Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Baronceli (487828) - Los Pajaritos CF (775503) » 726896595: T75/J10/V

Liga 726896595 Información oficial sobre el partido 726896595 en Hattrick

13.04.2024 14:00:00
Liga: Temporada 75 / Jornada 10 / V.251 (5766)

Baronceli Alineación oficial del equipo 'Baronceli' en el partido 1 - 4 Los Pajaritos CF Alineación oficial del equipo 'Los Pajaritos CF' en el partido
0 - 1 Aleix Sintes (41')
0 - 2 Erwan Isambert (42')
0 - 3 Dawid Banaszak (44')
0 - 4 Jordi Raimundez (44')
Kalle Paunila (72') 1 - 4
Baronceli Alineación oficial del equipo 'Baronceli' en el partido 1 - 4 Los Pajaritos CF Alineación oficial del equipo 'Los Pajaritos CF' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Divino (20))
Baronceli Alineación oficial del equipo 'Baronceli' en el partido 2 - 0 Los Pajaritos CF Alineación oficial del equipo 'Los Pajaritos CF' en el partido
Tiene un poco de mala suerte 1.54Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.10Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene mucha potra
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
99,5 % 0,1 % 0,4 %
 
EJEÓMETRO:
El partido es un EJEA (5)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Baronceli

Goles Goles

  • 185 Minuto 72 (Gol de tiro libre indirecto): En una falta directa prop del córner, els jugadors del Baronceli van decidir no llençar-la directa a porteria, sinó que van idear una jugada d'estratègia en la qual en Kalle Paunila va quedar absolutament sol, gràcies a la maniobra de distracció dels seus companys. El 1 - 4 pujava al marcador.

Ocasiones Ocasiones

  • 221 Minuto 20 (Ocasión por el centro): El perill seguia venint pel mig. De fet, Oriol Robert va estar a punt d'avançar els locals al minut 20 quan després d'una magnífica jugada va enviar la pilota a pocs centímetres del pal.
  • 221 Minuto 40 (Ocasión por el centro): En Markus Bartal va marxar de dos marcadors centrals amb més coratge que tècnica, però va finalitzar l'acció xutant tan desviat que fins i tot algun aficionat de Baronceli se li va escapar el riure, tot i que significava perdre una bona oportunitat de posar-se per davant al marcador.
  • 219 Minuto 44 (Ocasión evento especial córner rematado por cabeceador): Simi Barbu va fer un bon cop de cap a la sortida d'un córner picat per en Markus Bartal, però amb tant mala sort que la pilota va anar al pal i després al porter.

Los Pajaritos CF

Goles Goles

  • 141 Minuto 41 (Gol de contra por el centro): Mentre els rivals celebraven un gol que l'àrbitre havia anul·lat per fora de joc, els jugadors de Pajaritos van posar en joc ràpidament la pilota, muntant un contraatac que els va permetre plantar-se sense oposició davant el porter i marcar el 0 - 1 mitjançant en Aleix Sintes.
  • 139 Minuto 42 (Gol evento especial técnico vs. cabeceador): En Erwan Isambert va deixar la pilota aparentment sense control davant seu. Quan el seu rival va tirar-se al terra per prendre-li la pilota, la va trepitjar i la va amagar del rival deixant-lo al terra sense capacitat de reacció. La jugada va acabar amb gol: 0 - 2. A hores d'ara encara està buscant la pilota en Simi Barbu.
  • 118 Minuto 44 (Gol evento especial córner peinado): Erwan Isambert va ser el primer a rematar el llançament de córner, però el seu cop de cap el va desviar el porter amb tan mala fortuna que va anar a parar als peus d'un jugador de Pajaritos, Dawid Banaszak, que va marcar, sense saber com, el 0 - 3.
  • 142 Minuto 44 (Gol de contra por la izquierda): En Jordi Raimundez va simular una falta a la banda esquerra del seu atac però l'àrbitre no va picar. Mentre es queixava del turmell el seus companys van recuperar la pilota i, per art de màgia, es va posar de peu per rebre la pilota i marcar a plaer el 0 - 4. Per dissimular, a la celebració es va doldre un altre cop del turmell...

Ocasiones Ocasiones

  • 273 Minuto 24 (Ocasión por la derecha): Roland Sarać va crear una jugada d'autèntic perill per la banda dreta i es va esmunyir de la defensa per quedar-se sol davant de Virxilio Corzo, però aquest va aconseguir salvar pels pèls la situació.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 27 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Al minut 27, Jesús Castellbo de Pajaritos va caure espectacularment pels voltants de l'àrea. L'àrbitre, però, li mostrà la targeta groga interpretant que el jugador s'havia llançat a la piscina descaradament.