Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

PoolMan Fc (992242) - Rayo Falete (123236) » 726896567: T75/J3/V

Liga 726896567 Información oficial sobre el partido 726896567 en Hattrick

24.02.2024 14:00:00
Liga: Temporada 75 / Jornada 3 / V.251 (5766)

PoolMan Fc Alineación oficial del equipo 'PoolMan Fc' en el partido 0 - 2 Rayo Falete Alineación oficial del equipo 'Rayo Falete' en el partido
0 - 1 Vassilis Piomenos (43')
0 - 2 Zoltán Szalai (44')
PoolMan Fc Alineación oficial del equipo 'PoolMan Fc' en el partido 0 - 2 Rayo Falete Alineación oficial del equipo 'Rayo Falete' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Mágico (18))
PoolMan Fc Alineación oficial del equipo 'PoolMan Fc' en el partido 2 - 2 Rayo Falete Alineación oficial del equipo 'Rayo Falete' en el partido
Tiene mala suerte 2.24Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 2.14Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un resultado normal
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
33,0 % 37,0 % 29,9 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene ciertas diferencias (2)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

PoolMan Fc

Ocasiones Ocasiones

  • 220 Minuto 10 (Ocasión de falta): Al minut 10, un xut de falta directa va estar a punt de significar un gol per a l'equip local, però va sortir desviat a l'esquerra de la porteria visitant.
  • 223 Minuto 17 (Ocasión por la derecha): Al minut 17, Enrique Sáenz arrencà un sonor "Uiiiiii" de la seva afició, quan va estar a punt d'avançar l'equip local amb un xut des de la dreta molt precís que es va estavellar a l'escaire dret de la porteria visitant.
  • 218 Minuto 39 (Ocasión evento especial córner peinado): En una jugada assajada de córner, en Enrique Sáenz va deixar passar la pilota entre les cames per tal que en Florin Pană rematés tot sol, però aquest no estava al seu lloc i la jugada va acabar sense perill.
  • 223 Minuto 42 (Ocasión por la derecha): Un xut des de la dreta que anava a gol d'en Antonio Carrión va agafar desprevingut a un company que estava a la trajectòria de la pilota i es va endur una forta pilotada a les seves parts més íntimes.
  • 211 Minuto 44 (Ocasión por el centro): Una bona jugada de Arild Simonsen hauria d'haver estat gol al minut 44 si no hagués estat per la actuació destacada de la defensa central visitant.
  • 202 Minuto 64 (Ocasión por la izquierda): Al 64, Belarmino Soares de Taveirós hauria reduït diferències si no hagués estat per l'excel·lent intervenció del porter visitant, Kenneth Davies. Que va blocar un xut possibilitat per un desajust a la defensa dreta.
  • 202 Minuto 71 (Ocasión por la izquierda): Ignacio Pérez va tenir l'oportunitat d'apropar el seu equip al marcador al minut 71 amb una jugada per l'esquerra, però un mal control va fer perdre la pilota per línia de banda.
  • 200 Minuto 73 (Ocasión de falta): L'equip local va disposar d'una falta propera a la porteria al minut 73. Els aficionats ja es fregaven les mans, però en Zygmunt Ewiak la va tirar tan alta que va semblar un xut a pals.
  • 202 Minuto 78 (Ocasión por la izquierda): En Ignacio Pérez de PoolMan es va trobar tot sol a l'esquerra de l'atac al minut 78, però es va posar nerviós i no va saber finalitzar una jugada que podia haver portat molt perill.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 44 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): En Arild Simonsen es va endur una targeta groga per evitar que un rival servís una falta ràpidament.

Rayo Falete

Goles Goles

  • 142 Minuto 43 (Gol de contra por la izquierda): Preveient que els seus companys estaven a punt de robar la pilota, en Vassilis Piomenos de Falete va començar a córrer per la banda esquerra. Aquests segons d'avantatge van possibilitar que el defensor no pogués fer res per interceptar la passada. La definició davant del porter només va ser un tràmit previ per fer pujar el 0 - 1 al marcador.
  • 181 Minuto 44 (Gol por el centro): Un seguit de passades al primer toc davant de l'àrea rival va donar a en Zoltán Szalai de Falete l'oportunitat d'incrementar l'avantatge al marcador, i el jugador no va desaprofitar l'ocasió. El marcador mostrava un 0 - 2 al minut 44 de partit.

Ocasiones Ocasiones

  • 283 Minuto 48 (Ocasión por la derecha): Falete quasi va aconseguir augmentar el seu avantatge al marcador quan Hugo Neira va entrar des de la dreta, però el seu xut va sortir fregant el pal.