Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Piñas como Trancas (312248) - AC Sparta Br4tiko (797103) » 726896478: T75/J9/V

Liga 726896478 Información oficial sobre el partido 726896478 en Hattrick

06.04.2024 14:00:00
Liga: Temporada 75 / Jornada 9 / V.249 (5764)

Piñas como Trancas Alineación oficial del equipo 'Piñas como Trancas' en el partido 1 - 1 AC Sparta Br4tiko Alineación oficial del equipo 'AC Sparta Br4tiko' en el partido
Mogens Steen (44') 1 - 0
1 - 1 郭 (Guo) 斯庆 (Siqing) (89')
Piñas como Trancas Alineación oficial del equipo 'Piñas como Trancas' en el partido 1 - 1 AC Sparta Br4tiko Alineación oficial del equipo 'AC Sparta Br4tiko' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Divino (20))
Piñas como Trancas Alineación oficial del equipo 'Piñas como Trancas' en el partido 0 - 1 AC Sparta Br4tiko Alineación oficial del equipo 'AC Sparta Br4tiko' en el partido
Tiene un poco de suerte 0.06Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 1.46Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un resultado normal
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
0,2 % 0,0 % 99,8 %
 
EJEÓMETRO:
El partido entra dentro de las probabilidades (1)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Piñas como Trancas

Goles Goles

  • 141 Minuto 44 (Gol de contra por el centro): Trancas sabia com jugar al contraatac, i al minut 44, Mogens Steen va aprofitar-ne un per entrar a l'àrea pel centre, encarar el porter i superar-lo amb una subtil vaselina, aconseguint així el 1 - 0.

Ocasiones Ocasiones

  • 242 Minuto 38 (Ocasión de contra por la izquierda): Trancas van sortir al contraatac al minut 38, però Peruxu Ganaberro va xutar fluix a les mans del porter des del flanc esquerre de l'atac.
  • 236 Minuto 39 (Ocasión evento especial inexperiencia rival): Hi ha coses que només queden clares a partir de l'experiència, i en Ondřej Beránek haurà d'aprendre d'aquesta lliçó després de regalar una ocasió a Trancas al minut 39.
  • 242 Minuto 42 (Ocasión de contra por la izquierda): Al minut 42 una passada llarga a l'esquerra la va controlar en Guido Fornero, però un defensa, amb una càrrega legal el va desestabilitzar i li va robar la pilota quan ja es disposava a finalitzar el ràpid contraatac.
  • 241 Minuto 51 (Ocasión de contra por el centro): La defensa de Trancas va iniciar un contraatac amb una passada llarga cap a Peruxu Ganaberro, que va driblar l'últim defensor, va esquivar el porter amb una finta, però es va quedar sense angle i el seu xut va anar al pal.
  • 232 Minuto 65 (Ocasión por la izquierda): Passaven 65 minuts quan una jugada de manual per l'esquerra de l'equip local no va acabar en gol perquè en Albano Ceta va rematar alt.
  • 241 Minuto 74 (Ocasión de contra por el centro): Fruit dels bons moviments defensius de Trancas, l'equip va recuperar la pilota al minut 74 i va contraatacar. En Peruxu Ganaberro va desmarcar-se pel centre però la passada que li van fer no la va saber controlar.

AC Sparta Br4tiko

Goles Goles

  • 161 Minuto 89 (Gol por el centro): El 1 - 1 va arribar amb una jugada de 郭 (Guo) 斯庆 (Siqing) que va marxar pel centre d'un defensor i, com que cap company li feia la cobertura, ningú va poder evitar que marqués el gol de l'empat pels visitants.

Ocasiones Ocasiones

  • 271 Minuto 21 (Ocasión por el centro): La defensa local es resistia a ser superada. En Milouš Kuchař ho va intentar tot sol pel mig, però l'únic que va aconseguir va ser perdre la pilota, l'esbroncada de l'entrenador i una trepitjada intencionada al turmell que l'àrbitre no va voler veure.
  • 273 Minuto 26 (Ocasión por la derecha): Shermaine Jurrjens va crear una jugada d'autèntic perill per la banda dreta i es va esmunyir de la defensa per quedar-se sol davant de Yuriy Borzakov, però aquest va aconseguir salvar pels pèls la situació.
  • 271 Minuto 37 (Ocasión por el centro): Br4tiko va tenir diverses oportunitats de gol, especialment la del minut 37, quan Saša Škifić va quedar-se sol davant el porter Yuriy Borzakov, però aquest va poder aturar el xut.
  • 271 Minuto 41 (Ocasión por el centro): Al minut 41 de partit, Mannus van de Laarschot quasi posa per davant el seu equip però la seva mitja tisora va sortir desviada.
  • 273 Minuto 43 (Ocasión por la derecha): Els visitants quasi marquen el gol que hagués suposat agafar avantatge al minut 43, quan en 黄 (Huang) 淳峰 (Chunfeng) va avançar per la dreta davant la mirada passiva dels rivals propers. La jugada va acabar amb un centre massa fort que ningú va poder rematar.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 22 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): 黄 (Huang) 淳峰 (Chunfeng) de Br4tiko va rebre una targeta groga després d'una dura entrada.
  • 510 Minuto 27 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va sancionar en Wiko Isnawan de Br4tiko amb targeta groga per clavar-li els tacs a un rival al panxell.
  • 513 Minuto 44 (2ª Tarjeta amarilla (Honestidad)): En 黄 (Huang) 淳峰 (Chunfeng) es va encarar amb l'àrbitre assistent a un pam del nas, recordant-se'n de la professió de la seva mare per haver xiulat un fora de joc. L'àrbitre va venir corrent des de l'altre punta del camp amb la targeta alçada, que significava la segona per aquest jugador.