al minut 38. En Krzysztof Idziak, veient metres per endavant, s'escapolí com una llebre per l'esquerra. L'esbufegada va valer la pena ja que va deixar el marcador 1 a 1 i el seu equip amb opcions de guanyar.

Ocasiones Ocasiones

  • 290 Minuto 2 (Ocasión de falta): En Daniel Liwiński va arrancar a córrer, i no el van poden parar. Semblava un Testarrossa. Però quan la gent ja s'aixecava del seient, es va entrebancar i la jugada va quedar en no res.
  • 218 Minuto 83 (Ocasión evento especial córner peinado): Tomas Miertschink hauria d'haver marcat després d'un servei de cantonada que en Edward Kocoń havia pentinat al primer pal, però va enviar la pilota per damunt de la porteria.

Spartak de Carallo

Goles Goles

  • 141 Minuto 20 (Gol de contra por el centro): El Spartak era un equip que es notava que havia treballat el contraatac. Amb una única passada en Thyge Wittendorff va poder encarar al porter, que tot i sortir desesperadament no va poder evitar el gol. El 0 - 1 pujava al marcador.
  • 106 Minuto 55 (Gol evento especial imprevisible intercepta (anotación)): En Radiy Bryskin sabia anticipar-se a les accions dels seus rivals. Per això, al minut 55 va interceptar una passada en profunditat, va plantar-se a la frontal i des d'allà va fer una vaselina al porter, que estava avançat, sobre la bisectriu que formen els pals de la porteria amb la pilota, tal com manen els cànons. 1 - 2 al marcador.
  • 140 Minuto 63 (Gol de contra de falta): Un ràpid contraatac de Spartak el va aturar bruscament un defensa rival a la frontal de l'àrea. L'àrbitre va xiular falta però no va treure cap targeta, tot i que era clara. De totes maneres, Cankut Kalelioğlu va xutar a la perfecció el tir lliure i va aconseguir el 1 - 3!

Ocasiones Ocasiones

  • 225 Minuto 36 (Ocasión evento especial rival imprevisible (gol en propia puerta)): L'imprevisible Thyge Wittendorff va intentar rebutjar una centrada de l'equip rival amb tant mala sort que va estar a punt de fer-se un gol en pròpia porteria. Afortunadament el porter va poder evitar-ho amb una ràpida intervenció.